Miało byc radośnie bo dokładnie dziś mijaja 2 lata odkad Leosia jest u mnie i przyjełam, ze jest to tez data jej urodzin i zgodnie z tymi zalozeniami Iron Lady Leo konczy dzis 10 lat ale.... nie jest radosnie....
z Mucia jest znow zle... nawet bardzo zle Crying or Very sad To juz nie cien kota a cien cienia crying
Po swiatecznej poprawie kiedy zaczela przybierac na wadze, byla radosna i ozywiona, bawila sie kulkami z papieru w ten weekend nastapilo zalamanie - znow nic nie je, a widok jakiegokolwiek jedzenia budzi w niej obrzydzenie i wstret Crying or Very sad
Wczoraj caly dzien i w nocy karmilam convem dzis rano przed praca zoltkiem... ale to wszystko duzo za malo bo na raz przyjmowala max 3 ml pozniej pojawialy sie odruchy wymiotne.
Teraz Mu odpoczywa po kroplowce... poznym wieczorem bedzie druga i kolejna rano przed praca a po pracy do weta.
Prosze trzymajcie kciuki za moja seniorke... zeby wyniki nie wykazaly najgorszego....
strasznie sie boje
Dziewczyny, pozwoliłam sobie przekleic post Goski bs w sprawie Mucki, schroniskowje Kici. Uważam, że należałoby wspomóc leczenie Kotki z funduszu schroniskowego, co sądzicie o tym?