Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 20, 2011 21:34 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

balbina38 pisze:to rozumiem,że jeśli wynajmiemy dodatkowe pomieszczenie to wycofujemy się z testów i szczepień dla naszych obecnych i przyszłych podopiecznych?

Beata NIC NIE JEST JESZCZE POSTANOWIONE
Są tylko dyskutowane 3 możliwości , o ile dobrze zrozumiałam każdą z nich należy brać pod uwagę osobno bo się wykluczają:
1. wynajem pokoju co wiąże się kosztami czynsz + media.
2. objęcie sukcesywnie wszystkich zdrowych kotów testami a potem szczepieniem na białaczkę - co też się wiąże z kosztami (tak aby mogły być na zdrowej kociarni razem ).
3. Budowa woliery na zdrowej kwarantannie .
Ostatnio edytowano Czw paź 20, 2011 21:41 przez gosiakot, łącznie edytowano 1 raz

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw paź 20, 2011 21:35 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Hylowa goliła Arletce brzuszek i są tam szwy po ciachu. Tych dwóch książeczek dopilnuje.

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw paź 20, 2011 21:46 Re: proszę nie pisać zakładam nowy wątek

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 24.10.-30.10.2011 r.
24.10. pon. rano Bogusia i Asia wie. brak
25.10. wt. rano Beatka wie. Ewa
26.10. śr. rano Marta wie Agata
27.10. czw.rano Beatka wie. Teresa
28.10. piat rano Marta wie. Ewa
29.10. sob. rano brak wie. brak
30.10. niedz. rano Dorotka wie. Agata
i przypominam sobota w tym tygodniu cała nie obsadzona

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw paź 20, 2011 21:50 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw paź 20, 2011 22:03 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Agata do Ciebie jeszcze jedna prośba w sprawie zdjęć - Dropsik bo nie ma zdjęć, Arletka i Biedronek jakieś fajne zdjęcia gdyby tata zrobił to postaram się w przyszłym tygodniu zrobić jakieś fajne ogłoszenia zdjęciowo tekstowe - Biedronek już jest ogłaszany, ale Arletka nie - gdyby były ogłoszenia już gotowe może ktoś zrobi papierowe ogłoszenia zostawi w kociarni a potem będzie mżna rozklejać gdzie się da przede wszystkim z takimi specyficzymi ktami w lecznicach weterynaryjnych :) Agata a tam u Ciebie nie dałoby się zrobić jakiegoś takiego stojaka lub małej tablicy na ogłoszenia papierowe :?: trzeba ich ogłoszenia robić w necie, rozwieszać papierowe i może zrobić płatne w Gazecie Wyborczej, kto miałby chwilę żeby zadzwonić do GW i zorientować się w cenach może takie ogłoszenie dałoby jakieś efekty - no i jeszcze Klimek jemu też.

terenia1

Post » Czw paź 20, 2011 23:13 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Zrobię zdjęcia w niedzielę, mój tata będzie mógł w następnym tyg.
Niestety u mnie nawet żywe kocie okazy nic nie dają. Jakby dały to Buraski nie trafiłyby do KCH a 3 inne do mnie do domu. Nikogo nie wzruszyły małe puchate kulki. :( Wiszą ulotki KCh i NIC!! Jak rok temu zrobiłam plakat na zbiórkę pokarmu do schroniska to szok!!! Przyniosły 4 osoby. Żeby ratować honor mojej siłowni to najwięcej kupiłam ja z ojcem.

AGATA mich

Od: Pt wrz 30, 2011 20:32

Post » Pt paź 21, 2011 9:05 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

W dzisiejszym Metrze ukazało się ogłoszenie Klimka ze zdjęciem :D

terenia1

Post » Pt paź 21, 2011 10:19 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Jutrzejszy ranny dyżur obsadziła Agata, jeszcze został wieczorny jutrzejszy dyżurek do obsadzenia.

terenia1

Post » Pt paź 21, 2011 10:20 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

terenia1 pisze:W dzisiejszym Metrze ukazało się ogłoszenie Klimka ze zdjęciem :D

A tam numery do Dorotki i Beatki....

