Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 11, 2014 12:07 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

puszatek pisze:Dorotko, tak bardzo Cię przepraszam, że zakłóciłam Ci wczorajszy wieczór a Ty jak zwykle skromna i cicha, nikomu nie narzucająca się ze swoimi kłopotami i zmartwieniami nie wspomniałaś ani słowem, że malutka tak chora, bardzo Ci współczuję, przytulam...
przepraszam

Basiu ,przestań.
Ty zapłakana .. mi serce pękało patrząc na Ciebie :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt lip 11, 2014 13:44 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Ja przy kalici dawałam przed jedzeniem tantum verde.
To lekko znieczula i kot może jeść a potem avilin - znaczy balsam Szostakowskiego.
Pewnie wiesz ale cóż więcej mogę.
I mój wet jodyną pędzlował.

Trzymam kciuki oczywiście

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lip 11, 2014 20:51 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Poznałam Dorcie i jej menażerie osobiście, jak po perypetiach wreszcie, z opóźnieniem ponad godzinnym :oops: , wreszcie trafiłam do jej domu :D Szkoda, że tak późno, bo z aamms już się nie zobaczyłam, bo pojechała. :(
Przywitanie ze strony kocio-psiej odbyło się w całą gromadą, a mnie rąk nie starczało do głaskania futerek. A musiałam uważać coby głaski rozdawać sprawiedliwie :roll:
Tytek większość wizyty spędził na moich kolanach. Prawdziwy miziasty kocur wśród tego babińca :mrgreen: A przepraszam, jeszcze jest rudy ślicznota, ale biedaczek chory razem z siostrzyczką i raczej większość wizyty przespali. Niech jak najszybciej zdrowieją maluchy :ok: :ok: :ok:
Cudne te Twoje zwierzaczki Dorciu są :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dorcia jeszcze raz Ci dziękuje za miłe przyjęcia. :1luvu:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt lip 11, 2014 21:15 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Niech jak najszybciej maluchy zdrowieją.Jagódko -ja ,Bułeczka,Betti,Bandik trzymają za Ciebie kciuki.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pt lip 11, 2014 21:18 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

AgaPap pisze:Tytek większość wizyty spędził na moich kolanach. Prawdziwy miziasty kocur wśród tego babińca :mrgreen:

Nie wdrapywal sie najpierw po plecach, zeby zawinac sie jak szal wokol szyi?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt lip 11, 2014 21:21 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Marcelibu pisze:
AgaPap pisze:Tytek większość wizyty spędził na moich kolanach. Prawdziwy miziasty kocur wśród tego babińca :mrgreen:

Witaj Moni :D . Tytek trzyma fason , w końcu musi pokazać kot (kto)tam jest szefem :mrgreen:

ps .czytałaś o Mobim ? :cry:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pt lip 11, 2014 21:36 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

AgaPap pisze:Poznałam Dorcie i jej menażerie osobiście, jak po perypetiach wreszcie, z opóźnieniem ponad godzinnym :oops: , wreszcie trafiłam do jej domu :D Szkoda, że tak późno, bo z aamms już się nie zobaczyłam, bo pojechała. :(
Przywitanie ze strony kocio-psiej odbyło się w całą gromadą, a mnie rąk nie starczało do głaskania futerek. A musiałam uważać coby głaski rozdawać sprawiedliwie :roll:
Tytek większość wizyty spędził na moich kolanach. Prawdziwy miziasty kocur wśród tego babińca :mrgreen: A przepraszam, jeszcze jest rudy ślicznota, ale biedaczek chory razem z siostrzyczką i raczej większość wizyty przespali. Niech jak najszybciej zdrowieją maluchy :ok: :ok: :ok:
Cudne te Twoje zwierzaczki Dorciu są :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dorcia jeszcze raz Ci dziękuje za miłe przyjęcia. :1luvu:

