Kaprys2004 pisze:Se wybrała najlepszego
A co, jak znalazłaś, to też mogłaś sobie wybrać.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:No, nie powiem, został mi w sercu widok tych łapin pozaklatkowych![]()
Mogłam wybrać, durna jestem bo powinnam moją niedotykalską Majkę zamienić na Różowego
Agneska pisze:Karola, gratuluje decyzji!superancki kot do Ciebie pojechal
Kaprys2004 pisze:Szykujcie się:
za kilka dni będzie ogłoszony światu inny kot, roczny, niebieski rosyjski, wykastrowany, zaszczepiony, przepiękny, tylko jeszcze deczko dziki..
(...)
O ile zrozumiałam, to i jego równie piękna mama tam jest. Z nią chyba nie będzie jednak tak prosto..
Lemoniada pisze:Kaprys2004 pisze:Szykujcie się:
za kilka dni będzie ogłoszony światu inny kot, roczny, niebieski rosyjski, wykastrowany, zaszczepiony, przepiękny, tylko jeszcze deczko dziki..
(...)
O ile zrozumiałam, to i jego równie piękna mama tam jest. Z nią chyba nie będzie jednak tak prosto..
Nazywają Cię - zwariowana hodowczyni, powiadasz?![]()
Kaprys2004 pisze:Pokażę jak tylko będą fotyRozmawiałam godzinę temu z panią, która ma je zrobić, ale ona zajęta łapaniem, leczeniem, karmieniem swoich-i-nie-tylko-swoich-kotów nie ma czasu ich zrobić.. Wczoraj do 3 nad ranem wyganiała pchły na różne sposoby z maleńkiego kociego ciałka, w które były wbite pionowo..
anulka111 pisze:Kaprys2004 pisze:Pokażę jak tylko będą fotyRozmawiałam godzinę temu z panią, która ma je zrobić, ale ona zajęta łapaniem, leczeniem, karmieniem swoich-i-nie-tylko-swoich-kotów nie ma czasu ich zrobić.. Wczoraj do 3 nad ranem wyganiała pchły na różne sposoby z maleńkiego kociego ciałka, w które były wbite pionowo..
biedactwo takie male cialko i te paskudne pchly
Użytkownicy przeglądający ten dział: AoD, Blue, Google [Bot], Jefferynag, muza_51 i 76 gości