CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(72 koty) tragiczna sytuacja str.91,

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 22, 2008 18:39

No to ja już pobieram banerek do podpisu, dziękuję :wink:
Macho, Gustaw tak cały czas nie siedzi :wink: A i Dalma kiedyś Ci tak usiądzie, na razie to za mało czasu minęło, więc spokojnie :)
Muszę w tym tyg umówić Nataszę na sterylkę. Nie wiem, czy jest, czy nie jest w tej ciąży.. :?: Bardzo dużo je; zje porcję za chwilę znowu miauczy i domaga się jedzonka. I ciągle bije się z Picasso, natomiast jak Picasso się bije/bawi z Salwadorem, ma po chwili pełno białych kłaków w pyszczku i wygląda prześmiesznie :twisted:

Ana_Zbyska

Od: Śro kwi 16, 2008 18:20

Post » Pon wrz 22, 2008 18:52

Dam Dalmie czas, ma mieć ;)

A Tolek ma robale 8O
Rzygał od rana, ale to wiedziałam tylko z relacji... jak sama zobaczyłam i się przyjrzałam to mnie ścięło ;) takie glizdy jak po deszczu tylko, że trochę chudsze 8O

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Pon wrz 22, 2008 19:07

Dzień dobry, chciałbym się przedstawić. Jestem Kokos.
Obrazek Obrazek
Nie syczę na ludzi, nie drapię niepotrzebnie, gdy się mnie weźmie na kolana, to siedzę i daję się głaskać, chociaż sam nie przychodzę, hmm, jeszcze nie. Jestem bardzo ciekawskim kotkiem. :) Pierwszy wychodzę z transporterka, pierwszy zwiedzam nowe terytoria. Dziś byłem na szczepieniu. Byłem najgrzeczniejszy z rodzeństwa, choć bałem się okropnie!
Lubię być ze swoją siostrą, Kropką, ale ona nie chciała się fotografować, mimo moich nawoływań. Oto Kropka:
Obrazek
Kropka jest najbardziej nieśmiała z naszej trójki, wciąz syczy, zanim pozwoli się pogłaskać, ale podczas szczepienia siedziała grzecznie na rękach u weatherwax. Jest też cichutka, ale zawsze przychodzi, jak ją wołam. Przytulamy się do siebie i od razu jest nam raźniej.
A to nasz brat Texas:
Obrazek
Texas udaje, że jest dzikuskiem. ;-) Jesteśmy w domu dopiero od tygodnia i nie wszystko jeszcze rozumiemy. Texas często siedzi sam, albo z Mietusem, chociaz Miętus do mnie też przychodzi i do Kropki. A w nocy wchodzimy wszyscy na ławę i tam razem śpimy na kocu, nasza trójka przytulona do siebie, a Miętus na naszych głowach, bo on jest o miesiąc młodszy. On się w ogóle nie boi! Niczego!

Pozdrawiamy wszystkie CK kotki.

Jak się ma Bazyliszek?

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Pon wrz 22, 2008 23:20

Zapraszamy do nowej - dziesiątej - części wątku :D : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=81560
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Od: Czw lut 21, 2008 21:25

[poprzednia]