Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 08, 2008 19:56

hidi pisze:"Dzisiaj naszą kociarnię odwiedziła Marta i chyba jej się spodobało więc mamy jeszcze jedną parę rąk do pracy i do pomocy, cieszę się bardzo"

Oczywiscie ze sie spodobalo :D i bardzo sie ciesze ze Mala Lu ma domek. Suuper!! :)

Witaj!!
Przepraszam Cię za wczoraj. Marta vel. Hidi wie o co chodzi. Przykro mi że trafiłaś akurat w takim momencie. Zobaczymy się jak będzie już ze mną ok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
MIKUŚ

Post » Sob lis 08, 2008 20:31

Muszę się pochwalić.
Jestem DT co prawda dopiero od 6 czerwca b.r. To miał być tylko tymczas dla 4 czarnych 4tyg. kociąt. Miał trwać dokładnie 30 dni. No i się stało......
Następnie przyszedł Krążuś, Słonusio i Misiaczek. I tak z 4 kociaków zrobiło się 7. A tymczas zamiast 30 dni trwa do dziś i będzie trwał.............

Polecam gorąco każdemu bycie domkiem tymczasowym. Zajefajna sprawa. Możecie się nacieszyć maleńtasami, po czym oddać je w dobre ręce. To MY selekcjonujemy domki. Każdy z nas może sam zdecydować czy podarować danej osobie naszego małego przyjaciela. Czasami to trwa i trwa. Ale jak nadchodzi ta chwila..............to.............KAŻDY MUSI TO PRZEŻYĆ TO SAM!!!!!
MIKUŚ

Post » Sob lis 08, 2008 20:34

a......i nie przejmujcie się swoimi domownikami którzy z pewnością kiedyś będą mieć dość Was i waszych podopiecznych. :wink:
Macie miejsce zagwarantowane w boksie. Więc na dworze na pewno spać nie będziecie :wink: :P :P :P :P :P :P :P
MIKUŚ

Post » Sob lis 08, 2008 20:39

MIKUŚ pisze:a......i nie przejmujcie się swoimi domownikami którzy z pewnością kiedyś będą mieć dość Was i waszych podopiecznych. :wink:
Macie miejsce zagwarantowane w boksie. Więc na dworze na pewno spać nie będziecie :wink: :P :P :P :P :P :P :P

baśka boksy są dla kociaków,ale kociarnia duża ewentualnie mozna materacyk przytachać :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob lis 08, 2008 20:50

to kupimy materace dmuchane na wszelki wypadek. Im więcej tymczasów tym więcej materacy trza kupić :lol:
Pierwszy materac dla mnie, drugi dla Teresy, trzeci prawdopodobnie dla Ciebie :twisted: :wink: .
No i.........dla ew. nowego tymczasu :lol: :lol: :lol: :lol:
MIKUŚ

Post » Sob lis 08, 2008 20:51

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

PAMIĘTAJCIE NIE MA TO JAK BYĆ DOMKIEM TYMCZASOWYM.

Wszystkim zapewnimy pomoc. Nawet dwunożnym tymczasowiczom :wink: :P :P :P :P :P
MIKUŚ

Post » Sob lis 08, 2008 21:31

ehhh.....dorwałam się do komputera i napisałam co miałam napisać. Teraz pewno znów będę mieć zaległości w czytaniu wątku.

Wszystkich forumowiczom mówię dobranoc i idę "zalać" smutki. Ci co mają wiedzieć to wiedzą o co mi chodzi. Nie wiem jak się z tym uporam na razie idzie mi barrr....dzo ciężko.

....ŚPIJ KOCHANIE.....

Dobranoc
MIKUŚ

Post » Sob lis 08, 2008 22:27

Witajcie wieczorową porą :wink:
Cóż to za smętny nastrój Basiu :roll: , dawno dawno temu miałaś mi podać rozmiary ewentualnego boksiku dla Twoich podopiecznych a tu cisza jak makiem zasiał - gdtby jednak był Ci potrzebny to daj znać co i jak :wink: .
Pozdrawiam całą załogę z zamglonego Krakowa :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lis 08, 2008 23:06

Zgłasza się DT. Kotki pokochane od pierwszego wejrzenia :1luvu:

na zdjęciu od lewej Lolek, obok leży lwica Tola
Obrazek

Maleństwa mają się już lepiej, były trochę przestraszone, a ja razem z nimi: Lolek z furczącym noskiem wtulił się w ciemny kącik i zaczął drzemać :( Nawet zapach wołowinki go nie budził

Obrazek

Byłam załamana. Kk u mnie byłby b. niebezpieczny - mam odrobaczonego bezdomniaczka, który dopiero czeka na szczepienie. I do tego razem z Tolą i Lolkiem przyjechał nieszczepiony Burasek!

