[Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 30, 2010 10:01 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

gagga pisze:
beata87 pisze:Do bobików Misiów dołączył kociak. O połowę mniejszy od bobików, o połowę od nich starszy. Sama skóra i kości...jak z obozu. Był tak głodny, że gryzł plastik od kuwety. Boję się, że za dużo zje i coś mu się stanie. Ma zamglone spojrzenie i dreszcze.. chyba gorączkuje. Rano był podobno u weterynarza na Wesołej. Został tam odrobaczony (!) i tyle.
Martwię się o niego, przy Misiach wygląda jak śmierć.

Kup engystol w aptece Izyda na Leśnej Dolinie. To jest superowy lek. Ja zbijałam tym gorączkę moim kociakom. I podaję przy katarze kocim. Koszuje ponad 20zł ale starcza na długo. Jak coś to podam Ci jak podawać. I okładaj go zimnym ręczniczkiem jak ma gorączkę. W sumie warto ją zmierzyć :roll:

ja mam engystol jakby trzeba i to w dużej ilości - moje futra tego nie zeżrą :twisted:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pon sie 30, 2010 15:56 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

I ja nareszcie jestem na forum.
Jakbym wróciła z dalekiej podróży.
Ogromnie się cieszę....
Moje maluchy od Marzenki maja luźne kupki wciąż.
Prawdę mówiąc, może za dużo jedzą....
Podawałam przez 6 dni Nifuroksazyd.
Nie wiem, czy pomagał, czy pomaga.
Też mam problemy z pupkami: myję i pudruję....
Już jest lepiej.
Ale zimno im się zrobiło w moim Kiciusiowie.
Więc ciepły termofor wkładam do transportera 2-3 razy na dobę i tak ich ogrzewam.
A jeszcze tak niedawno było zbyt ciepło.
Cóż, jesien za pasem.

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Pon sie 30, 2010 19:47 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

To jakaś plaga z tymi rzadkimi kupami... u moich kiciów to samo. Chociaż mam wrażenie, że z dnia na dzień coś trochę lepiej, ale może to moje pobożne życzenie i każdorazowe dopatrywanie się kształtu gdzieś gdzie go nie ma :D.
A z tymczasków mam:
Kraszewiankę Lili
i dwie Myszki-Knyszki, czyli rodzeństwo: Małą Kawkę i kocurka o imieniu Myszek.
Mała Kawka jest sporo mniejsza od brata i taka trochę... autystyczna. Tak jakby żyła wyłącznie w swoim małym kocim zamkniętym światku. Myszek jest fajny, dużo bawi się, je, śpi - typowy facet. Acha, i czułości jakoś wiele nie potrzebuje, byle w miseczce było co trzeba, jakaś mysz do mordowania, coś miękkiego do spania i już. Chciałoby się powiedzieć - kapcie w kratkę, gazeta i pilot do tv mu do życia wystarczą. A Kraszewianka Lili - jest lekko płochliwa przy pierwszym kontakcie, ale jak już zobaczy, że nic jej nie grozi - kręci ósemki między nogami, rozmawia, miauka, tuli się. Kochana jest :). I ma długaśny, chudziutki ogonek (coś jak Słonik Agaty).

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Pon sie 30, 2010 21:38 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Ja podaję Dicoflor do ustąpienia rozwolnienia a następnie przez jakiś czas biopron

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon sie 30, 2010 21:42 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

KOTKOWO!

Mobilizujcie wszystkie siły!
Brzeg szybko odrabia różnicę.
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Pon sie 30, 2010 21:43 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Szałwia pisze:To jakaś plaga z tymi rzadkimi kupami... u moich kiciów to samo. Chociaż mam wrażenie, że z dnia na dzień coś trochę lepiej, ale może to moje pobożne życzenie i każdorazowe dopatrywanie się kształtu gdzieś gdzie go nie ma :D.

No ja mam też ten problem. Tyle , że znam podłoże tej przypadłości. Podjadanie wszystkiego co się da, nawet siusiu z nocnika siostrzennicy :lol: . A dodam, że akurat co przyszło zamówienie z zooplusa, więc przysmaków co niemiara. Ale łakomstwo nie zna granic. Taka jest Bunia z serii gumisiów .

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Pon sie 30, 2010 21:51 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Dziewczyny, ratunku !!!
Ostatnie 11 osób w ankiecie wygląda zadzwiająco podobnie. Również mało prawdopodobne jest to że kilka osób rejestruje się równiutko co 2-7 minut.
Jak tak pociągną do jutra to naklepią te 200 głosów....
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pon sie 30, 2010 22:08 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

aga&2 pisze:Dziewczyny, ratunku !!!
Ostatnie 11 osób w ankiecie wygląda zadzwiająco podobnie. Również mało prawdopodobne jest to że kilka osób rejestruje się równiutko co 2-7 minut.
Jak tak pociągną do jutra to naklepią te 200 głosów....

i to wszyscy na aaa...oby nie początek długiej listy znajomych
oby nie głosowali z jednego komputera..

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Pon sie 30, 2010 22:15 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Wszyscy czekali do nocy żeby zacząć głosować :evil: podejrzane to i smutne zarazem bo każdy chcę pomóc zwierzakom ale żeby od w taki sposób.
Zaraz pomaltretuje znajomych, którzy jeszcze nie głosowali zostawiłam jeszcze kilku na ostatnią chwilę

alutek87

Od: Wto maja 11, 2010 16:01

Post » Pon sie 30, 2010 22:23 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Ustalili sobie, że będą głosować w porządku alfabetycznym. Ciekawe. Zadziwiająca dyscyplina, nie uważacie? :evil:
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pon sie 30, 2010 22:37 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Ja miałam iść spać to mi musieli ciśnienie podnieś :evil:

alutek87

Od: Wto maja 11, 2010 16:01

Post » Pon sie 30, 2010 22:49 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

...no i mnie.... :oops:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Wto sie 31, 2010 10:11 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Najmniejsza kiciunia, która była taka słabiutka ma się już znacznie lepiej :) Morduje rodzeństwo, chętnie je. To samo co z nią zaczęło się dziać przed wczoraj z Bandytą :strach: Najsilniejszy kociak, zaczął wymiotować, trzeba go karmić ze strzykawką. Przecież wszystkie dostały surowicę :strach: :strach: Oby to nie było to... :roll: Zareagował jednak na Unidox i już jest lepiej. Paulina mówiła, że myślała, że już będzie z nim koniec, tak źle wyglądał :( Cała czwórka ładnie rośnie, a Kropka (krwiożerczy pittbull) nie odstępuje ich na krok. Cała "rodzinka" wygląda wprost komicznie :ryk: Powoli przestawiamy je na stały pokarm i tu Agacik, prośba: mogłabym coś z Kotkowych zapasów wziąć :oops: ? Wczoraj im kupiłam saszetkę juniorową z Royala, zobaczymy czy pójdzie, bo w spodku na mleko się kąpią i średnio rozumieją, że mleko można samemu pić :roll:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Wto sie 31, 2010 10:37 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Nie mogę znaleźć linka do Waszego banerka "Nie przegap" bardziej mi się podoba niż mój podpis :D
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto sie 31, 2010 11:57 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Mówisz - masz:
[url=http://tnij.org/krakvet_glosuj][img]http://img571.imageshack.us/img571/8940/glosowanie.jpg[/img][/url]
Obrazek

kotkowo.pl

Od: Pon lis 02, 2009 23:54

[poprzednia][następna]