Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 28, 2012 19:59 Re: Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu.

kocie, wspieram jak najbardziej.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wiesci z ds Olusia wieczorne znacznie lepsze niż poranne - zaczął jeśc, niewiele, ale zawsze i łazic za swoją pańcią krok w kro k i już mu się zdarzyło z piorkami w pyszczku. troszkę bojaźliwie na początku, ale już się bawi i ma swoją ulubioną półeczke z nocna lapmką - czyli w nowym miejscu odnalazł swoje solarium :mrgreen: Dogaduje się z psami, rezydentki fuczą, ale ku zaskoczeniu pani młodsza, bardzo pozytywnie nastawiona się obraziła, a ta starsza, indywidualistka patrzy na Olusia z zaciekawieniem.
Jedyny stres to brak kuwetki od wczoraj rana, zarowno nie było siooo ani qpki.... :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sie 28, 2012 22:08 Re: Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu.

Marzenia11 pisze:kocie, wspieram jak najbardziej.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wiesci z ds Olusia wieczorne znacznie lepsze niż poranne - zaczął jeśc, niewiele, ale zawsze i łazic za swoją pańcią krok w kro k i już mu się zdarzyło z piorkami w pyszczku. troszkę bojaźliwie na początku, ale już się bawi i ma swoją ulubioną półeczke z nocna lapmką - czyli w nowym miejscu odnalazł swoje solarium :mrgreen: Dogaduje się z psami, rezydentki fuczą, ale ku zaskoczeniu pani młodsza, bardzo pozytywnie nastawiona się obraziła, a ta starsza, indywidualistka patrzy na Olusia z zaciekawieniem.
Jedyny stres to brak kuwetki od wczoraj rana, zarowno nie było siooo ani qpki.... :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bedzie dobrze :ok:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Śro sie 29, 2012 0:34 Re: Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu.

A tymczasem.... czarne szkraby wpier...liły dwa uda (te większe części) i przy skubaniu trzeciego obwąchiwały ale chyba już je mdliło od przeżarcia. No i dzisiaj się w końcu, po północy, zaczęły ganiac, tak po staremu. Brakuje rudej iskierki.... :wink:

Pierwsza powazna oznaka nadchodzącej jesieni to.... nadchodzący Kumpel! Kto go jeszcze pamięta? Burasek, który całą jesień, zimę i przedwiosnie witał mnie za ogrodzeniem boiska i darł się do jedzenia i głaskania. Wrócił w piątek, wychudzony i wystraszony, ale z owalnym pysiem i charakterystycznym darciem japki :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro sie 29, 2012 8:32 Re: Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu.

Ja bym chciała, żeby mój ulubiony kot wrócił na jesień :( Ale obawiam się, że już go nie ma na tym świecie, nie widziałam go już ze 3 albo 4 miesiące :(
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro sie 29, 2012 8:34 Re: Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu.

Axa76 pisze:Ja bym chciała, żeby mój ulubiony kot wrócił na jesień :( Ale obawiam się, że już go nie ma na tym świecie, nie widziałam go już ze 3 albo 4 miesiące :(

oj... :roll: a szukasz go ciągle? trzeba szukac i wierzyc. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro sie 29, 2012 20:59 Re: Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu.

Dostałam dziś popołudniu wiadomośc od wetki, zę pani zOlusiem była na kontroli, ze oczka są lrepsze, uszy bardzo dobrze czyszczone i ze to naprawdę dobry dom. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Jutro przychodzi pani obejrzec Loleczka. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro sie 29, 2012 21:01 Re: Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu.

o matko dom opustoszeje Tobie :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Śro sie 29, 2012 21:02 Re: Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu.

ruda32 pisze:o matko dom opustoszeje Tobie :ryk:

co Ty... moje stadko się w koncu wygodnie rozciągnie na poduchach... :wink:

Marzenia11

Post » Śro sie 29, 2012 21:08 Re: Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu.

:ok: :ok: :ok:

asia2

Post » Śro sie 29, 2012 21:10 Re: Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu.

Pojawiła się kolejna szansa - dla jednego z maluszków z krzakow - pani jest zainteresowana adopcją i nawet poczeka 2-3 tygodnie. Taki jej przedstawiłam czas, bo tyle potrzeba, aby malca złapac, zaopiekowac weterynaryjnie i żeby [rzeszło kocię kwarantannę. Nawet jest dt. Tylko nie wiem kto go złapie. Są dwie osoby do ktorych maluszki normalnie przychodzą - mnie się boją, nie zbliżają do mnie, ale nie wiem jak będzie.

Marzenia11

Post » Śro sie 29, 2012 21:18 Re: Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu.

masz PW

asia2

Post » Czw sie 30, 2012 20:45 Re: Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu.

co nowego słychać ?
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Czw sie 30, 2012 20:56 Re: Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu.

ruda32 pisze:co nowego słychać ?

jeśli chodzi o dt na oswojenie maluszka to wieczorem się dowiedziałam, ze jednak się wycofał... :roll: szkoda, jutro pomyslę co z tym dalej zrobic ale pewnie będę na forum szukac jakiegoś buraska do dsu ktory się do mnie zgłosił.
Dzisiaj pierwszy dzień bez wiadomości od Olusia - nie mogę byc natrętna, w końcu pani adoptowała kota, a nie ze mną w dwupaku :mrgreen:
a pani do Lolka przychodzi jutro - dzisiaj nie dałam rady, byłam cały dzień poza domem.

Jak nabiorę sił to pojdę jeszcze do maluszkow i wolnozyjących...

Marzenia11

Post » Czw sie 30, 2012 20:56 Re: Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu.

Marzenia11 pisze:
ruda32 pisze:co nowego słychać ?

jeśli chodzi o dt na oswojenie maluszka to wieczorem się dowiedziałam, ze jednak się wycofał... :roll: szkoda, jutro pomyslę co z tym dalej zrobic ale pewnie będę na forum szukac jakiegoś buraska do dsu ktory się do mnie zgłosił.
Dzisiaj pierwszy dzień bez wiadomości od Olusia - nie mogę byc natrętna, w końcu pani adoptowała kota, a nie ze mną w dwupaku :mrgreen:
a pani do Lolka przychodzi jutro - dzisiaj nie dałam rady, byłam cały dzień poza domem.

Jak nabiorę sił to pojdę jeszcze do maluszkow i wolnozyjących...

buraska ma Karolek(ona)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Czw sie 30, 2012 21:01 Re: Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu.

no mam oswojoną kicie, 4 miesiące - szczepiona raz, drugie po drugim odrobaczani dopiero
akceptuje i moje koty i syna (6alt) który ją nosi, tuli i tarmosi
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]