Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:Hello!! Melduję się![]()
koty a raczej opieka nad nimi przygniotła mnie na tyle że skapitulowałam..![]()
![]()
skutek jest taki że postanowiłam sprzeniewieżyć się swojemu TŻ-towi i pójść w ślad za ponad tygodniowymi już namowami p.dra i dawać kociarstwu mokre tylkoraz dziennie..
podobno powinny troszkę schudnąć a to im wyjdzie tylko na zdrowie...mam taką nadzieję..a ja mam obchód krótszy o półtorej godziny-to zawsze coś![]()
nowy wąt już założony-zapraszamyviewtopic.php?f=1&t=129795&start=15
Erin-z półrocznego dośw wiem że dr. Neska bardzo powoli odpowiada na maile-ja muszę ją wielokrotnie "popędzać" smsami aby dostać odp. mimo że i tak mam prywatny mail..
także trzeba się uzbroić w cierpliwość co czasem jest bardzo trudne i megairytujące...
Jus-bardzo się cieszę z dokocenia Gucia-Majeczka to istna miss-Gucio MUSI być Wam wdzięczny![]()
![]()
![]()
![]()
u nas dziś:
Paluszki:
Roleksio radośnie oczekuje na wizytę jego DS-u ok środy![]()
![]()
Filemonek prawdopodobnie miał dziś ostatni zastrzyk,oczko łądnieje choć pokazał się malutki wrzodzik-kontynujemy podawanie kropli.
Kulka reaguje na imię Glizdaa w zw.z tym Glizda okazuje b.duże zainteresowanie życiem i światem,uwialbia wątróbkę
,jest najgrzeczniejszą pacjentką na świecie.
Oczko nie gorzej,a więc spokojnie oczekujemy na pierwszą operację która ma mieć miejsce we wtorek.
Bonifacek już nie MUSI zjęść każdej ilości suchego którą widzi a więc suche ma już na stałe.W nadchodzącym tygodniu jego kolej na opjajczenie![]()
![]()
Ciumcia i Blusia kwitną,tyją i kochają Promysia![]()
![]()
![]()
![]()
Sznycel stwierdził że jednak nie ma ochoty jeść innego morkego niż tylko mięsko- ani prośbą ani grożbą![]()
Ze Szczytniaków
Mućka chyba skończyła zastrzyki,
Milka znowu załatwiła się na baardzo miękko-kontynujemy podawanie enzymów trzustkowych które bardzo ładnie są zjadane w mięsku-ciekawe kiedy będzie trwały efekt..lekko gluci ale na razie bez zastrzyków
![]()
Pinia już ma prawie piękne oczki-heviran jeszcze przez dwa tygodnie![]()
Kałboj pięknieje z dnia na dzień![]()
![]()
Rysia ma rujkę,
Bubę interesuje wyłącznie mizianie![]()
-spieszymy się ze sterylką i szukamy domku
![]()
Krówka i Funia ok,
Syjamka zakochana w Roleksiu,minimalnie zagluciła..
Szarańcza zostaje zaszczepiona jutro,natomiast Carlowe dzieciaczki zaszczepimy w tygodniu po czym oddzielimy od matki-już czas..
matkę wysterylizujemy zaraz po Bubie ale nie wiem czy ją oddamy komukolwiek![]()
..jest przesłodka
zresztą Buby też chyba nie oddamy..
![]()
Coffi nadal karmi mimo że jej dzieci są starsze od Carlowych..jednak razem z wetem stwierdziliśmy dziś że są lekko "opóżnione"..my z Tż-tem doszliśmy do tego wniosku juz kilka dni wcześniej..
są fujarowate chociaż słodkie.
jeden z nich ma zezika-we wtorek zapytam co z tym robić![]()
Z rezydentów
Bella piękna i dumna-powoli zwiedza cały dom(tzn część dostępną dla rezydentów![]()
Carlos znowu na antybiotyku,lekko zaglucony ale jak zwykle gadatliwy ,słodki i kochany,chociaż strasznie waleczny podczas kroplówek![]()
Kropka i Smartek śpią całymi dniami,Durny się mizia przy każdej okazji i tylko Plasti płacze i łazikuje w poszukiwaniu Pusi (wciąż)
Alcatraz zostanie ukończony pierwszego dnia bez deszczu-oby to był poniedziałek
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], misiulka i 35 gości