PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 03, 2010 0:55 Re: PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Erneścik musi być na pierwszym miejscu! Przecież to wyjątkowy, cudowny kot! :1luvu: :ok: :kotek:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt gru 03, 2010 8:39 Re: PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Za najlepszy dom dla Erneścika.I dla Prymulki , bo ciągle jakiś nowy kotek się podpina do jej wątku i znajduje dom , a ona biedna zawsze zostaje , bo komuś innemu jest bardziej potrzebny.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt gru 03, 2010 9:54 Re: PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Catnaperka pisze:
jerzykowka pisze:Kretce na ratunek już ruszyły Dobre Duszki :D :D :D

Krecia ma DT u Anna Kubica!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I szukamy pilnie transportu Łódź- Częstochowa :!: :!: :!: :!:

hurrra :piwa: :piwa: :piwa: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt gru 03, 2010 10:09 Re: PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Tatiana, to był super pomysł z tym wątkiem, tyle potrzebujących kotów znalazło dzięki niemu domki.
Stuknęła setka, więc niebawem druga część.

Może zarezerwować kilka pierwszych postów, a przynajmniej dwa, żeby w pierwszym były te najbardziej potrzebujące, a w drugim te, które w DS, DT lub niestety z TM, żeby o nich pamiętać.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt gru 03, 2010 12:43 Re: PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Smarti, to ja ładnie proszę o fotki, bo o ile koleżanka wpatrzona, to jej chłopak lata oczami po innych, bez sensu ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt gru 03, 2010 23:43 Re: PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

ok,a przyjechać nie chcą?
on ma najpiękniejsze oczy na świecie...
i jest taki kochany!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob gru 04, 2010 0:26 Re: PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Właśnie niech przyjedzie i sam popatrzy! Wtedy się dopiero zdziwi, że miał jakieś wątpliwości! :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Sob gru 04, 2010 0:30 Re: PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

dokładnie!
mówie Ci Kocie-w Ernim nie można się nie zakochać-on jest przepiękny a jak się odpasie to będzie SuperKotem :ok: :ok: :ok:

Już wygląda duuuzo lepiej jak w schronie-do mnie przyjechał apatyczny kościotrupek a terazj mam gadatliwego ważniaka -smoka-żarłoka!!

potrafi wciągnąć każdą ilość wołowego,a jak dostanie coś innego to gdakanie jest na pół domu 8O :piwa: :piwa: :piwa:

Przyjeżdzajcie :!: :!: :!: :D

smarti

Post » Sob gru 04, 2010 0:46 Re: PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Nie samochodowych to zawsze trudno namówić, to kawał drogi jednak ;) To tylko ja jestem nienormalna i gdzie mnie chcą, tam jadę, nie ważne - 10 km czy 100 ;)
Ponaciskam. Kiedy Ci pasuje, bo słyszałam, że wolisz nie w tym tygodniu jeszcze..?

Szalony Kot

Post » Sob gru 04, 2010 0:50 Re: PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

ale by było fajnie
żeby na 100 stronie
znalazł się domek dla Ernesta
to sobie potrzymam kciuki
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
smarti pisze:dokładnie!
mówie Ci Kocie-w Ernim nie można się nie zakochać-on jest przepiękny a jak się odpasie to będzie SuperKotem :ok: :ok: :ok:

Już wygląda duuuzo lepiej jak w schronie-do mnie przyjechał apatyczny kościotrupek a terazj mam gadatliwego ważniaka -smoka-żarłoka!!

potrafi wciągnąć każdą ilość wołowego,a jak dostanie coś innego to gdakanie jest na pół domu 8O :piwa: :piwa: :piwa:

Przyjeżdzajcie :!: :!: :!: :D

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob gru 04, 2010 0:51 Re: PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Szalony Kot pisze:Nie samochodowych to zawsze trudno namówić, to kawał drogi jednak ;) To tylko ja jestem nienormalna i gdzie mnie chcą, tam jadę, nie ważne - 10 km czy 100 ;)
Ponaciskam. Kiedy Ci pasuje, bo słyszałam, że wolisz nie w tym tygodniu jeszcze..?

bo mam murarzy,Teściową w niedzielę :mrgreen: ,a potem w sobotę 20 osób-więc muszę się sprężać-tak ogólnie.
A murarze tak gdzieś do środy.
Ale od pon 13-go jestem chętna na wszelkie wizyty :D

a do mnie droga baaardzo prosta :)
i poznasz Lalunię i Promysia :D

smarti

Post » Sob gru 04, 2010 0:56 Re: PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Hola, Chmurkę i Trisię też chcę :P
Rozpoczynam intensywną kampanię zmiękczania.

A ze schronu nie ma więcej zdjęć jego..? Bo ja mam jakieś pięć tylko... Te z jego wydarzenia...

Szalony Kot

Post » Sob gru 04, 2010 1:00 Re: PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

ze schronu to do ruru-ja mam piekne bo on bardzo ładnie pozuje-na prawdę szok że kić tak pozuje 8O

tylko musze je wstawić :oops: :roll: ..

smarti

Post » Sob gru 04, 2010 1:07 Re: PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

oki,może będzie prędzej :D

smarti

[poprzednia][następna]