Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 12, 2011 15:09 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

pwpw pisze:Marcelibu po co Tu to OT? Jestem na Twoim 'cenzurowanym' ?

Po co więc napisałaś/łeś swój post na tym wątku odnośnie do Vega013? To OT i zmusza do odpowiedzi, jako OT. Więc po co?

Nie, nie jesteś na cenzurowanym, tylko zapala mi się światełko, jeżeli osoba nowa na forum wkleja taki post, jaki pojawił się na technicznym, a następny post jest u mirka_t? Jakieś czary-mary? Przypadek?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob mar 12, 2011 15:12 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Bo nie podoba mi się, jej postępowanie. Sama naruszyła zasady, które tu promuje. Co do 'światełka' to nie wiem o co Ci może chodzić i co mi zarzucasz.
pwpw

Post » Sob mar 12, 2011 15:14 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
mirka_t pisze:Bardzo proszę:
Adopcje:
2005 - 6
2006 - 13
2007 - 18
2008 - 24
2009 - 19
2010 - 17
2011 - 2...

Skąd masz te dane?

Mercelibu pisze:Z Twojego wątku.

mirka_t pisze:Proszę o link, bo coś liczby mi się nie zgadzają.

Linku nie podałaś i dalej idziesz w zaparte.

Marcelibu pisze:Patrząc na malejącą tendencję, co do adopcji, przy jednoczesnym szybszym co do ilości przyroście kotów nowo-wziętych - mnie ten wynik zasmuca....

To są prawdziwe dane:

2005 - przyjętych 15 kotów - wydane 4

2006 - przyjętych 31 kotów - wydanych 10

2007 - przyjętych 37 kotów - wydanych 18

2008 - przyjętych 56 kotów - wydanych 31

2009 - przyjętych 51 kotów - wydanych 26

2010 - przyjętych 25 kotów - wydanych 25

2011 - przyjęte 4 koty - wydane 2
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob mar 12, 2011 15:17 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

pwpw pisze:Gdyby jeszcze Sama vega013 stosowała się do tych zasad, byłoby cudownie.

8O

No nie...
Kto jak kto.. ale vega to chyba jedyna tytaj obiektywna osoba :roll: Która cały czas pisze w sposób spokojny, nikogo nie obraża, wciąż próbuje złagodzić atmosferę w tym wątku.. :roll:
Szkoda, że odwagi nie było pod własnym nickiem napisać :ok:

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Sob mar 12, 2011 15:20 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Sob mar 12, 2011 15:21 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:
Marcelibu pisze:
mirka_t pisze:Bardzo proszę:
Adopcje:
2005 - 6
2006 - 13
2007 - 18
2008 - 24
2009 - 19
2010 - 17
2011 - 2...

Skąd masz te dane?

Mercelibu pisze:Z Twojego wątku.

mirka_t pisze:Proszę o link, bo coś liczby mi się nie zgadzają.

Linku nie podałaś i dalej idziesz w zaparte.

Marcelibu pisze:Patrząc na malejącą tendencję, co do adopcji, przy jednoczesnym szybszym co do ilości przyroście kotów nowo-wziętych - mnie ten wynik zasmuca....

To są prawdziwe dane:

2005 - przyjętych 15 kotów - wydane 4

2006 - przyjętych 31 kotów - wydanych 10

2007 - przyjętych 37 kotów - wydanych 18

2008 - przyjętych 56 kotów - wydanych 31

2009 - przyjętych 51 kotów - wydanych 26

2010 - przyjętych 25 kotów - wydanych 25

2011 - przyjęte 4 koty - wydane 2

NIE MOGĘ SIĘ DO TEGO ODNIEŚĆ, BO JAK ZAUWAŻYŁAM KILKA MINUT TEMU EDYTOWAŁAŚ SWÓJ POST NA PIERWSZEJ STRONIE. Gdybyś tego nie zrobiła i nie naniosła jakichkolwiek poprawek, a widocznie takowe były, skoro edytowałaś post - miałabym taką możliwość. Teraz już nie mogę się odnieść do Twoich wyliczeń, a już na pewno NIE w stosunku do moich.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob mar 12, 2011 15:22 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Angel_ pisze:
pwpw pisze:Gdyby jeszcze Sama vega013 stosowała się do tych zasad, byłoby cudownie.

