cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 29, 2011 19:30 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Baśka to by wszystko cięła co jej w ręce wpadnie.Radzę omijać Barbarellę :mrgreen:

Kilka uwag po moim pierwszym dyżurze.
-Dziewczyny mokre mopy wywalajcie do przedsionka.Tam na stałe bedzie zamontowany wieszak na szczotki więc mopy szczotki i szczoteczki będa tam wisiały docelowo.
-Proszę myjcie od czasu do czasu podłogę i wycierajcie na sucho jakąś szmatą .Koty nie robia wtedy łapkami błotka :wink:
-sprawdzajcie legowiska na półkach.Materac ktoś wyrzucił(bo był zalany) to dzis odkryłam że kociaki urzadziły sobie kuwetke na tej najdłuższej półce.Legowiska zostały zalane na wylot :roll:(jak ktoś wyczai osobnika który leje gdzie popadnie prosimy o donos,trzeba go bedzie wsadzić do boksu i przyobserwować)
i jeszcze jedna sprawa stawiajcie miski w jakimś kąciku przy ścianie.Przylepa to szalony wariat biega za zabawkami jak szalony i nie patrzy pod nogi .Zabawa z reguły kończy się tym że wpada w miskę z wodą i ją wylewa :D
No to sobie pomarudziłam :mrgreen:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt kwi 29, 2011 19:36 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

8) :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt kwi 29, 2011 20:41 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

bubor pisze:8) :ok: :ok: :ok:

Dziękuję Pawełku za uznanie wiem że czatowałeś na tą setunię 8) ,a tu mnie się trafiła :mrgreen:
Kurczę miałam wam przedstawic wizualnie(foto) nową lokatorkę ale fotosik mi szwankuje :| Koteczka bardzo fajna ,miziasta i oswojona .Ciąża bardzo wysoka nie wiem czy nie rozsypie sie w długi weekend :roll:

mar_tika

Post » Pt kwi 29, 2011 20:56 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

A co u ślicznej panny Rysi ? 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt kwi 29, 2011 23:10 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Basiaa pamiętaj o jutrzejszym dniu, chociaż podejrzewam że i tak dzisiaj nie bedziesz w stanie nic tu przeczytać;P :D

Martysss

Od: Czw lip 30, 2009 17:04

Post » Sob kwi 30, 2011 7:01 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Obrazek

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob kwi 30, 2011 9:18 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

Martysss pisze:Basiaa pamiętaj o jutrzejszym dniu, chociaż podejrzewam że i tak dzisiaj nie bedziesz w stanie nic tu przeczytać;P :D

Hahahaaa.......oczywiście że pamiętałam. Już po :wink:
MIKUŚ

Post » Sob kwi 30, 2011 18:42 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

mar_tika pisze:osz kurde setunię zaliczyłam 8O :mrgreen:

To oznacza że będę musiała tworzyć nowy wątek 8)

Właśnie wróciłam z zagłębiowskiej masy krytycznej :lol:
MIKUŚ

Post » Sob kwi 30, 2011 18:53 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

MIKUŚ pisze:
mar_tika pisze:osz kurde setunię zaliczyłam 8O :mrgreen:

To oznacza że będę musiała tworzyć nowy wątek 8)

Właśnie wróciłam z zagłębiowskiej masy krytycznej :lol:

maso krytyczna odbierze odemnie tel :mrgreen:

mar_tika

Post » Sob kwi 30, 2011 18:59 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

A tak w ogóle to proszę o wsparcie dla ślicznotki w tym wątku. choćby 5 - 10 zł.

viewtopic.php?f=1&t=127101

Może będzie panna śmigać na wózeczku :)
MIKUŚ

Post » Sob kwi 30, 2011 19:00 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

mar_tika pisze:maso krytyczna odbierze odemnie tel :mrgreen:

Jezdem poza domem :mrgreen: A telefon na chacie został :roll:
MIKUŚ

Post » Sob kwi 30, 2011 19:03 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

W ogóle to musimy się pochwalić że wszyscy nasi podopieczni są już ZASZCZEPIENI :P

Na choróbska zakaźne.

Przylepa pojechał dziś do hidi a jutro jedzie na Dt, który może okazać się jego docelowym DS.
Trzymajmy kciuki za aklimatyzację tego miziaka :ok:
MIKUŚ

Post » Sob kwi 30, 2011 19:15 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

MIKUŚ pisze:W ogóle to musimy się pochwalić że wszyscy nasi podopieczni są już ZASZCZEPIENI :P

Na choróbska zakaźne.

Przylepa pojechał dziś do hidi a jutro jedzie na Dt, który może okazać się jego docelowym DS.
Trzymajmy kciuki za aklimatyzację tego miziaka :ok:

Ja też za niego trzymam ogromne kcuki .Ten kot mega przytulas i fujara.Wczoraj wpadł głowa w dól do wiadra ze żwirkiem(które było w połowie puste)i za cholerke nie umiał się wydostać .Tak sobie wisiał głowa w dół rozpaczliwie śmojtając nogami :D :roll:

mar_tika

Post » Sob kwi 30, 2011 19:51 Re: Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a /amstaff/

MIKUŚ pisze:
Przylepa jutro jedzie na Dt, który może okazać się jego docelowym DS.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: to by bylo cudownie! :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]