Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:No ja ta sobote tez moge tylko do poludniaWiec chyba odpadam bo jak znam rozklad jazdy Tereni to raczej popoludnie wchodzi w gre
. A co do 100-ki to ja juz walnelam z herbata, inczej bym sie nie odmrozila po powrocie z pracy
ach ten KZK GOP
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 06.12.-12.12.2010
06.12. pon. rano brak wie. Mara S.
07.12. wt. rano Alienor wie. brak
08.12. śr. rano brak wie. Mara S.
09.12. czw. rano brak wie. brak
10.12. piat. rano brak wie. Teresa
11.12. sob. rano Martyna wie.brak
12.12.niedz. rano brak wie. brak
PROSIMY O ZAPISY
Alienor pisze:Hejka, wczorajszy dyżur był ok- koty pożarły łososia z wyrazami głębokiego kociego uznania ( w większości przypadków zanim wyszłam z KCh), dałam pierwszy zastrzyk (dzieki ogromne Guido za współpracę, z bardziej nerwowym kotem by nie przeszło), MacGyver (czyli biało bury kociak - jeden z tych, które były u mnie) poszedł do adopcji (dzięki mar_tika). A teraz drobne problemy: nie udało mi się sprzątnąć kuwety dziczki po prawej na gorze, bo się w niej zabunkrowała i nie dawała się wygonić a rękawic skórzanych nie mogłam znaleźć; Soni (male czarne) ma straszny Koci katar - dałam unidox jak pozostałej dwójce, ale mam wrażenie, że trzeba działać jeszcze intensywniej, bo jest tak zatkana, że nie bardzo chce jeść. Od przyszłego tygodnia pracuję do 19ej więc nie mogę wziąć jej do domu, a mam wrażenie, że bez DT ona nie wydobrzejeCzy ktoś mógłby - tylko na tydzień? Bo potem znowu jestem na 8ą to mogę się nią zajmować - to taki małe, waleczne kurczątko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Murraynah i 61 gości