Marea pisze:Monia dowie sie dzis co i jak z kastracja, trza umowic Muszkieterow
Asia czy Aga byla z maluchami u weta? moze pojedziemy do Pikiela?
Aga miała do mnie zadzwonić jak będzie miała czas i wtedy pojedziemy...
Ani widu ani słychu od Agi...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marea pisze:Monia dowie sie dzis co i jak z kastracja, trza umowic Muszkieterow
Asia czy Aga byla z maluchami u weta? moze pojedziemy do Pikiela?
Marea pisze:Chcesz jechac do Pikiela z nimi czy nie? dzis on jets do 15:00...kasa itd itp biore na siebie, wyloze i wezmiemy fakturke...
Marea pisze:Zarowno kastracje tych 3ech kocurow, jak i ewentualne wyleczenie oczu maluchow sa niezbedne i priorytetowe...nie ma co nawet sie zastanawiacmam nadzieje ze PKDT znajdzie na to srodki, bo to w koncu nie az takie koszta...
Wybierac miedzy odzyskaniem wzroku przez maluchy i wykastrowaniem 3 wielkich juz kocurow, ktore smierdza jak jasna... ciezki wybor...
taizu pisze:Rety, alez się przyssały![]()
![]()
seja pisze:
SALDO = +85.51zł (29.03.2011)
Marea pisze:Asia, jest zgoda PKDT na pokrycie kosztow kastracji muszkieterow, takze umawiaj ich czym predzej, Monia miala sie dowiedziec o terminy na Elblaskiej, bo tam pewnie sporo taniej dla PKDT, no chyba ze masz ugadana cene z Lukuciem, badz jesli mozesz wylozyc, to na Piastowskiej wykastruja mi po 50 zl za sztuke + Vat zapewne, jesli mialaby byc fakturka wzieta
ps. maluchy slodkie, napewno nie chcesz ich zabrac do Pikiela na konsultacje? i Rejci?
seja pisze:Marzenko , spokojnie mogę wyłożyć kasę na kastrację, ale Witek ma przepuklinę i na samej kastracji się nie skończy, bo coś jeszcze trzeba będzie dopłacić.
Chcę pojechać do Pikiela - masz czas w poniedziałek?
Jestem wolna do 17.00.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości