Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miya2 pisze:A co u ślicznej Kleosi? Znalazła domek?
Catka pisze:Niestety Państwo którzy byli zainteresowani Tycjankiem, wycofali się z adopcji.
dzikafretka pisze:Catka pisze:Niestety Państwo którzy byli zainteresowani Tycjankiem, wycofali się z adopcji.
Pewnie pozostaną przy rybkach. Przynajmniej nie zjedzą im kwiatków i nie pogryzą kabli. No cóż, trudno, szukamy dalej.
Miya2 pisze:dzikafretka pisze:Catka pisze:Niestety Państwo którzy byli zainteresowani Tycjankiem, wycofali się z adopcji.
Pewnie pozostaną przy rybkach. Przynajmniej nie zjedzą im kwiatków i nie pogryzą kabli. No cóż, trudno, szukamy dalej.
Kurcze a on jest takim fajnym kocurkiem, nie dość że jest po prostu śliczny to jeszcze taki fajny pogodny charakterek. Ale zawsze sobie w takich wypadkach myślę że lepiej jak się rozmyślą teraz niż potem mieliby oddać po kilku miesiącach czy latach. Trzymam kciuki za domki, te dobre.
A wiecie co, Bianka nas wprawiła w osłupienie - ja już nie wiem co o niej myślećMam straszny remont i Koty pozamykane - Bianka cały dzień spędza w klatce bo wszystko pootwierane i bałam się że będzie strasznie to przeżywać ( ruch, hałas i pełno obcych w domu) a ona tak darła paszczę żeby ją wypuścić nawet przy obcych majstrach. Jak tylko czuła naszą obecność to się łasiła o klatkę i zaglądała na panów z zaciekawianiem. Pierwszy raz miauczała tak głośno i wiecie tak dopominająco się
![]()
A z drugiej strony jak jej wcześniej przestawiłam transporterek który upodobała sobie do spania to była tak zestresowana i wypłoszona że nie chciała do niego wejść i zaszyła się pod szafką.
dzikafretka pisze:Hej tam, jak po wizytach adopcyjnych? Mam nadzieję, że mimo ataku zimy udało się dotrzeć, bo taka cisza w eterze, wszyscy zdrowi i cali, aj hołp
Macie jakieś nowe zdjęcia Pucka? On tak przefajnie wygląda na tych pierwszych zdjęciach, ale już chyba urósł, bo jest z kwietnia jak moje chłopaki.
A u kogo na tymczasie jest Karmela? Ciekawe, czy jest faktycznie taką rudą łobuzicą, jak ją opisywali. Poza tym mam prośbę, bo na w Auchanie Bubu zrobiła świetne zdjęcie Tycjanowi i Kitkowi z tym jęzorkiem, bardzo proszę o podesłanie, wywołam i oprawię sobie w ramkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot], puszatek i 335 gości