Dorciowy zwierzyniec może domagać się głasków naśmierć.. Dzisiaj niestety nie dałam się namówić na mizianie i przytulanki, bo wpadłam do Dorci w pracowym ubranku - mocno czarnym, na którym niekoniecznie chcę mieć kocie kłaki.. :twisted: w związku z tym siedziałam w fotelu na lnianej serwecie, przykryta drugą.. :lol: :lol:

AgaPap, przepraszam, że nie poczekałam.. musiałam o 16 być zupełnie gdzie indziej..
nawet nie wiesz, jak żałuję, że tym razem nie udało nam się zobaczyć.. :(

Czekając na Ciebie pofociłam Dorciowy inwentarz..
fotki niestety z telefonu i niekoniecznie najlepszej jakości.. za to modele.. :love:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mam też króciutki filmik z Kleszczem.. ale nie wiem jak wstawić.. :oops:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pt lip 11, 2014 21:38 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kuba ,ja to wiedziałam.. :cry:
Biedna Basia :cry:

AgaPap bardzo dziękuję ze Ci się chciało do mnie wpaść ,szkoda tylko ze jak po ogień .
Następnym razem pójdzie lepiej :D
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lip 11, 2014 22:43 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Widzę ,że nową kanapę już zaszczaniec z gumiakiem w paszczy opanował :twisted:

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Pt lip 11, 2014 22:49 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Wanilka pisze:Widzę ,że nową kanapę już zaszczaniec z gumiakiem w paszczy opanował :twisted:

Nie tylko on..
Ale kanapa pod narzutą ma zabezpieczenie.. :twisted:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Sob lip 12, 2014 7:41 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

kuba.kaczor13 pisze:
Marcelibu pisze:

Witaj Moni :D . Tytek trzyma fason , w końcu musi pokazać kot (kto)tam jest szefem :mrgreen:

ps .czytałaś o Mobim ? :cry:

Już tak... :cry:
Bidulek... [']
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lip 12, 2014 8:28 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Witam z rana .
Przez te maluchy nie mogę spać ,ciągle doglądam ,zaglądam ,patrze ,dotykam ,przepajam ,itp itd.
Usypiam na kilkanaście minut i zrywam się z pustką w głowie nie wiedząc nawet gdzie jestem.
Boróweczka malutka bardzo obolała ,nie je ,wciskam w nią conva ,nienawidzi mnie za to.
Biszkopcik pogryza suche ,ale tylko wtedy kiedy w zabawie wkładam mu do pysia .
Za to bawi się pięknie .
wymiotował wczoraj :strach:
Psychicznie się wykończę ,finansowo już padłam.

Lecę teraz do mamuni z kluchami ,zaniosę wałówę suchego RC .
Leje okropnie.

Nowa kanapa ,sofa ,wersalka ? jest zarąbista ,jak nie używana :wink: i wizualnie też śliczna.
Niestety ma nóżki co doprowadziło mnie do dzikiej paniki ,bo przecież mogą się oderwać i spać na maluchy :placz: :strach:
Wyjęłam nóżki ,pociągnęłam po wykładzinie ,porwałam ją :oops: :?
I tak kombinowałam co dalej .
Wymyśliłam że bibliotekę przeniosę pod wersalkę ,jak nóżki kaput to wersalka zatrzyma się na książkach :smokin:
Jestem więc spokojniejsza. o moje pieszczochy :201461
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lip 12, 2014 8:59 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kleszczu jest moją absolutną faworytą

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Sob lip 12, 2014 9:32 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Dorciu trzymam mocne kciuki za Maleństwa :ok:
Dzisiaj po południu sąsiadka jedzie do Lidla to może się z nią zabiorę i podrzucę Ci pod drzwi siatkę o której Ci wspominałam (torebka i ubrania w rozmiarze XXXL może komuś podarujesz)
miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob lip 12, 2014 13:46 Re: Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

dziękuje kochani.
a w podziękowaniu pokaże Wam kluseczki.
Jednak pierw moje cycusie .
Obrazek
nowe nie nowe spanko :wink:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Klusie
Obrazek