^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 25, 2010 14:37 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

mam do oddania szafki przystosowane do trzymania kotków, szafki są zamykane na kluczyk więc nie ma obaw, że kot sobie sam otworzy, bez problemu wchodzą małe kuwety do środka, szafki w środku sa piętrowe, drzwi przesuwne

oferta ważna do wtorku wieczora (później idą na spalenie)
szafki można odebrać w Piasecznie k/Warszawy od dziś godz. 15.30 :D do wtorku do 19.00
ponieważ nie mam obecnie czasu na czytanie forum to podaję kontakt tel. do mnie

Robert - 0601-087-565 lub (22) 757-40-72

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

bkcustoms

Od: Pon mar 30, 2009 19:50

Post » Nie kwi 25, 2010 15:53 Re: ^JoKot^ - SEROCKA KOCIA MAKABRA - LEGIONOWO HELP!!!

A ja mam do oddania meble biurowe. Nie mam pojęcia, czy mogłyby być przydatne w Serocku (lub gdziekolwiek), ale na wszelki wypadek ogłoszę.
Te meble to: 4 biurka, 1 szafa dwudrzwiowa, 1 regal otwarty, 1 szafka pod biurko z szufladami, 1 szafka niska z półkami, 4 krzesla obrotowe.
Meble sa używane, wszystkie w tym samym kolorze (fornir, kolor chyba czereśnia). Są do odebrania z biura, ktore likwidujemy, na Pl. Konstytucji.
Meble dadzą się rozkręcić, choć nie gwarantuję, że potem równie łatwo będzie można je poskręcac z powrotem.

Ciąg dalszy wątku:
viewtopic.php?f=1&t=110492
E.
Nasze tygrysy - Ginger i Fred: viewtopic.php?t=84021

Obrazek

_espresso

Od: Czw lis 06, 2008 12:57

[poprzednia]