Mocne kciuki za sterylkę i zdrowie Mijki.
Krew w moczu to chyba nie przez uczulenie, chociaż kto wie? Kulce przy ostrych atakach alergii zdarzała się krew, ale w wymiotach, nie w siuśkach
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Oj, Iwa, jak przeczytałam pierwsze zdanie, to myślałam, że zejdę, wystraszyłam się, że już po kici...
Jutro idę do apteki m.in. po tran, chcesz połowę dla Mijki? Tzn. 150 szt.? Kupię największe opakowanie, bo najtaniej na sztukę wychodzi
Kociama pisze:MaryLux pisze:Oj, Iwa, jak przeczytałam pierwsze zdanie, to myślałam, że zejdę, wystraszyłam się, że już po kici...
Jutro idę do apteki m.in. po tran, chcesz połowę dla Mijki? Tzn. 150 szt.? Kupię największe opakowanie, bo najtaniej na sztukę wychodzi
Marysiu ja mam tran jeszcze ale dziękuję za pamięć
kupilam sobie ostatnio
zaraz zobacze do Psotka
MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Oj, Iwa, jak przeczytałam pierwsze zdanie, to myślałam, że zejdę, wystraszyłam się, że już po kici...
kupilam sobie ostatnio
zaraz zobacze do Psotka
Iwa, to ja oficjalnie i publicznie daję Ci zakaz kupowania tranu. Inka powiedziała, że to ona będzie kupować tran dla Mijki. Ze swojego kieszonkowego, zamiast kolejnej zabawki - myszki
meggi 2 pisze:Iwonka koniecznei musisz sobie kupc wózek taki na zakupy , do wozenia kota.![]()
Trzymam kciuki za sterylke i za Ciebie.
Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Oj, Iwa, jak przeczytałam pierwsze zdanie, to myślałam, że zejdę, wystraszyłam się, że już po kici...
kupilam sobie ostatnio
zaraz zobacze do Psotka
Iwa, to ja oficjalnie i publicznie daję Ci zakaz kupowania tranu. Inka powiedziała, że to ona będzie kupować tran dla Mijki. Ze swojego kieszonkowego, zamiast kolejnej zabawki - myszki
Mijka nie może tak
przecież Ineczka swoje kiszonkowe ma dla siebie
MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Oj, Iwa, jak przeczytałam pierwsze zdanie, to myślałam, że zejdę, wystraszyłam się, że już po kici...
kupilam sobie ostatnio
zaraz zobacze do Psotka
Mijka nie może tak
Ciociu, to za ten tran das mojej Duzej dwa taleze kwaśnicy, dobze?
Inka
Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Oj, Iwa, jak przeczytałam pierwsze zdanie, to myślałam, że zejdę, wystraszyłam się, że już po kici...
kupilam sobie ostatnio
zaraz zobacze do Psotka
Mijka nie może tak
Ciociu, to za ten tran das mojej Duzej dwa taleze kwaśnicy, dobze?
Inka
![]()
![]()
![]()
Ineczko dam Duzej nawet gar kwaśnicy
ażdupencji nie uniesie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Apatka, Blue, Google [Bot] i 35 gości