W sumie to już jesień...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 20, 2022 9:09 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- bazarki się kręcą ,zapraszam

alessandra pisze:U nas wiosenna pogoda,koty na werandowanie sie zalapaly :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Cods babcia do gory mogami wyszla nawet po kliknieciu na obrazek,nie umiem doprawdy z telefonu wstawiac na forum tak aby bylo poprawnie

ale u Was słonecznie i zielono
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lut 20, 2022 10:13 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- bazarki się kręcą ,zapraszam

Atta pisze:

Obrazek

Pańca, a co tu trzymasz? ja zaraz rozkminię :lol:

:lol:
A jakze czesc kolekcji zakladkowej :lol: Jak znam Twoj zmysl handlowy zaraz powiesz abym do nich ksiazki dokupila :ryk:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Nie lut 20, 2022 10:18 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- bazarki się kręcą ,zapraszam

mir.ka pisze:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Cods babcia do gory mogami wyszla nawet po kliknieciu na obrazek,nie umiem doprawdy z telefonu wstawiac na forum tak aby bylo poprawnie

Swidnica i Nowy Sącz to podobno bieguny ciepla w tym kraju,nie wiem jak w Sączu ale u nas sie sprawdza :lol: Jest bardzo wiosennie i cieplo,od kilku lat zima raczej listopad caly czas przypomina ale w sloncu czesto.Snieg byl kilka dni ,mroz ok.10 st jeden dzien.Zatem kto lubi cieplo ,zapraszam-kociarze jak namilej widziani.Nawet uslugi oferuja ostatnio :wyprowadzanie psow,uczenie dobrych manier,dopieszczanie kotow pod nieobecnosc wlascicieli :ok:
U nas sporo lydzi ma zwierzaki,mysle ze ten patent zadziala :D

alessandra

Post » Nie lut 20, 2022 12:45 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- bazarki się kręcą ,zapraszam

alessandra pisze:Niedzielna dama w swoim buduarze :wink:
Obrazek
Obrazek

:201461 :201461 :201461 :201461 :201461
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie lut 20, 2022 12:46 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- bazarki się kręcą ,zapraszam

alessandra pisze:
mir.ka pisze:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Swidnica i Nowy Sącz to podobno bieguny ciepla w tym kraju,nie wiem jak w Sączu ale u nas sie sprawdza :lol: Jest bardzo wiosennie i cieplo,od kilku lat zima raczej listopad caly czas przypomina ale w sloncu czesto.Snieg byl kilka dni ,mroz ok.10 st jeden dzien.Zatem kto lubi cieplo ,zapraszam-kociarze jak namilej widziani.Nawet uslugi oferuja ostatnio :wyprowadzanie psow,uczenie dobrych manier,dopieszczanie kotow pod nieobecnosc wlascicieli :ok:
U nas sporo lydzi ma zwierzaki,mysle ze ten patent zadziala :D

muszę sprawdzic czy u nas sa takie usługi, wtedy mogłabym sprawdzić pogodę w Waszych stronach :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie lut 20, 2022 14:33 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- bazarki się kręcą ,zapraszam

Zazdroszczę aury. U nas siwucha paskudnie depresyjna.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Nie lut 20, 2022 23:29 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- bazarki się kręcą ,zapraszam

alessandra pisze:
Atta pisze:

Obrazek

Pańca, a co tu trzymasz? ja zaraz rozkminię :lol:

:lol:
A jakze czesc kolekcji zakladkowej :lol: Jak znam Twoj zmysl handlowy zaraz powiesz abym do nich ksiazki dokupila :ryk:

O! :o Zdjęcie nieostre, a ja z nadwątlonym wzrokiem, to sobie mogłam gdybać :P A nie ksiązki już kupiłaś, ale moze chcesz zakładeczkę z kocim superbohaterem. Jezd takowa na bazarku :twisted:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Nie lut 20, 2022 23:31 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- bazarki się kręcą ,zapraszam

alessandra pisze:Niedzielna dama w swoim buduarze :wink:
Obrazek

No fieszz feeee :201444 Kicie w negliżu łapiesz.

