Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 28, 2013 14:44 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

niewesołe wieści o bursztynku, kiedy, Joasiu ,możesz się spodziewać wyników ? Jest strasznie odwodniony, oby tylko wyciagnęli jakies informacje z tak skąpego materiału- ja bardzo, bardzo czaruję za zdrówko Michasia :ok: :ok: :ok: wszelkimi sposobami Obrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto maja 28, 2013 15:31 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Asiulku wyślę Ci tę karmę nerkową, i niech Rudasek zdrowieje....pędzikiem! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro maja 29, 2013 8:55 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

kropkaXL pisze:Asiulku wyślę Ci tę karmę nerkową, i niech Rudasek zdrowieje....pędzikiem! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kasieńko, dziękuję całym sercem :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wszystkim Wam, Kochane dziękuję :!:
I powoli zapraszam do drugiego już 8O wątku moich Ukochań, który dziś wstępnie założę.
W nowy wątek wkroczymy z chorymi tymczasikami, ale ten chcę zakończyć optymistycznie. Bo przecież to, mimo wszystko jest i będzie wątek optymistyczny :ok: :ok: :ok:

To fotka mojego ukochanego Lalusia, za którym nadal baaaardzo tęsknię... Jednocześnie serce mi rośnie z radości, że adoptowali mojego synusia przecudowni ludzie. Wiem, że znalazł swoje najlepsze miejsce na świecie :!:
Sądzę, że widać jak jest szczęśliwy :wink: :D :love:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro maja 29, 2013 9:24 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Czyżby matka w końcu pozbyła się pępowiny łączącej z Lalusiem? :wink: eeee.... chyba nie do końca :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro maja 29, 2013 9:37 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Piękne zdjęcie. Wyluzowany Laluś ze swoją Duża. :1luvu: :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro maja 29, 2013 11:09 Re: Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Pępowina trzyma :twisted: :wink:

Dlatego uciekamy prędko do nowego wątku:
viewtopic.php?f=1&t=153474&p=9862134#p9862134
Ostatnio edytowano Wto cze 18, 2013 22:14 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zamknęłam wątek
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia]