FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 15, 2012 15:45 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

A macie jakieś fotki mamusi?
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek

Miya2

Od: Sob paź 08, 2011 16:17

Post » Pon paź 15, 2012 19:03 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Mamusia Szarusia :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

_bubu_

Od: Nie lip 22, 2007 21:58

Post » Pon paź 15, 2012 19:44 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Jestem wielkim fanem tej kotki :1luvu:
Sprytna bestia i jaka piękna! Obłędne ma to spojrzenie.

Miya2

Post » Sob paź 20, 2012 18:42 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

A co u ślicznej Kleosi? Znalazła domek?

Miya2

Post » Sob paź 20, 2012 19:26 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Miya2 pisze:A co u ślicznej Kleosi? Znalazła domek?

Niestety nie ma domku dla Kleosi. Dzisiaj byłam na wizycie przedadopcyjnej dla Mamby. Zapowiada się fajny domek. Do adopcji ma też iść Bunia. Niestety Państwo którzy byli zainteresowani Tycjankiem, wycofali się z adopcji.

Catka

Od: Pt kwi 16, 2010 20:46

Post » Nie paź 21, 2012 9:51 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Catka pisze:Niestety Państwo którzy byli zainteresowani Tycjankiem, wycofali się z adopcji.

Pewnie pozostaną przy rybkach. Przynajmniej nie zjedzą im kwiatków i nie pogryzą kabli. No cóż, trudno, szukamy dalej.
‎"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenianego
- zasługuje w ogóle na miano domu?" M.Twain

dzikafretka

Od: Pt lut 11, 2011 14:35

Post » Nie paź 21, 2012 10:44 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Ja nie rozumiem jak można się rozmyślić :evil:
Koty z FZL w BB są PRZE - CUDOWNE!!
Pamiętam jak się kontaktowałam z Bubu o Henia...też było blisko żeby do mnie nie trafił. A Tak?
Jest ze mną już dwa lata :) I nie wyobrażam sobie się rozmyślić, żeby go nie było.

Edit. Blisko bo ktoś był zainteresowany ale sie rozmyslil :twisted:

Athalyse

Od: Nie paź 03, 2010 19:21

Post » Pon paź 22, 2012 11:50 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

dzikafretka pisze:
Catka pisze:Niestety Państwo którzy byli zainteresowani Tycjankiem, wycofali się z adopcji.

Pewnie pozostaną przy rybkach. Przynajmniej nie zjedzą im kwiatków i nie pogryzą kabli. No cóż, trudno, szukamy dalej.

Kurcze a on jest takim fajnym kocurkiem, nie dość że jest po prostu śliczny to jeszcze taki fajny pogodny charakterek. Ale zawsze sobie w takich wypadkach myślę że lepiej jak się rozmyślą teraz niż potem mieliby oddać po kilku miesiącach czy latach. Trzymam kciuki za domki, te dobre.
A wiecie co, Bianka nas wprawiła w osłupienie - ja już nie wiem co o niej myśleć :mrgreen: Mam straszny remont i Koty pozamykane - Bianka cały dzień spędza w klatce bo wszystko pootwierane i bałam się że będzie strasznie to przeżywać ( ruch, hałas i pełno obcych w domu) a ona tak darła paszczę żeby ją wypuścić nawet przy obcych majstrach. Jak tylko czuła naszą obecność to się łasiła o klatkę i zaglądała na panów z zaciekawianiem. Pierwszy raz miauczała tak głośno i wiecie tak dopominająco się :twisted:
A z drugiej strony jak jej wcześniej przestawiłam transporterek który upodobała sobie do spania to była tak zestresowana i wypłoszona że nie chciała do niego wejść i zaszyła się pod szafką.

Miya2

Post » Pon paź 22, 2012 20:27 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Miya2 pisze:
dzikafretka pisze:

Kurcze a on jest takim fajnym kocurkiem, nie dość że jest po prostu śliczny to jeszcze taki fajny pogodny charakterek. Ale zawsze sobie w takich wypadkach myślę że lepiej jak się rozmyślą teraz niż potem mieliby oddać po kilku miesiącach czy latach. Trzymam kciuki za domki, te dobre.
A wiecie co, Bianka nas wprawiła w osłupienie - ja już nie wiem co o niej myśleć :mrgreen: Mam straszny remont i Koty pozamykane - Bianka cały dzień spędza w klatce bo wszystko pootwierane i bałam się że będzie strasznie to przeżywać ( ruch, hałas i pełno obcych w domu) a ona tak darła paszczę żeby ją wypuścić nawet przy obcych majstrach. Jak tylko czuła naszą obecność to się łasiła o klatkę i zaglądała na panów z zaciekawianiem. Pierwszy raz miauczała tak głośno i wiecie tak dopominająco się :twisted:
A z drugiej strony jak jej wcześniej przestawiłam transporterek który upodobała sobie do spania to była tak zestresowana i wypłoszona że nie chciała do niego wejść i zaszyła się pod szafką.

Panienka pokazuje pazurki. Wyprowadzasz ją na normalnego kota. Nie wiem jak Ty to robisz. A do kiedy ten remont potrwa?
Mamy nową kotkę. Szylkretkę Inkę. W piątek była sterylizowana i teraz siedzi u mnie w piwnicy. Kotunia jest niesamowita. Miziasta okrutnie, ciągle pcha się do rąk a intensywnie głaskana dostaje ślinotoku. Zupełnie jak Chrupek. Inka została znaleziona w tym samym miejscu co Chrupek więc być może jest jego siostrą. Jutro bubu przyjedzie zrobić jej zdjęcia.

Catka

Post » Pon paź 22, 2012 20:42 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Remont, jak remont potrwa do zeszłego czwartku ale panowie się jakoś zadomowili :twisted: Całe szczęście koty w miarę to znoszą.
Ale musi być kochana ta nowa dziewczynka,to czekamy na foty :)

Miya2

Post » Wto paź 23, 2012 20:58 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Zdjęcia Inki

Obrazek
Obrazek

Catka

Post » Śro paź 24, 2012 11:50 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Prześliczna jest ta kicia. Oby znalazła dom w ciągu najbliższych dni :ok:
Obrazek

ewaf

Od: Wto sty 06, 2004 19:04

Post » Śro paź 24, 2012 19:29 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Zapraszamy na akcję naszej fundacji
http://bielskobiala.gazeta.pl/bielskobi ... ECIA_.html

Catka

Post » Wto paź 30, 2012 21:54 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

Hej tam, jak po wizytach adopcyjnych? Mam nadzieję, że mimo ataku zimy udało się dotrzeć, bo taka cisza w eterze, wszyscy zdrowi i cali, aj hołp :)
Macie jakieś nowe zdjęcia Pucka? On tak przefajnie wygląda na tych pierwszych zdjęciach, ale już chyba urósł, bo jest z kwietnia jak moje chłopaki.
A u kogo na tymczasie jest Karmela? Ciekawe, czy jest faktycznie taką rudą łobuzicą, jak ją opisywali. Poza tym mam prośbę, bo na w Auchanie Bubu zrobiła świetne zdjęcie Tycjanowi i Kitkowi z tym jęzorkiem, bardzo proszę o podesłanie, wywołam i oprawię sobie w ramkę :ryk:
‎"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenianego
- zasługuje w ogóle na miano domu?" M.Twain

dzikafretka

Od: Pt lut 11, 2011 14:35

Post » Wto paź 30, 2012 23:15 Re: FZL - B-B - 45kotów ! potrzebna każda pomoc !

dzikafretka pisze:Hej tam, jak po wizytach adopcyjnych? Mam nadzieję, że mimo ataku zimy udało się dotrzeć, bo taka cisza w eterze, wszyscy zdrowi i cali, aj hołp :)
Macie jakieś nowe zdjęcia Pucka? On tak przefajnie wygląda na tych pierwszych zdjęciach, ale już chyba urósł, bo jest z kwietnia jak moje chłopaki.
A u kogo na tymczasie jest Karmela? Ciekawe, czy jest faktycznie taką rudą łobuzicą, jak ją opisywali. Poza tym mam prośbę, bo na w Auchanie Bubu zrobiła świetne zdjęcie Tycjanowi i Kitkowi z tym jęzorkiem, bardzo proszę o podesłanie, wywołam i oprawię sobie w ramkę :ryk:

1.Wizyty się odbyły zgodnie z planem. Gadułka pójdzie do nowego domu po zdjęciu gipsu a Inka już jutro.
2. Nowych zdjęć Pucka niestety nie mamy.
3. Karmela jest na razie w domu który ją w zeszłym roku adoptował a teraz chce oddać. Nie mamy dla niej tymczasu, więc do znalezienia nowego domu, musi u nich być
4. Mam nadzieję że jutro uda mi się zgrać zdjęcia z Auchan to prześlę.

Catka

[poprzednia][następna]