anita5 pisze:Alessandra, właśnie nie wiem, czy dam radę - monitorowanie wątków to straszna robota, sama na pewno się nie połapię... I maj to u mnie gorący czas, będę mieć mało czasu na net. Muszę pomyśleć, bo bez sensu, żebym się podejmowała, a potem narobiła w ślepaczkach bajzlu.
A czy tego 'działu' nie mogłyby robić dwie osoby? To znaczy wspierać się jakoś, o ile w ogóle jest ktoś chętny.
Autentycznie się boję, że sama z tym nie dam rady.
wiem, właśnie dlatego tak wyglądała ta kwestia w wątku, to wbrew pozorom bardzo czasochłonne

no i to ,że chętnego nikogo nie ma, nie było juz przed założeniem tej częsci
myśle,ze dlatego wiekszosc juz nie patrzy na ten bałagan mały, tylko na pomoc, którą organizujemy finansowo-szkoda, że joshua_ada skoro ma już projekt , jak prowadzić post kącika adopcyjnego, nie wesprze nas pomocą (bez obrazy joshua_ada, ale nie przemawia do mnie wypisanie jak ma być, lecz pokazanie jak ma być poprzez poprowadzenie tej części lepiej niż jest-wciaz zapraszam do wspólpracy

)
Anito5, mam zatem inne pytanie, czy byłabys w stanie wystawiac bazarki dla ślepaczków-dostałam wiadomośc od Bazyliszkowej, że parę fantów jeszcze zostało, nowe już zbieram,niestety, Bazyliszkowa nie da rady nas wspomóc, forum juz praktycznie nie odwiedza, stad moja prośba i pytanie. Dostałam takze wspaniałą ofertę otrzymania fantów na bazarek dla ślepaczków od Korespondentki
myśle,ze watek ślepaczkowy powinien trwać, nawet jesli nie wszytsko bedzie "zapiete na ostatni guzik"(chyba że ktoś zgłosi sie do prowadzenia kącika adopcyjnego, ja nie dam rady być na bieżąco i wg "wytycznych" )- tyle osób kibicuje slepaczkom, że naprawdę sie wzruszyłam otrzymując wiele miłych pw
Reasumując:
szukamy osoby, która poprowadzi kącik adopcyjny i pilne sprawy, szukamy osoby do wystawiania bazarków -fanty będziemy dosyłać, a AgaPap będzie skarbnikować ( nie ma wyjścia, bo będę ją najeżdżac i męczyć nawet po przeprowadzce

)
Werneu, dodaję maluszki do listy kwietniowej, a wszytskich zapraszam do pozostania i datków na kochane slepinki
Tysiek, dzięki, już ściągam Parkera , bardzo sie cieszę, to wspaniały kot
A
Ewę Janczuk uprasza sie u upiększanie wątku takimi, jak ostatni fotoreportażami i proszę innych o branie przykładu