Bambina coś urosła

cza nowy wąt założyć zaraz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klauduska pisze:Czy ktoś wie kto to jest i dlaczego ma się zwracać z leczeniem+dokarmianiem do jokota?
Szalony Kot pisze:*anika* pisze:jopop, Łapek z pod pałacu co jakiś czas się próbuje "czegoś" pozbyć z gardła. To mogą być robaki? Mam mu podać coś na odrobaczanie? Bo jak to nie to to ja nie mam pomysłu. To nie jest od płuc, ani od żołądka czy czegokolwiek innego. Ale coś mu się dzieje, już 3 dzień chyba. Poza tym wszystko w porządku. On wygląda jakby coś mu łaziło po gardle, tzn. od środka. Dziś rano na przykład tak wyglądał. W nocy też coś słyszałam (jakby wymioty - ale oczywiście nic nie jest zarzygane).
A może to zapalenie krtani? Też brzmi podobnie, jak kaszel. Wet powinien zajrzeć do środka i sprawdzić, czy zaczerwienione i jak węzły chłonne stoją.
jopop pisze:Aneta - na robale przecież dostał, nawet 2 razy.
Obstawiam kłaki albo jednak jakieś problemy z gardłem/krtanią... na przegląd go...
jopop pisze:*anika* - dostałaś dla niego cestal chyba? czy ja już mam omamy? wydaje mi się, że Ci osobiście dawałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], LimLim, Myszorek, Szprocik i 78 gości