Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:a ja chciałam zgłosić starszego kota z amputowaną łapką ,w schronisku myślano,że to stare złamanie,a okazało się,że to rak.Już 600 zł długu u weta jest,a to nie koniec...
viewtopic.php?f=13&t=161711
phantasmagori pisze:justyna8585 pisze:a ja chciałam zgłosić starszego kota z amputowaną łapką ,w schronisku myślano,że to stare złamanie,a okazało się,że to rak.Już 600 zł długu u weta jest,a to nie koniec...
Proszę o informację, jakiego wsparcia immunologicznego kot potrzebuje
lenka* pisze:No, święta już za pasem, człowiek się trochę odkuł, może ktoś skróci paroma złotymi kolejkę oczekujących?
justyna8585 pisze:phantasmagori pisze:justyna8585 pisze:a ja chciałam zgłosić starszego kota z amputowaną łapką ,w schronisku myślano,że to stare złamanie,a okazało się,że to rak.Już 600 zł długu u weta jest,a to nie koniec...
Proszę o informację, jakiego wsparcia immunologicznego kot potrzebuje
miał robione testy testy FeLV/FIV.
meg11 pisze:lenka* pisze:No, święta już za pasem, człowiek się trochę odkuł, może ktoś skróci paroma złotymi kolejkę oczekujących?
Ja wysłałam kilka groszy, dużo nie mogę, ale 10zl co miesiąc będę wysyłać.
alessandra pisze:ze wstydem lecz powracam , gdyż zaniechałam wpłat w b. ciężkiej sytuacji kocio-życiowej-proszę na pw o konto
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, kasiek1510, puszatek, smoki1960 i 1501 gości