Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
tluscioszek z niej;) niestety wloski po operacji ktora miala w marcu wciaz odrastastaja i tak jakby wcale nie chcialy odrosnac zupelnie..
nie uwierzycie co jest najfajniejsza zabawa ferby.
Najbardziehj lubi otwierac szufalde, ktora jest na wysokosci 1 metra aona skacze i otwiera ja a potem wlazi do niej i wyciaga z niej moje staniki albo majtki i bierze to w zeby i wynosi hehehe zabawna jest;)
A ja znów o mięsie. Ostatnia dostawa była 27 września. Wiem, że p. Ewa uprzedza wcześniej. I wiem, ze w naszym rejonie ekokarma bedzie w tym tygodniu we czwartek (11.10.) a potem za 2 tygodnie. Co o tym sądzicie?
Idealnie byłoby kupić mięsko i teraz i za dwa tygodnie, dla takiej ilości kotów nigdy nie jest za dużo Mogę już przelać, nawet na trzy kostki, ale to jest max moich finansowych możliwości w październiku. Może więc kupmy teraz i zbierajmy na następne już, a może zapytajmy pani Ewy ile zostało jej miejsca w zamrażarce jak myślicie?
Może teraz chociaż 20 kg. Sama nie wiem. Kg mięsa dziennie na taka ilość to nie jest zbyt wiele, no ale lepiej tyle niż nic. JA w każdym razie musiałabym dać znać do środy ile ewentualnie będzie. Jeśli bedzie decyzja na 30 kg to nawet gdyby jeszcze nie było sponsorów to jako pewni klienci możemy to dostać:) Tylo trzeba bysię zastanowić na ile sponsorzy będa cierpliwi w swojej dobroci:)
No dobra, to ja podejmę decyzję przelewam 105 zł, będziemy się martwić co będzie dalej. Może uda mi się zrobić zbiórkę w pracy, zobaczymy. Lidko, tak będzie dobrze?
Jestem pewna, że p. Ewa będzie bardzo szczęśliwa. Za każdym razem kiedy potwierdza przywiezienie mięsa prosi, żeby bardzo, bardzo serdecznie podziękować wszystkim wspomagającym. Co też z przyjemnością czynię:)
Przelew wysłany, kocim brzuszkom na zdrowie Faktycznie kilogram mięsa na 51 kotów dziennie to bardzo cieniutko, kurcze, to jest dwa deko mięsa na kota a jeszcze idzie zima, moje kociuchy już zaczynają więcej jeść
Jestem po operacji i z wielkimi wydatkami-na razie nie moge pomoc
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.