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt paź 21, 2011 12:44 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Mara S pisze:
terenia1 pisze:W dzisiejszym Metrze ukazało się ogłoszenie Klimka ze zdjęciem :D

A tam numery do Dorotki i Beatki....

Tak i żadnej informacji że to kot specjalnej troski :o((.
Widziałam ogłoszenie u Cookie.
Miłay fajny dogaduje się ze wszystkimi :|
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt paź 21, 2011 13:29 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

po dyżurku:
przeniosłam Nelkę i Manię na zdrową bo na kwarantannie już trochę robi się "ciasno".
Nelce to chyba wszystko jedno aby tylko ją głaskać, a inne koty żeby omijały ją z daleka. Mania trochę gorzej,niestety przez Smołę,która chodzi za nią i warczy.Może się dotrą ,jak nie to trzeba przenieść z powrotem. Smoła ma bardzo rozdrapana koło uszu.Posmarowałam jej dzisiaj tym kremem z szafki na zdrowej.
Mała Biedronka i Triśka troszeczkę osowiałe,ale apetycik z cztery.
Agata była z Longerem u kontroli,no niestety dalej zastrzyki. Longer "dostawia"się do Paulinki,a Zyta do Longera. Mały Arni wypuszczony z boksu szaleje razem z Sabinką i Dropsikiem.Dropsik dzisiaj padł po tych zabawach,a Arni jak go zamknęłam w boksie to chciał go roznieść.Ma chłopak temperament.

W kwestii wynajęcia dodatkowego pomieszczenia jestem przeciwna, jestem za jak najszybszą budową woliery i sukcesywnym szczepieniem kotów.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pt paź 21, 2011 13:42 Re: proszę nie pisać zakładam nowy wątek

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 24.10.-30.10.2011 r.
24.10. pon. rano Bogusia i Asia wie. brak
25.10. wt. rano Beatka wie. Ewa
26.10. śr. rano Marta wie Agata
27.10. czw.rano Beatka wie. Teresa
28.10. piat rano Marta wie. Ewa
29.10. sob. rano Agata wie. brak
30.10. niedz. rano Dorotka wie. Agata

terenia1

Post » Pt paź 21, 2011 13:44 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

żeby temat nie ciągnął się jak flaki z olejem :mrgreen: ponaglona :twisted: proponuje zrobić glosowanie ( może na pw do mnie, bo na wątku to możemy zaraz mieć drugą setkę :twisted: )
ja ypowiedzi posumuję i wyniki wszystkim wyslę.

Pytanie :
1. kto jest za wynajmem pomieszczenia(koszt comiesięczny) i ile deklaruje się comiesięcznie dokładać.
2. kto jest za wyodrębnieniem tylko woliery na zdrowej (koszt jednorazowy) i ile deklaruje się dołożyć

jeden głos juz mam - na pw czekam na następne :ok:
balbina38 pisze:W kwestii wynajęcia dodatkowego pomieszczenia jestem przeciwna, jestem za jak najszybszą budową woliery i sukcesywnym szczepieniem kotów

Padła równiez propozycja coby na forum wewnętrznym tym co całek zakładał ten temat przedyskutować- ale tam znowu wielu dyzurantów nie jest zalogowanych i myslę że to może troche utrudnić i przedłużyć wypowiedzi, a :kotek: nie mogą czekać :ok: )
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt paź 21, 2011 13:56 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Dorotko już raz głosowaliśmy i niestety na dobre nam to nie wyszło.

terenia1

Post » Pt paź 21, 2011 14:02 Re: Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

terenia1 pisze:Dorotko już raz głosowaliśmy i niestety na dobre nam to nie wyszło.

Ale my jesteśmy konsekwentni jak demokracja to demokracja.
A czy na złe nam to wyszło to...... nie wiem tak do kńca :wink:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]