****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
korciaczki aż mi się łezka w oku zakręciła
Ramzes tyle przeszedł....a teraz już jest u siebie
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Witaj Kropko na tyskich watkach :):)
A ta bedna kicia to może Sissi , juz kiedyś miałam kicie o tym imieniu ( nazwały ja Korciaczki ) też w bardzo złym stanie ( połamany ogonek , wybite zeby , odwodniona , wychudzona i z 4 maleństw ) i jej sie udało i moze tej czarnej Sissi tez sie uda Zaraz założe watek na '' kotach ''
jejku nie sądziłam, że aż tak kiepsko
biedna koteczka
Korciaczki bardzo dziękuje za sesje zdjęciową Sissi i Marleya i za wklejenie zdjęć :):)
Sissi przed chwilka zjadła troszke mięska , dobrze że ma apetet . Przemyłam też oczko i nosek a ona tylko lekko sie zdenerwowała a później zaczeło barankować i mruczeć , ona jest taka pro-ludzka ...