Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meggi 2 pisze:W temacie klatki nie pomoge, ale proszę o zgłoszenie się chętnej osoby, mlodszej i bardziej sprawnej do prowadzenia wątku i zbierania funduszy na karme dla wolszczaków.
Kwiaciarka Bożena pisze:meggi 2 pisze:W temacie klatki nie pomoge, ale proszę o zgłoszenie się chętnej osoby, mlodszej i bardziej sprawnej do prowadzenia wątku i zbierania funduszy na karme dla wolszczaków.
Witam
Nie podoba mi sie ten pomysł ponieważ moim zdaniem jest to to osoba bardzo mocno zwiazana z wolszczakami i jak do tej pory dała sie poznac jako bardzo uczciwa i konkretna zawsze słuzy pomoca bez prowadzenia polityki i nie szuka poklasku
Ze wszystkiego sie rozlicza na forum takze nie bardzo rozumiem hhhyba że zdrowie nie pozwala albo presja ze strony wiadomych PAN ?????????????
Osobiscie nie wyobrażam sobie dalszego karmienia kotów bez współpracy z tą Pania!!!!!!!!
renatab pisze:Mam klatki, talony tylko potrzebuję kierowcy i pomocy w trzymaniu klatki(opadającej) przy przekładaniu do transportera![]()
Razem,można więcej
meggi 2 pisze:renatab pisze:Mam klatki, talony tylko potrzebuję kierowcy i pomocy w trzymaniu klatki(opadającej) przy przekładaniu do transportera![]()
Razem,można więcej
Renatab dziś była u mnie pani Elżbieta(wiesz na pewno o kogo chodzi) i chętnie pomoże transportowo w łapaniu kotów na cmentarzu.
Fleur pisze:będę w tym tyg. w PL i postaram się pójść ostatni raz w piątek.
[mogę też towarzyszyć przy łapaniu! mam talon na sterylki do wila-wetu (lecznica gdzie Burak trafił). siła robocza niekiedy też się znajdzie. nie mam transportu ni sprzętu. to ostatni tydzień, gdzie mogę coś zrobić dla wolszczaków]
renatab pisze:Fleur pisze:będę w tym tyg. w PL i postaram się pójść ostatni raz w piątek.
[mogę też towarzyszyć przy łapaniu! mam talon na sterylki do wila-wetu (lecznica gdzie Burak trafił). siła robocza niekiedy też się znajdzie. nie mam transportu ni sprzętu. to ostatni tydzień, gdzie mogę coś zrobić dla wolszczaków]
Poniedziałek pasuje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 851 gości