8O

No nie...
Kto jak kto.. ale vega to chyba jedyna tytaj obiektywna osoba :roll: Która cały czas pisze w sposób spokojny, nikogo nie obraża, wciąż próbuje złagodzić atmosferę w tym wątku.. :roll:

vega013 pisze:Moim zdaniem forum potrzebuje porządnej moderacji, potrzebuje też porządków i wydzielanie tych fragmentów wątków, w których są OT. Sama przyznaję się do naprodukowania od metra OT w wątku o Ice6, w którym leśna tak pięknie się podkładała, że grzechem byłoby nie przyładować. W tej sytuacji naturalne było wydzielenie i stworzenie osobnego wątku. OT pojawiają się w wielu wątkach i często trzeba z masy postów, nie wnoszących do tematu niczego nowego, wyławiać konkretne wiadomości na temat kotów. Dużą częścią takich wątków są osobiste rozgrywki osób, które się nawzajem nie akceptują. Na czym nam zależy? Na konkretnych, konstruktywnych rozmowach i rzetelnych informacjach, czy na przepychankach słownych, przypominających atmosferę magla?

Ni i nie 'grzeszyła', całkiem niedawno i jest z tego dumna.
pwpw

Post » Sob mar 12, 2011 15:24 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:NIE MOGĘ SIĘ DO TEGO ODNIEŚĆ, BO JAK ZAUWAŻYŁAM KILKA MINUT TEMU EDYTOWAŁAŚ SWÓJ POST NA PIERWSZEJ STRONIE. Gdybyś tego nie zrobiła i nie naniosła jakichkolwiek poprawek, a widocznie takowe były, skoro edytowałaś post - miałabym taką możliwość. Teraz już nie mogę się odnieść do Twoich wyliczeń, a już na pewno NIE w stosunku do moich.

Edytowałam tytuł wątku, bo założyłam nowy. Twoje wyliczenia są wzięte z sufitu. Moje mogę poprzeć linkami w odpowiednich miejsc w wątkach. Mam to zrobić? Chcesz wyjść na idiotkę?
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Sob mar 12, 2011 15:26 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

pwpw pisze:
Angel_ pisze:

8O

No nie...

vega013 pisze:Moim zdaniem forum potrzebuje porządnej moderacji, potrzebuje też porządków i wydzielanie tych fragmentów wątków, w których są OT. Sama przyznaję się do naprodukowania od metra OT w wątku o Ice6, w którym leśna tak pięknie się podkładała, że grzechem byłoby nie przyładować. W tej sytuacji naturalne było wydzielenie i stworzenie osobnego wątku. OT pojawiają się w wielu wątkach i często trzeba z masy postów, nie wnoszących do tematu niczego nowego, wyławiać konkretne wiadomości na temat kotów. Dużą częścią takich wątków są osobiste rozgrywki osób, które się nawzajem nie akceptują. Na czym nam zależy? Na konkretnych, konstruktywnych rozmowach i rzetelnych informacjach, czy na przepychankach słownych, przypominających atmosferę magla?

Ni i nie 'grzeszyła', całkiem niedawno i jest z tego dumna.

Lesna? To Ty? :ryk:
Mirka_t, to teraz będziesz miała offtop jakiego w życiu nie widziałaś :|
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Sob mar 12, 2011 15:33 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

zaczynają działać mi na nerwy te:

:ryk: :ryk: :ryk:
Legnica

Post » Sob mar 12, 2011 15:34 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

Legnica pisze:zaczynają działać mi na nerwy te:

:ryk: :ryk: :ryk:

To może idź z tym na wnerwionych? :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Sob mar 12, 2011 15:36 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

mirka_t pisze: :arrow: Kontynuacja wątku.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

[poprzednia]