Witam, cześć dziewczyny, rzadko jestem na forum, ale chciałabym przedstawić kicie które są u mnie na tymczasie tylko 7 sztuk

Ach te Hiltonowskie kociaki, są słodkie i szukają najlepsiejszym domków na ziemi. Nie bardzo wychodzi mi wstawianie zdjęć więc proszę o wyrozumiałość. Więc:
Oto kawaler w kolorze białym z kolorowymi łatkami, ma bardzo puchate futerko, jest trochę strachliwy ale uwielbia obżerać się puchą i kurczaczkiem, ma ok.2 miesięcy i wyglądem przypomina króliczka;))
Mimi to śliczna pręguska o niesamowicie miłym w dotyku futerku, oczywiście lubi się objadać, ma ok.2 miesięcy:
Ten biało-czarny kotek jest bardzo miziasty, lubi jak sie go głaska i ubóstwia kurczaczka. Ma problem z lewym oczkiem, ale oczywiście leczymy je i jest już poprawa, ma ok.3,5 miesięcy:
Neska to kochana kotka, mama dwóch rozrabiaków Mamrota i Fety. Jest czystą i baaaaardzo miziastą kotką, lubi towarzystwo człowieka i ma łagodny charakter:
A oto Mamrot - synek Neski, wszędzie go pełno, bardzo ciekawski ale ubóstwia leżeć na kolankach i podgryzać te kolanka i być mizianym oczywiście - to taki "mały, słodki diabełek" , ma ok.8 tygodni
Feta to siostra Mamrota, ona podobnie jak brat jest bardzo ruchliwa i też lubi być miziana na kolankach lub na rękach, ma niesamowity apetyt i milusie futerko, ma ok.8 tygodni
I oto mój ostatni tymczas Kama, to czarna koteczka z białymi dodatkami - wygląda cudnie, jak tylko zobaczy człowieka włącza motorek, lubi być miziana i apetycik jej dopisuje chociaż jest raczej chuda, została znaleziona błąkająca się samotnie na odludziu i była baaaaardzo wychudzona, ma ok. 3,5miesiąca
Dziewczyny, co powiecie o moich kiciach Marta, Teresa,Monika i cała reszta?
Pochwalę się moją kudłatą kicią, którą wyciągnełyśmy z dziewczynami ze schronu no i została u mnie
Po przyjściu do mnie na tymczas:
- wyglądała jak mała kupka nieszczęścia i była strasznie chuda,
a teraz wygląda tak:
jest co nosić na rękach, to taki mój mały "main coone"