Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Chyba zrosty po sterylce, ale też nic więcej nie wiem, czekam na Agate.
Ciepło Michałówke ubiorę i pójdziemy na autobus
AGATA mich pisze:Widziałam pieska przywiezionego ze schronu przez dwóch pracowników, który się dusił bo ma zapalanie oskrzeli.
Wetka powiedziała ze ma małe szanse
![]()
Mam nadzieję że żyje. Okorpnie mnie to poruszyłodosyć że mały, bezdomny i niekochany to jeszcze taki cierpiący
Dorota Wojciechowska pisze:Kurcze myślę że Arletce to juz by trzeba by podać kroplówke i witaminkami, ale to juz pewnie wet oceni
Filomen pisze:a gdyby ktoś był w Leclerku na Zagórzu - organizowana jest dziś do 21 zbiórka na schronisko, przez wolontariuszy. Moze się rozkręcimy i zrobimy w Plejadzie następną - wtedy zapraszam z puszkami Kociochatkowymi, moze przed swietami sie uzbiera troszke kasy. Czy ktoś chętny na kwestę Kociochatkową ?
Dorota Wojciechowska pisze:Filomen pisze:a gdyby ktoś był w Leclerku na Zagórzu - organizowana jest dziś do 21 zbiórka na schronisko, przez wolontariuszy. Moze się rozkręcimy i zrobimy w Plejadzie następną - wtedy zapraszam z puszkami Kociochatkowymi, moze przed swietami sie uzbiera troszke kasy. Czy ktoś chętny na kwestę Kociochatkową ?
ja tam chętna - bo lubię gadać z ludźmi i ich zaczepiać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 101 gości