Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Miszelina dostała dzisiaj bojowe zadanie, zabiera 6 kotów na przejażdżkę po Polsce. Jednego, Nosek z gorączką, porzuci w Dobrym Wecie a resztę zaszczepi. Mam nadzieje, że Nosek nie robi głupich numerów (patrz Tunga i Basia)
miszelina pisze:Tweety pisze:Miszelina dostała dzisiaj bojowe zadanie, zabiera 6 kotów na przejażdżkę po Polsce. Jednego, Nosek z gorączką, porzuci w Dobrym Wecie a resztę zaszczepi. Mam nadzieje, że Nosek nie robi głupich numerów (patrz Tunga i Basia)
Nosek juz goraczki nie ma, spadła![]()
Czy ktoś mógłby w zwiazku z tym wpaść na Kocimska za mnie i posprzatać? Bo obawiam sie, ze przed 20 do Krakowa nie wróce.
Tweety pisze:Ja niestety jak nie jestem w pracy to pomagam w remoncie aby nas Święta przy nim nie zastały a jak już to przynajmniej komunia Moniki odbyła się w pokoju a nie na korytarzu.
Ileż radochy mają koty urządzając gonitwy po folii ochronnej i włażąc tam gdzie miało być szczelnie osłonięte
Cammi pisze:Tweety pisze:Ja niestety jak nie jestem w pracy to pomagam w remoncie aby nas Święta przy nim nie zastały a jak już to przynajmniej komunia Moniki odbyła się w pokoju a nie na korytarzu.
Ileż radochy mają koty urządzając gonitwy po folii ochronnej i włażąc tam gdzie miało być szczelnie osłonięte
W razie braków lokalowych - mogę użyczyć całego mieszkaniapustego - nic tylko wnieść stoły i krzesła i imprezować...
albo może koty do mnie wyeksmitować
a tak z innej beczki - prywata moja
MAM MIESZKANIE DO WYNAJĘCIA
2 pokoje + kuchnia - nieumeblowane - i chciałabym trafić na fajnych lokatorów
dlatego gdybyście słyszeli że ktoś chce wynająć to skontaktujcie nas ze sobą - szczegóły na PW lub maila
w mieszkaniu jest i balkon i loggia - oba zabezpieczone siatką - dla kociuchów raj - całą dobę można mieć otwarte jak jest ciepło
Cammi pisze:Tweety pisze:Ja niestety jak nie jestem w pracy to pomagam w remoncie aby nas Święta przy nim nie zastały a jak już to przynajmniej komunia Moniki odbyła się w pokoju a nie na korytarzu.
W razie braków lokalowych - mogę użyczyć całego mieszkania :-) pustego - nic tylko wnieść stoły i krzesła i imprezować...
a tak z innej beczki - prywata moja
MAM MIESZKANIE DO WYNAJĘCIA
2 pokoje + kuchnia - nieumeblowane - i chciałabym trafić na fajnych lokatorów
dlatego gdybyście słyszeli że ktoś chce wynająć to skontaktujcie nas ze sobą - szczegóły na PW lub maila
w mieszkaniu jest i balkon i loggia - oba zabezpieczone siatką - dla kociuchów raj - całą dobę można mieć otwarte jak jest ciepło
Tweety pisze:...W razie braków lokalowych - mogę użyczyć całego mieszkania :-) pustego - nic tylko wnieść stoły i krzesła i imprezować...
...
rozumiem, że to w rewanżu za pożyczenie drabiny i obiektywu![]()
mam nadzieję, że nie będę musiała korzystać, chociaż dziadkowie mogliby wtedy przyjść w kapciach![]()
Cammi pisze:Tweety pisze:...W razie braków lokalowych - mogę użyczyć całego mieszkania :-) pustego - nic tylko wnieść stoły i krzesła i imprezować...
...
rozumiem, że to w rewanżu za pożyczenie drabiny i obiektywu![]()
mam nadzieję, że nie będę musiała korzystać, chociaż dziadkowie mogliby wtedy przyjść w kapciach![]()
co za centusie- w ramach drabiny i obiektywu tłukłam się od Opola do Wrocka, Mikusia vel Gluta podziwiałam i jeszcze poznałam Kraksę od Ulv.
Tweety pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:Miszelina dostała dzisiaj bojowe zadanie, zabiera 6 kotów na przejażdżkę po Polsce. Jednego, Nosek z gorączką, porzuci w Dobrym Wecie a resztę zaszczepi. Mam nadzieje, że Nosek nie robi głupich numerów (patrz Tunga i Basia)
Nosek juz goraczki nie ma, spadła![]()
Czy ktoś mógłby w zwiazku z tym wpaść na Kocimska za mnie i posprzatać? Bo obawiam sie, ze przed 20 do Krakowa nie wróce.
Proszę pomóc Miszelinie, będzie łatwiej, bo nie będzie szóstki kotów więc szybciej pójdzie sprzątanie i karmienie a do Myślenic chwilę się jedzie.
kasumi pisze:Nie nadaję się do wyadoptowywania kotów, oczy mi się spociły choć dopiero jutro jedzie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Silverblue i 108 gości