Podziwiam koty. Człowiekowi, gdy brzusio podrośnie, ni olery takich wygibasów nie uczyni :ryk:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt lut 25, 2022 18:19 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- to co dzis ...a co bedzie jutr

Mysle ze kazdy w jakims stopniu jest zaangazowany w sytuacje jaka rozgrywa sie nie w sennym koszmarze lecz jest nasza rzeczywistoscia :(
Podzielcie se myslami,nie zamykajcie w sobie.
Uwieziona w domu z rozwalonym kolanem i ograniczonym ruchem mam wiecej czasu na regleksje.
Przerazenie to jedno ale przede wszystkim potworny gniew ,na bezsilnosc wobec ogromu bolu i cierpienia zwierzat .
Czytam i ogladam bezposrednie relacje od Xentyz Kijowa ,godzina po godzinie nie spiac od 32 godzin pisze co sie dzieje.Pokazuje strach i przerazenie jej kotow a co dopiero pomyskec o tych ktore nie maja domu.
Film nakrecony z okna domu gdy czolg zgniata samochod jadacy z osoba,ktora pragnie sie wydistac z miasta,zbombardowany sierociniec z rannymi dziecmi.
Czy to naprawde dzieje sie tu ,niby w cyeiliziwanym swiecie?

Putin has bombed:

Civilian residents

Hospitals

Orphanages

Schools

These aren’t strategic military sites. This is a genocide happening for the world to see.

On the 25th of the fierce near Cape Okhtirka, two devices fell into the two-topped life of a children's garden, for the sake of which, having perished, the guardian garden and two children suffered, having taken off fragments of injury.

Children hospitalized to the hospital

Koty Xenty
Obrazek

alessandra

Post » Pt lut 25, 2022 23:37 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- to co dzis ...a co bedzie jutr

Widziałam dziś w tv przyjazd pociągu z Kijowa na dworzec w Przemyślu. Zaczęły wysiadać pierwsze kobiety, niektóre z dziećmi na rękach, a jedna młoda miała na rękach małego pieska...
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob lut 26, 2022 0:10 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- to co dzis ...a co bedzie jutr

Pisałam już u siebie, tutaj też dam znać - jakby ktoś potrzebował przetrzymania paru kotek syberyjczyków dopóki sytuacja się nie uspokoi to mogę pomóc. Nie chcę ryzykować, że Tula i Romiś się znowu rozregulują (on w stresie natychmiast mia problemy z okiem/zatokami, ona - przestaje jeść), ale towarzystwo o tym samym spokojnym charakterze powinni znieść dobrze.

Sierra

Od: Sob cze 13, 2020 22:51

Post » Sob lut 26, 2022 13:22 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- to co dzis ...a co bedzie jutr

Na Ratujemy Zwierzaki jest zbiórka , której celem jest wsparcie zwierząt w Ukrainie i organizacji, które się nimi zajmują. Cos poszło dla nich
Obrazek

mir.ka

Post » Sob lut 26, 2022 14:11 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- to co dzis ...a co bedzie jutr

Tutaj mozecie sledzic najnowsze wydarzenia ,informacje sa ok 2-3godzin przed podaniem w tv
https://mobile.twitter.com/LukaszBok

alessandra

Post » Nie lut 27, 2022 7:06 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- to co dzis ...a co bedzie jutr

alessandra pisze:Tutaj mozecie sledzic najnowsze wydarzenia ,informacje sa ok 2-3godzin przed podaniem w tv
https://mobile.twitter.com/LukaszBok

Bardzo cenię jego pracę.

Nigdy bym nie pomyślała, że nadejdzie taki czas, kiedy moja pierwsza myśl po przebudzeniu będzie dotyczyła miasta, w którym nigdy nie byłam.

Kijów ciągle się trzyma. Wielka rzecz.

Tundra

Od: Śro sie 27, 2014 9:32

[poprzednia][następna]