Moderator: Estraven
Agnieszka2015 pisze:cześć dziewczyny, u mnie plany sie zmieniły i to w niedziele wyjeżdżam na szkolenie, za to mam wolną sobotę, powiedzcie mi o której będziecie rano albo po południu, żebym ten klucz dorobiła (Mara twój klucz będzie dla następnej nowicjuszki co ja jakąś napewno do chatki zaciągnę:-) ) a ja bym chciała już zacząć coś robić od poniedziałku. bo jak Was czytam to tak mi strasznie szkoda,że nic robic nie mogę zrobić, a codziennie tam przejeżdżam.
balbina38 pisze:Mara S pisze:Misia nawet zjadła trochę ale ogólnie wygląda kiepsko, jak chory kot - TRZEBA JĄ WZIĄĆ DO WETA NA TESTY I BADANIE KRWI.
Czy ktoś może z nią gdzieś podjechać? Czy ona była odrobaczona po powrocie? Dałam jej Calo-pet.
Marta ją odrobaczyła i odpchliła. Ja bym dała jej jeszcze jakiś czas na dojście do siebie. Zaczęła jeść i się myje. Najlpiej by było żeby była sama bez innych kotów. Może Aminkę damy do woliery?
W schronie niestety zaczął się już czas maluchów a właściwie osesków do wykarmienia strzykawkąWczoraj trafił jeden a dziś drugi
Mara S pisze:Skad sie biora takie maluszki bez matek? Co z tym drugim?
Agnieszka2015 pisze:Agnieszka2015 pisze:cześć dziewczyny, u mnie plany sie zmieniły i to w niedziele wyjeżdżam na szkolenie, za to mam wolną sobotę, powiedzcie mi o której będziecie rano albo po południu, żebym ten klucz dorobiła (Mara twój klucz będzie dla następnej nowicjuszki co ja jakąś napewno do chatki zaciągnę:-) ) a ja bym chciała już zacząć coś robić od poniedziałku. bo jak Was czytam to tak mi strasznie szkoda,że nic robic nie mogę zrobić, a codziennie tam przejeżdżam.
cześć powiedzcie proszę,o ktorej będziecie dzis,w sobotę, w chatce żebym podjechała?
The Szops pisze:Benuś miał nalane pod kuwetą. On musi mieć krytą kuwetę, bo wygląda na to, że sika po ściance. siku jest przy samym brzegu kuwety i pod.
mir.ka pisze:Mara S pisze:Skad sie biora takie maluszki bez matek? Co z tym drugim?
u kogoś w domu
tego zabrałam z Lupusa, przywieźli tam go ze schroniska
nie wiem jak można wywalić takie małe tygodniowe
MarKotek pisze:mir.ka pisze:Mara S pisze:Skad sie biora takie maluszki bez matek? Co z tym drugim?
u kogoś w domu
tego zabrałam z Lupusa, przywieźli tam go ze schroniska
nie wiem jak można wywalić takie małe tygodniowe
drugi jest u mnie
mirka wlasnie ci napisałam wiadomosć na pw zanim tu weszłam
EDIT:patrze na zdjecie i wydaje mi sie ze twoj jest mniejszy od tego co jest u nas
The Szops pisze:Misia jadła tylko suche, nie chciała rybki ani saszetki. Przydałoby się porządne suche.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], kasiek1510, teesa i 549 gości