Oczywiście zaraz ich rozdzieliłam.
Teraz Lolek czuje się lepiej, udało mi się nawet zachęcić go do zabawy :D . Tola zachęty nie potrzebuje, po godzinie poczuła się jak u siebie.

Jutro biegnę z Lolkiem do weta. :D
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

mamucik1

Od: Czw lip 24, 2008 9:33

Post » Nie lis 09, 2008 9:08

hidi pisze:"Dzisiaj naszą kociarnię odwiedziła Marta i chyba jej się spodobało więc mamy jeszcze jedną parę rąk do pracy i do pomocy, cieszę się bardzo"

Oczywiscie ze sie spodobalo :D i bardzo sie ciesze ze Mala Lu ma domek. Suuper!! :)

Witam i pozdrawiam,
nowe pomocne dlonie,
w naszym malym gronie :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie lis 09, 2008 9:42

mamucik1 pisze:Zgłasza się DT. Kotki pokochane od pierwszego wejrzenia :1luvu:

na zdjęciu od lewej Lolek, obok leży lwica Tola
Obrazek

Maleństwa mają się już lepiej, były trochę przestraszone, a ja razem z nimi: Lolek z furczącym noskiem wtulił się w ciemny kącik i zaczął drzemać :( Nawet zapach wołowinki go nie budził

Obrazek

Byłam załamana. Kk u mnie byłby b. niebezpieczny - mam odrobaczonego bezdomniaczka, który dopiero czeka na szczepienie. I do tego razem z Tolą i Lolkiem przyjechał nieszczepiony Burasek!

Oczywiście zaraz ich rozdzieliłam.
Teraz Lolek czuje się lepiej, udało mi się nawet zachęcić go do zabawy :D . Tola zachęty nie potrzebuje, po godzinie poczuła się jak u siebie.

Jutro biegnę z Lolkiem do weta. :D

Daj proszę znac co powiedział wet.Hmmm mamucik w kaciku siedzi Tola ,a rozwalony jest Lolek :wink:

Lolek ma oczy podkreslone czarna kreska .
Obrazek

Taki psikus natury. Tola mniej urodziwa i bez makijazu
:wink:

mar_tika

Post » Nie lis 09, 2008 9:53

:oops: zmyliły mnie kolory wstążek i uroda Lolka :love:

Dzisiaj Lolek powitał mnie głośnym mruczeniem :D Potem było długie mizianko :D :D :D
Toli mniej furczy w nosku, ale nadal najchętniej podsypia w kąciku. Może to jej sposób na stres ?
Do weta pójdę jutro, bo nie ma dziś mojego :(

Jak się zwierzak dobrze wyśpi, to świat wygląda lepiej !
Obrazek Pozdrowionka dla wszystkich cioteczek :D
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

mamucik1

Od: Czw lip 24, 2008 9:33

Post » Nie lis 09, 2008 9:58

mamucik1 pisze::oops: zmyliły mnie kolory wstążek i uroda Lolka :love:

Dzisiaj Lolek powitał mnie głośnym mruczeniem :D Potem było długie mizianko :D :D :D
Toli mniej furczy w nosku, ale nadal najchętniej podsypia w kąciku. Może to jej sposób na stres ?

Ale fajna minke Tolka zrobiła :) Byc moze to tylko stres .oby :ok:

mar_tika

Post » Nie lis 09, 2008 10:01

Dwa nowe bazarki na leczenie Lunki:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3691026#3691026

Dziękujemy aga777.Dziękujemy też za wpłatę :1luvu:

a to mój bazarek dla Luny też zapraszam :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3691042#3691042

mar_tika

Post » Nie lis 09, 2008 10:02

mamucik1 pisze::oops: zmyliły mnie kolory wstążek i uroda Lolka :love:

i znowu Ci sie nalezy :torte: i :piwa: choc moze wiecej :torte: tylko zeby za bardzo w biodra nie poszedl, to moze jednak wiecej :piwa: no juz sam nie wiem :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

[poprzednia][następna]