barbarados pisze:Na tą okoliczność deszcz sobie przerwę zrobi![]()
![]()
![]()
![]()
Dokładnie tak jak piszesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Na tą okoliczność deszcz sobie przerwę zrobi![]()
![]()
![]()
![]()
Grosziwo pisze:Ja jutro Justynę rozruszamnic jej nie będzie boleć, oby tylko pogoda dopisała
Grosziwo pisze:Kociara82 pisze:ja slyszalam, ze do niedzieli ma padac
Grosziwo -jej zwierzaki cie zamecza w mig![]()
![]()
Nie będzie i już ! ma być sucho i już !
Nie zamęczą . jestem twardziel
Justa&Zwierzaki pisze:Grosziwo pisze:Ja jutro Justynę rozruszamnic jej nie będzie boleć, oby tylko pogoda dopisała
Tak , rozruszasz mnie chyba jak mnie postawisz przed indykami lub gąsiorami ( a nie wiesz czy sa w Przystani , bo nie kojarzę ) , no i tez kogut może byc ( kury wiem że sa tam ) to będę fruwać z prędkością światłabo takie maleństwa od 400 kg w górę aż do tony ( a i takie sie zdążają ) mnie nie ruszą
![]()
Ech to juz dzis pojedziemy w to magiczne miejsce![]()
, w miejsce gdzie napełniam akumulator
Grosziwo pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Grosziwo pisze:Ja jutro Justynę rozruszamnic jej nie będzie boleć, oby tylko pogoda dopisała
Tak , rozruszasz mnie chyba jak mnie postawisz przed indykami lub gąsiorami ( a nie wiesz czy sa w Przystani , bo nie kojarzę ) , no i tez kogut może byc ( kury wiem że sa tam ) to będę fruwać z prędkością światłabo takie maleństwa od 400 kg w górę aż do tony ( a i takie sie zdążają ) mnie nie ruszą
![]()
Sąkaczuchy ale i gęsi chyba też (zdjęcia z Przystani)
Justa&Zwierzaki pisze:Grosziwo pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Grosziwo pisze:Ja jutro Justynę rozruszamnic jej nie będzie boleć, oby tylko pogoda dopisała
![]()
A ja tylko kurki widziałam jak byłam ostatnio
, wiec na pewno mnie rozruszasz
![]()
Grosziwo pisze:I wzajemnie dziewczyny![]()
Pozdrówka dla Bartusia, zdobywcy kałuż niezdobytych, nawet kosztem przemoczonej pupy![]()
Kociara82 pisze:Grosziwo pisze:I wzajemnie dziewczyny![]()
Pozdrówka dla Bartusia, zdobywcy kałuż niezdobytych, nawet kosztem przemoczonej pupy![]()
no widzisz, jakie Tyskie Mruczki nieprzewidywalne
phantasmagori pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Grosziwo pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Grosziwo pisze:Ja jutro Justynę rozruszamnic jej nie będzie boleć, oby tylko pogoda dopisała
![]()
A ja tylko kurki widziałam jak byłam ostatnio
, wiec na pewno mnie rozruszasz
![]()
Aaa to już wiem, dlaczego Justa tak szybko zaiwaniała środkiem ścieżki (z prawej kilkadziesiąt kurek, z lewej parę kogutkow).
Ja myślałam, że jej do koników śpieszno, a ona drobiu się boi![]()
Grosziwo, bardzo miło było poznać![]()
Grosziwo pisze:Kociara82 pisze:Grosziwo pisze:I wzajemnie dziewczyny![]()
tu w sam raz pisałam o ludzkim "kocięciu", takim 2,5 letnim kawalerze o imieniu Bartuś
phantasmagori pisze:Grosziwo pisze:Kociara82 pisze:Grosziwo pisze:I wzajemnie dziewczyny![]()
tu w sam raz pisałam o ludzkim "kocięciu", takim 2,5 letnim kawalerze o imieniu Bartuś
O tym Bartusiu mówimy i o wizycie w Przystani Ocalenie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, ewar, Google [Bot], Paula05 i 382 gości