DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 03, 2011 18:03 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Dzięki za informacje o szczytniakach. :1luvu:

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Wto lip 05, 2011 12:05 Re: DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

spacjalnie dla M.Z. :D bo o mało nas nie zgubiła :roll:
smarti pisze:Hello!! Melduję się :D

koty a raczej opieka nad nimi przygniotła mnie na tyle że skapitulowałam.. :( :oops:
skutek jest taki że postanowiłam sprzeniewieżyć się swojemu TŻ-towi i pójść w ślad za ponad tygodniowymi już namowami p.dra i dawać kociarstwu mokre tylko :strach: raz dziennie..

podobno powinny troszkę schudnąć a to im wyjdzie tylko na zdrowie...mam taką nadzieję..a ja mam obchód krótszy o półtorej godziny-to zawsze coś :D

nowy wąt już założony-zapraszamy :D viewtopic.php?f=1&t=129795&start=15

Erin-z półrocznego dośw wiem że dr. Neska bardzo powoli odpowiada na maile-ja muszę ją wielokrotnie "popędzać" smsami aby dostać odp. mimo że i tak mam prywatny mail..
także trzeba się uzbroić w cierpliwość co czasem jest bardzo trudne i megairytujące...

Jus-bardzo się cieszę z dokocenia Gucia-Majeczka to istna miss-Gucio MUSI być Wam wdzięczny :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:

u nas dziś:
Paluszki:
Roleksio radośnie oczekuje na wizytę jego DS-u ok środy :D :ok:
Filemonek prawdopodobnie miał dziś ostatni zastrzyk,oczko łądnieje choć pokazał się malutki wrzodzik-kontynujemy podawanie kropli.
Kulka reaguje na imię Glizda :lol: a w zw.z tym Glizda okazuje b.duże zainteresowanie życiem i światem,uwialbia wątróbkę :oops: ,jest najgrzeczniejszą pacjentką na świecie.
Oczko nie gorzej,a więc spokojnie oczekujemy na pierwszą operację która ma mieć miejsce we wtorek.
Bonifacek już nie MUSI zjęść każdej ilości suchego którą widzi a więc suche ma już na stałe.W nadchodzącym tygodniu jego kolej na opjajczenie :mrgreen: :lol:
Ciumcia i Blusia kwitną,tyją i kochają Promysia :kotek: :1luvu: :kotek: :kotek:
Sznycel stwierdził że jednak nie ma ochoty jeść innego morkego niż tylko mięsko- ani prośbą ani grożbą :ryk:

Ze Szczytniaków
Mućka chyba skończyła zastrzyki,
Milka znowu załatwiła się na baardzo miękko-kontynujemy podawanie enzymów trzustkowych które bardzo ładnie są zjadane w mięsku-ciekawe kiedy będzie trwały efekt :roll: ..lekko gluci ale na razie bez zastrzyków :ok:
Pinia już ma prawie piękne oczki-heviran jeszcze przez dwa tygodnie :roll:
Kałboj pięknieje z dnia na dzień :D :1luvu:
Rysia ma rujkę,
Bubę interesuje wyłącznie mizianie :D :1luvu: -spieszymy się ze sterylką i szukamy domku :love:
Krówka i Funia ok,
Syjamka zakochana w Roleksiu,minimalnie zagluciła..
Szarańcza zostaje zaszczepiona jutro,natomiast Carlowe dzieciaczki zaszczepimy w tygodniu po czym oddzielimy od matki-już czas..
matkę wysterylizujemy zaraz po Bubie ale nie wiem czy ją oddamy komukolwiek :1luvu: :ryk: ..jest przesłodka :1luvu: zresztą Buby też chyba nie oddamy.. :ryk:
Coffi nadal karmi mimo że jej dzieci są starsze od Carlowych..jednak razem z wetem stwierdziliśmy dziś że są lekko "opóżnione"..my z Tż-tem doszliśmy do tego wniosku juz kilka dni wcześniej..
są fujarowate chociaż słodkie.
jeden z nich ma zezika-we wtorek zapytam co z tym robić :roll:

Z rezydentów
Bella piękna i dumna-powoli zwiedza cały dom(tzn część dostępną dla rezydentów :ok:
Carlos znowu na antybiotyku,lekko zaglucony ale jak zwykle gadatliwy ,słodki i kochany,chociaż strasznie waleczny podczas kroplówek :roll:
Kropka i Smartek śpią całymi dniami,Durny się mizia przy każdej okazji i tylko Plasti płacze i łazikuje w poszukiwaniu Pusi (wciąż :cry: )
Alcatraz zostanie ukończony pierwszego dnia bez deszczu-oby to był poniedziałek :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia]