to my sie zameldujemy

Bajduś zrobił sii i kupalka drugiego do kuwety przy czym zawzięcie zakopywal z 3 minuty

zobaczymy jak bedzie dalej , potem przyszedł na kolanka i cudnie mrucząc umila mi siedzenie przy kompie w tej chwili

co do kotów jest nimi zaciekawiony nie przejawia objawów agresji jakiejkolwiek w przeciwieństwie do nich troche , mam bunt na pokładzie ale z tym też sobie poradzimy , on juz wie ze najbezpieczniej na kolankach u dużej

pozatym jest grzeczny i kochany bardzo
co do pytań
1. jeśli chodzi o chomika to prawda taka ze jeśli ten znajdzie sie w jego zasięgu bez opieki to zycie jego bedzie zagrożone
2. jeśli pies nie jest uczony agresjki wobec kotów to myśle że powinny sie dogadac aczkolwiek nie powinno sie ich samych jakiś czas zostawiać, ja miałąm owczarka niemieckiego sunie ktora spała z Kacperkiem a nawet mu mamkowała , u rodziców jest jej syn ktory ma 11 lat juz i od wrzesnia zamieszkal u nich, juz wtedy 3 letni kocur mojego brata , nie kochają sie bardzo ale nie wchodzą sobie w drogie i generalnie jest ok,
3. co do miski - mam nadzieje że myślał o kuwecie bo do miski to on raczej sie nie zmieści niedlugo to nie powinno być kłopotów , zaczyna juz trafiac do celu mogą zdażyć sie jeszcze wpadki ale generalnie to mądry kot i powinien sie nauczyć
on jest jeszcze dzieckiem 6 miesięcy to nie jest dużo , a on ma gora 6 według mnie
ale jeśli kolega chce maluszka koniecznie to 4 czarne malce ma terenia1 na tymczasie , same chlopaki to sa i mają około 5-6 tygodni
Tylko czy kolega jest odpowiednim kandydatem i odpowiedzialnym opiekunem ??