Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Przepraszam, bo to w jakimś sensie zaśmiecanie wątku, ale normalnie nie mogę!!
Chciałam wyjaśnić sprawę osobiście, ale nie było dane. Usłyszałam, że mam się odp...ić i że się nie znamy.
Z mojej strony - nie znamy się już od dawna. Dlaczego więc przypisuje mi się jakieś dziwne akcje i obrabia tyłek "jawnie", niedomówieniami w wątku. Takie coś jest ok, bo to nie na pw?
moś pisze:villemo5 pisze:Przepraszam, bo to w jakimś sensie zaśmiecanie wątku, ale normalnie nie mogę!!
Chciałam wyjaśnić sprawę osobiście, ale nie było dane. Usłyszałam, że mam się odp...ić i że się nie znamy.
Z mojej strony - nie znamy się już od dawna. Dlaczego więc przypisuje mi się jakieś dziwne akcje i obrabia tyłek "jawnie", niedomówieniami w wątku. Takie coś jest ok, bo to nie na pw?
Zacytuje bo wazna kwestia
moś pisze:Alez tutaj nikt jatki robil nie bedzie, nie ci ludzie, nie ten watek, . Obie strony powinny to sobie wyjasnic, na spokojnie.
villemo5 pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Iwa, wiem, że Ty się wstydzisz (choć to ta osoba powinna), ale ja się nie szczypię. Mam napisać?
Jeśli Iwa się nie zgodzi na upublicznienie - podam na pw zainteresowanym
Marysiu wolałabym żeby ten cykor sam sie przyznał
ja tylko chcę żeby wszyscy wiedzieli że różne istoty sa na forum
i że to nie pierwszy atak
a jesli nie ma odwagi tu napisać
to niech lepiej z nudów banany w warzywniaku prostuje
nie lubię roztrząsac spraw poprzez pw
Jednak gdyby nie Twoje pw, to w życiu nie dowiedziałabym, że w ten sposób piszesz o mnie na swoim wątku!
Od dawna nie czytam wątku Kociamy. Po otrzymaniu pw od niej pozwoliłam sobie do niej zadzwonić, aby dowiedzieć się w czym jej zawiniłam. Zdziwiona jestem przebiegiem tej rozmowy. Poza stekiem wyzwisk i pretensji niczego nie udało mi się usłyszeć.
Dowiedziałam się, że obrabiam jej tyłek na pw. Że rozdaję jej nr telefonu![]()
Przysięgam, że chciałam spokojnie wyjaśnić, w czym problem. Ale nie było mi to dane. Iwa ma jakiś wielki żal. Ja tego rozumiem. Ale po tym co dziś usłyszałam, już nie chcę rozumieć. Ja nie wiem kto i jak uprzykrza życie Kociamie, ale to nie ja. Tyle mam do powiedzenia. Możecie sobie dalej używać na mnie. Tyle, że prawdziwego problemu to nie rozwiąże. I tyle w tym temacie.
Iwona, co do Twojego zachowania dzisiaj to nie mam słów komentarza. Nie wiem jakie problemy obecnie Ciebie trapią, ale wyluzuj. Nie jestem winna Twoich zmartwień.
Kociama pisze:Avian pisze:Kociama pisze:a ja to mam tam gdzie słoneczko nie dochodzi i tyle
Mam dosyć na głowie i nie mam zamiaru przejmowac się głupolami![]()
O! I prawidłowo !
Nic na to nie poradzimy, zawsze sie takie osoby znajdą ...
Kociamko, a może ... zazdrości popularności?
Całusy ... i dużo sił !
![]()
![]()
![]()
Na szczęście chyba nikt z kociarzy nie jest na forum dla jakiejś popularności
Dzięki za całusy
siły jeszcze są ale boję się anginy
Madzia już lezy dzisiaj plackiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1703 gości