Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
queen_ink pisze:Potrzebuję w tym tygodniu pomocy - kogoś do łapania, transportu i dwóch transporterów. Komuś się nudzi?;)
Tweety pisze:queen_ink pisze:Potrzebuję w tym tygodniu pomocy - kogoś do łapania, transportu i dwóch transporterów. Komuś się nudzi?;)
a w jakich godzinach?
queen_ink pisze:Tweety pisze:queen_ink pisze:Potrzebuję w tym tygodniu pomocy - kogoś do łapania, transportu i dwóch transporterów. Komuś się nudzi?;)
a w jakich godzinach?
Od 16 najwcześniej.
I dużej klatki króliczej potrzebuję.
_namida_ pisze:Milu GK to najtańszy parking w centrum, rano nie powinno być żadnych problemów z miejscem.
Pierwsza godzina jest za darmo, a każda następna kosztuje 2 zł.
Parking jest na dachu GK i wjeżdża się na niego skręcając obok nowego hotelu, który stoi obok. Są tablice oznaczające, a gdyby się okazało, że wjechałaś od nieodpowiedniej strony, to przejedziesz tunelem, zakręcisz na rondku i wrócisz na odpowiedni wjazd. (Może lutra będzie lepszym pilotem...)
Jak już wjedziesz na górę, przed szlabanem stoi automat - przyciskasz przycisk i bierzesz kartę. Następnie parkujesz, zapamiętujesz miejsce i idziesz zgodnie ze wskazówkami "Pasaż handlowy". Wychodząc z galerii zatrzymujesz się przy takim automacie, wkładasz do niego kartę, dopłacasz odpowiednią kwotę (warto mieć zgodne ze sobą, bo czasem nie ma wydać), zabierasz paragon (na wszelki wypadek). Wyjeżdżając z parkingu wkładasz kartę do automatu i otwiera się szlaban.
I ważne: jadąc do Galerii nie wjeżdżaj czasem w ul. Kurniki (tam, gdzie jest ITC i skąd odjeżdżają autobusy). Jest tam zakaz i stoi tam straż miejska 24h/dobę kasując mandaty.
Tweety pisze:queen_ink pisze:Tweety pisze:queen_ink pisze:Potrzebuję w tym tygodniu pomocy - kogoś do łapania, transportu i dwóch transporterów. Komuś się nudzi?;)
a w jakich godzinach?
Od 16 najwcześniej.
To Robert wtedy już jest ubrany w transport do lecznicy
Tosza pisze:Mam transportery, klatkę króliczą (u Dudy), , jedną kenelówke i jedną pólkenelówkę ( chyba też u Dudy). Królicza jest bardzo sfatygowana i podobno maluchy z niej uciekają. Najgorzej z czasem, bo pracuje do 17.00. Gdzie ta łapanka?
queen_ink pisze:Tweety pisze:queen_ink pisze:Tweety pisze:queen_ink pisze:Potrzebuję w tym tygodniu pomocy - kogoś do łapania, transportu i dwóch transporterów. Komuś się nudzi?;)
a w jakich godzinach?
Od 16 najwcześniej.
To Robert wtedy już jest ubrany w transport do lecznicy
Ale cały tydzień?
noemik pisze:Fajka widzi i w tym widzeniu się zatraciła i coś se w łapki zrobiła, jutro rano rtg. CHciałam zapytać, czy Robert dałby radę przed 12 małą do arwetu odstawić, ja po pracy bym ją odebrała?
queen_ink pisze:Tosza pisze:Mam transportery, klatkę króliczą (u Dudy), , jedną kenelówke i jedną pólkenelówkę ( chyba też u Dudy). Królicza jest bardzo sfatygowana i podobno maluchy z niej uciekają. Najgorzej z czasem, bo pracuje do 17.00. Gdzie ta łapanka?
Króliczej potrzebuję większej, kenel o ile wiem nie wejdzie tam, gdzie ma wejść. Łapanka jest na Bieżanowie, po 17 też może być, ale są 3 koty do złapania i byłoby idealnie, gdyby się złapały wszystkie 3.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 706 gości