Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 08, 2012 18:29 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Na prośbę Basi założyłam wątek Matwiejowi

viewtopic.php?f=1&t=137727&p=8418842#p8418842

Zapraszam.

Nie mamy nic do stracenia :( W schronisku i tak nie ma szans na dobre, długie życie :(
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 08, 2012 19:17 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Ponieważ obiecałam że adoptuję Madzię i Zoję i po prostu muszę to zrobić, trzeba tez pomóc maluchom, sama nie dam rady, koszty operacji Meli mnie dosłownie zjadły teraz sterylka Sonii, nie wspominam o innych. Będę prosiła o pomoc finansową. We wtorek minie tydzień od szczepienia Meli i Belli myślę że za 10 dni mogę ruszyć z adopcjami.
joanna3113

Post » Nie sty 08, 2012 20:07 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kasiu dziękuję za wstawienie fotek ,za wątek Matwieja.Matwiej to najprawdopodobniej wcześniejszy Teofil ,który został adoptowany a później zwrócony jak Zoja.Kasiu następne fotki pingwinki po Wenecji to nowa koteczka jeszcze nieoswojona lecz piękna.Jeszcze jedna fotka jest koteczki z nr.82 stary numer ,to teraz drugie zdjęcie od dołu gdzie koty są po jednym.Kasiu przenieś mojego Gacka za TM ii tri 147 do kotów które zostały adoptowane ,wziął ja człowiek który miał Jubę przez jeden dzień.Maluchów jest podobno 4 ja widziałam 3 bo jeden sie schował.Pilnie potrzebują dt by je do końca oswoić bo troszkę boja się człowieka.Śliczne są też te dwie koteczki tri jeszcze młodziutkie ,wystraszone nową sytuacją.Na rękach czarno-biała to Zoja.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie sty 08, 2012 21:06 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

horacy 7 pisze:Kasiu dziękuję za wstawienie fotek ,za wątek Matwieja.Matwiej to najprawdopodobniej wcześniejszy Teofil ,który został adoptowany a później zwrócony jak Zoja.Kasiu następne fotki pingwinki po Wenecji to nowa koteczka jeszcze nieoswojona lecz piękna.Jeszcze jedna fotka jest koteczki z nr.82 stary numer ,to teraz drugie zdjęcie od dołu gdzie koty są po jednym.Kasiu przenieś mojego Gacka za TM ii tri 147 do kotów które zostały adoptowane ,wziął ja człowiek który miał Jubę przez jeden dzień.Maluchów jest podobno 4 ja widziałam 3 bo jeden sie schował.Pilnie potrzebują dt by je do końca oswoić bo troszkę boja się człowieka.Śliczne są też te dwie koteczki tri jeszcze młodziutkie ,wystraszone nową sytuacją.Na rękach czarno-biała to Zoja.

Wszystko pouzupełniane :ok:

Przykro mi w związku z Gacusiem [*] Brykaj kocurku za TM
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 08, 2012 21:38 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Tak strasznie zal mi Gacusia on witał mnie zawsze gdy przyszłam na kociarnię,trafił jednak do schroniska w złej formie i nie doczekał pomocy.Żegnaj mój malutki miziaku.[*] :cry:

horacy 7

Post » Nie sty 08, 2012 22:03 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Piękne ,cudowne koty. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pon sty 09, 2012 8:56 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Zaglądam do schroniskowych kotów. :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pon sty 09, 2012 10:25 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

U mnie koszmarne samopoczucie.
Maurycy źle :(
Wymiotował... a po kroplówkach prawie natychmiast.
Nic nie je :(
Tylko nie to.

Ja postaram się porobić ogłoszenia, może dla Matwieja?

Niestety bazarków nie jestem w stanie teraz prowadzić ani dla kotkóe u Asi ani dl apzoostałych szczytniaków...
Przepraszam.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon sty 09, 2012 10:43 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Maurycusiu... trzymaj się kochany, walcz bo masz dla kogo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sty 09, 2012 10:57 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Zosiu przytulam trzymaj się proszę wiem ,ze strasznie trudno,znam tą bezdenną rozpacz aż za dobrze..Maurycy walcz proszę. :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pon sty 09, 2012 16:17 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Zadzwonił pan od kotków, którym obiecałam pomóc i pokazałam zdjęcia. Wśród nich jest jedna kotka, która została zaszczepiona, mam się zastanowić czy wezmę ja do siebie i będę szukała domu czy trafi do schroniska.
joanna3113

Post » Pon sty 09, 2012 16:24 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

horacy 7 pisze:Zosiu przytulam trzymaj się proszę wiem ,ze strasznie trudno,znam tą bezdenną rozpacz aż za dobrze..Maurycy walcz proszę. :ok: :ok: :ok:

ja też kciuki trzymam :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 09, 2012 18:35 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kurcze tak ciężko jest bo kotów wciąz przybywa a rąk do ratowania niestety nie.Psy biedaki też czekają chociaż na psach dla Achy 13 pomagają dziewczyny z Olsztyna bo psów 400 a ludzi ze Szczytna zero praktycznie .Wróciłam z pracy a pod drzwiami poraniony lokator czeka,czyli biało-rudy Misza.Kurcze nie wiem co robić ,brakuje mi czasu ,praca ,koty ,psy i obowiązki domowe i padam ,a potrzebujących przybywa.

horacy 7

Post » Pon sty 09, 2012 19:51 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Ujawniam się:) Jestem mamą tymczasową Majeczki:) z Olsztyna

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Pon sty 09, 2012 19:53 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

darialekarzyk pisze:Ujawniam się:) Jestem mamą tymczasową Majeczki:) z Olsztyna

Jakaś dobra wieść w morzu nieszczęścia. Witaj :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]