K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 17, 2010 18:16 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Miuti pisze:Ja! Ja! Ja! :D :D :D

A jak znakomicie smakują ze świeżą bułeczką....

Bez żartów: Plamiątka proszą o am-am.
Ale chętnie się z kimś podzielę.

To może Twoje kociaki dostaną 12 (pewnie dadza Ci odrobinkę na bułeczkę :wink: ), a 12 damy jeszcze komuś? Może tak być?
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon maja 17, 2010 18:17 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Przypominamy, że dyżurujemy na Chocimskiej w soboty tylko do końca maja.
Od 5 czerwca ktoś musi przejąć popołudniowy dyżur.

Miszelino, oczywiście wszystkie nasze zastępstwa za Ciebie, do których się zobowiązaliśmy, są aktualne.

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pon maja 17, 2010 18:23 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

anna09 pisze:

To może Twoje kociaki dostaną 12 (pewnie dadza Ci odrobinkę na bułeczkę :wink: ), a 12 damy jeszcze komuś? Może tak być?

to ja poproszę dla moich jeśli się załpaią bo mają już 3 miesiace i wcale nie są juz takie male, a jedza dalej niż widzą. Niby dobrze, ze apetyt jest mimo smarkatych nosów, ale Pirat już przy nich chyba z 8 kg wazy - no cóż w końcu jest matką karmiącą 8O
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon maja 17, 2010 18:26 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Akima pisze:
anna09 pisze:

to ja poproszę dla moich jeśli się załpaią bo mają już 3 miesiace i wcale nie są juz takie male, a jedza dalej niż widzą. Niby dobrze, ze apetyt jest mimo smarkatych nosów, ale Pirat już przy nich chyba z 8 kg wazy.

No to już nie mamy puszeczek: 12 idzie dla kociaków u Miuti i 12 dla kociaków u Akimy
:D
Miuti, musimy się jakoś umówić na przekazanie. Akima, Tobie przekażę przy okazji wymiany fantów :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pon maja 17, 2010 18:29 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Znakomicie.
Załatwione.
A ja dam Akimie trochę suchego Royala dla maluszków - bo dostałam dużo!
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon maja 17, 2010 19:09 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

taki podpis może być?
Lutro, danke za pomysł !!
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon maja 17, 2010 19:29 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

A o to moje maluszki
pierwsze chwile
Obrazek
Obrazek
Tu mają 7 dni
Obrazek
Obrazek
A tu obecnie 16 dni
Obrazek
Obrazek
Największą metamorfozę przeszedł czarny pręgowany teraz jest buraskiem
pierwsze chwile
Obrazek
Obrazek
7 dni
Obrazek
16 dni
Obrazek
Obrazek
No cóż czarne jak to czarne – nierozpoznawalne
Jeden ma białą krawatkę drugiemu dopiero teraz zaczynają się otwierać oczka
pierwsze chwile
Obrazek
Obrazek
Obrazek
7 dni
Obrazek
Obrazek
16 dni
Obrazek
Obrazek
Tu też 16 dzień ale jemu dopiero teraz rozklejają się oczka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Pon maja 17, 2010 19:43 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Moje ładniejsze
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon maja 17, 2010 19:57 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

kosma_shiva pisze:Cincian prosil by kazdy ogladajacy wytypowal szesc zdjec, (koty nie moga sie powtarzac) i wyslal mu na priw linki do tych zdjec.
Czy ktos juz wylal swoje typy?

Ja :mrgreen: i nawet komentarzem opatrzyłam. PW wciąż wisi nieodebrana.

Popieram białe tło, bo z kolorowym to rzeczywiście taka trochę kupa. I drukować się będzie lepiej białe, duże nagromadzenia jednego koloru są kiepskie do drukowania :?
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon maja 17, 2010 19:58 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Miuti pisze:Znakomicie.
Załatwione.
A ja dam Akimie trochę suchego Royala dla maluszków - bo dostałam dużo!

Miuti, dziękuję ci Słońce ale moje nie chwytają się suchego. Dostały weening i baby cat od Gosi i jedzą rzekłabym okazjonalnie jak już naprawde się wścieknę i nie zapodam 8 saszetki w ciągu dnia. :twisted: :twisted: :twisted:

Zosia zwana Kredką bardzo ładnie się aklimatyzuje. Właściwie co tu duzo mówić, już o nas zapomniała. Bawi się raczej sama bo Cezary wciąż nie moze zrozumieć co to za kosmita w domu. Państwo Emilia i Grzegorz bardzo koty kochają i dzielą miłość po równo. Ale kota trafiła.....

Jolanta za chwilę spakuje plecaczek. Ide ją wyprawiać.

Dziekuję anno09, czekam na wmianę fantów
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Pon maja 17, 2010 20:20 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

panikota pisze:
kosma_shiva pisze:Cincian prosil by kazdy ogladajacy wytypowal szesc zdjec, (koty nie moga sie powtarzac) i wyslal mu na priw linki do tych zdjec.
Czy ktos juz wylal swoje typy?

Ja :mrgreen: i nawet komentarzem opatrzyłam. PW wciąż wisi nieodebrana.

Popieram białe tło, bo z kolorowym to rzeczywiście taka trochę kupa. I drukować się będzie lepiej białe, duże nagromadzenia jednego koloru są kiepskie do drukowania :?

\całkowicie się zgadzam co do białego koloru - moim wszystkim koleżankom w pracy się bardzo podoba !!
Co do pw Cinciana to zaraz się włamię, bo on teraz mi auto naprawia...
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon maja 17, 2010 21:23 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Spóźniłam się - u mnie Mamba Nala jeszcze kociak. Trudno ... :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon maja 17, 2010 21:25 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Słuchajcie, kto może, kto pomoże. Trzeba dwójeczkę hetmańską odstawić na zabieg na Ruczaj, dr Komenda jest popołudniami, a tam mamy najlepsze ceny.
Wiślacki zabiegany, a ja skażona nie wiem czym, więc wolę chwilę postać z boku.
One odczekały już dwa tygodnie, więc aż się prosi już, już, bo jeszcze chwila i kocurek się oswoi.
Obiecuję potem odpracować swoje.
Anno09, pamiętasz Ryfkę? Ma na imię Cici, szuka domu nadal (a o pani, która w lutym deklarowała jej adpocję w maju nie napiszę ani jednego słowa na f i na p. Została dziś zaszczepiona. Jest grubą pyzą i uroczą przy tym.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon maja 17, 2010 21:46 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Marek ty masz kocięta, do kiedy matka je kupy. Nie widze kup, a maluchy juz na pewno maja kolo 3,4 tygodni. Brzuchy spore. Help!!!

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Pon maja 17, 2010 21:51 Re: K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

kastapra pisze:Marek ty masz kocięta, do kiedy matka je kupy. Nie widze kup, a maluchy juz na pewno maja kolo 3,4 tygodni. Brzuchy spore. Help!!!

Może spytaj na podforum hodowców?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

[poprzednia][następna]