karee pisze:Ja tez mam budke z materialu, ktora moge dac. moje koty w ogole do niej nie wchodzily, bo wola lozko
wspaniale, dziewczyny dałoby się to zorganizować tak aby w sobote im już dać?
Moderator: Estraven
karee pisze:Ja tez mam budke z materialu, ktora moge dac. moje koty w ogole do niej nie wchodzily, bo wola lozko

Jaaga pisze:Chciałam poruszyc temat karmy, bo wczesniej czytałam, ze się kończy dla schroniskowców jedzonko. Dziś dostałam pełny cennik z hurtowni, w której się zaopatruję (z dowozem do domu). Ceny są podawane z podatkiem, ale jeśli kupuję tylko na paragon, to mam jeszcze taniej. Może coś akurat będzie tańszego, niż udaje się kupic Iwonie. Dam kilka przykładów cen:
ARION CAT ADULT 10 KG - 99,53 ZŁ
ARION CAT STANDARD 15 KG -68,54 ZŁ
BRIT KITTEN 20 KG- 160,95
BRIT ADULT 20 KG. - 156,79
PURINA CAT CHOW KITTEN 15 KG - 126,89 ZŁ
PURINA TUNCZYK/ŁOSOĆ 15 KG - 111,52 ZŁ
PUSZKA DONGATO 415G - 1,88 ZŁ
PUSZKA DIBAQ JUNIOR 400G - 2,19
Oczywiście są i droższe karmy, wybór jest ogromny.
to wspaniale, bardzo,bardzo sie przydadzą
-takie transporterki wiklinowe
-bedą super Mała1 pisze:
Biedronka-koteczka po sterylce-bardzo miziasta, ciągle płacze i nie chce wejsc do srodka-siedzi koło budy psiej, na szczęscie jadła. Nazwana przez nas tak dlatego,ze jak sie na nia patrzy, to ma takie kropki niby na grzbiecie, biało-czarne, wiec zadna z niej biedronka. Ale cóz,tak juz pewno zostanie

Be pisze:OK, transakcja z budkami w toku. Mała 1 jako pośrednik))
A wszystkich tylko poproszę o trzymanie kciuków za moją kocurkę Wasylkę. Za tydzień i jeden dzień idziemy na trzecią operację usunięcia guza... Strasznie obie się boimy...bo Wasylka ma już piętnasty rok...
Be pisze:OK, transakcja z budkami w toku. Mała 1 jako pośrednik))
A wszystkich tylko poproszę o trzymanie kciuków za moją kocurkę Wasylkę. Za tydzień i jeden dzień idziemy na trzecią operację usunięcia guza... Strasznie obie się boimy...bo Wasylka ma już piętnasty rok...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 81 gości