Moderator: Estraven
Catnaperka pisze:jerzykowka pisze:Kretce na ratunek już ruszyły Dobre Duszki![]()
![]()
Krecia ma DT u Anna Kubica!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
I szukamy pilnie transportu Łódź- Częstochowa![]()
![]()
![]()

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

smarti pisze:dokładnie!
mówie Ci Kocie-w Ernim nie można się nie zakochać-on jest przepiękny a jak się odpasie to będzie SuperKotem![]()
![]()
![]()
Już wygląda duuuzo lepiej jak w schronie-do mnie przyjechał apatyczny kościotrupek a terazj mam gadatliwego ważniaka -smoka-żarłoka!!
potrafi wciągnąć każdą ilość wołowego,a jak dostanie coś innego to gdakanie jest na pół domu![]()
![]()
![]()
Przyjeżdzajcie![]()
![]()
![]()

Szalony Kot pisze:Nie samochodowych to zawsze trudno namówić, to kawał drogi jednakTo tylko ja jestem nienormalna i gdzie mnie chcą, tam jadę, nie ważne - 10 km czy 100
Ponaciskam. Kiedy Ci pasuje, bo słyszałam, że wolisz nie w tym tygodniu jeszcze..?
Użytkownicy przeglądający ten dział: sebans i 80 gości