asia2 pisze:masz leki , o ktorych pisalaś?
nie, nic nie mam, dlatego do Ciebie wczoraj dzwoniłam, bo byłam w poblizu i mogłam podejść.
Będę wychodzić niedługo, zajdę do gab na bazarze i zapytam co maja i co mi sprzedadzą.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asia2 pisze:masz leki , o ktorych pisalaś?
Meteorolog1 pisze::ok:![]()
![]()
![]()
![]()
Za Łapkę
![]()
![]()
![]()
![]()
Za Ciebie
![]()
![]()
![]()
![]()
Za Wszystkie Twoje koty
![]()
![]()
![]()
![]()
anka1515 pisze:jak podajesz schabowego/dupha..../?nie razem z kroplówką? najpierw bąbel z kroplowki i w to duphat....wtedy nie boli tak.podgrzane.
asia2 pisze:uwielbiam Twoja Łaputkę i strasznie mi ciężko. Powiedz jej żeby się nie wygłupiała i zdrowiala . Tak bym chciala.
Meteorolog1 pisze:Przyślij na priva konto wesprę Łapkę. Walcz. Zawsze warto. Nie je dużo przez ten języczek. Znam ludzi którzy właśnie koty na siłę dokarmiali i dzisiaj koty żyją. Pozdrawiam i trzymam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anka1515 pisze:http://opium.urpl.gov.pl/chplw/wet/Duphalyte.pdf
masz do 25 stopni.ja też trzymam w lodowce/zalezy w czym ci dal czy w butelce czy w strzykawce.butelka tez jasna ale pisze chronic przed swiatłem.dlatego trzymam w lodowce.przed podaniem podgrzewam.alusal jak zjadla papu to bylo od razu dac.przez nadżerki nie moze jesc bo boli.jak zleci mocznik to bedzie lepiej bo on pali caly przewod pokarmowy,moze krwawic.oslone na żołądek ma?jak masz możliwośc to smaruj w pysiu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 113 gości