MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 28, 2014 19:30 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Erin,bardzo dziękuję kochana :1luvu: :1luvu:
cessy, wszystkie kociaki wycałowane,bardzo dziękuję za wszystko... <3
kicikicimiauhau

Post » Nie wrz 28, 2014 20:07 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Na końcówkę troszkę fot :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
:D
Ostatnio edytowano Nie wrz 28, 2014 20:14 przez kicikicimiauhau, łącznie edytowano 2 razy
kicikicimiauhau

Post » Nie wrz 28, 2014 20:09 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Jakie piekne zwierzaczki :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie wrz 28, 2014 20:15 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Justa&Zwierzaki pisze:Jakie piekne zwierzaczki :1luvu:

Dziękuję, Justynko <3
Twoje też są cudowne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Nie wrz 28, 2014 20:28 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Cudne fotki :1luvu:

Poza Szpieguska świetna :ryk:

Trzeba cieszyć się słoneczkiem, niedługo będzie zimno i ciemno... :(
Dla bezdomniaczków to najtrudniejszy okres
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie wrz 28, 2014 21:09 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Kasiu...aż się boję tej zimy :( najgorsze te mrozy,co roku są takie dni,że dowali do - 30 stopni,aż żal,bo dajesz to jedzonko,a za chwilę odchodzisz do domku,do ciepełka ,wiedząc,że te biedaki zostają...a przed nimi kolejna mroźna noc :( to straszne uczucie...a w Wigilię najgorzej...zawsze po drodze do domu beczę...tak bardzo ciężko,tak żal :cry:
Szpieguś to najlepiej zna,jak ciężko było mu na wolności i jak źle :(
kicikicimiauhau

Post » Nie wrz 28, 2014 21:20 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

A ile kotów jest zupełnie oswojonych i mieszka w piwnicy, a czasem nawet takiego miejsca nie ma... :cry:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Nie wrz 28, 2014 21:21 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Beatko i tak robisz dla tych biedaków 1000 razy więcej niż inni dookoła !
Koty wolnożyjące, które przeżyły choć jedną zimę są twarde, zahartowane... wiem że to marne pocieszenie, ale dzięki Tobie mają jeszcze większą szansę by przetrwać :)
Robisz na prawdę wiele wkładając w to całe serce :1luvu:
:201454
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie wrz 28, 2014 21:58 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Cieszę się,że mam zapas leków na zimę...bo gdyby coś to zawsze podaję...ale Szpiegowi już nic nie pomogło więc go zgarnęłam do domu...nie wybaczyłabym sobie,gdybym go zostawiła...zawsze sobie powtarzam,że to już ostatni biedak,którego biorę,ale serce jest silniejsze niż rozsądek...mam skłonności do zbieractwa i tyle :mrgreen:
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 29, 2014 13:30 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Nie znam się na tak małych psiach, ale napiszę:
Dziś w biedronce widziałam kamizelki po 9,90 zł Na górze nieprzemakalny, w środku troszkę watoliny, od środka polarek. Długość ok 25 cm; szerokość 2 x ok 20 cm - tak jakoś na góra 6 kg kota. Nawet ładne: szare, czarne. Nie wiem, czy psia nie za mały.
Ogólnie sporo dla zwierząt, zabawki oki, smaczki, ale już transporterek po jedyne 29,90 zł, torba transportowa nie wzbudził mojego zaufania - dziwnie miał wszyty zamek, no ryzyko, mimo ze tanio.
Tak wpadłam, bo może namiar sie przyda.
Edit: W ogóle z obrazka wyglądało, że ubranek więcej po 9,90 (kurteczki, bluzy z bawełny, kamizelki), tylko u mnie albo nie dowieźli, albo już wykupione prawie wszytko. Były tylko dwie kamizelki z czego jedna już brudna :?
Edit2: Tu można zobaczyć (cała oferta dla psa): http://www.biedronka.pl/pl/karmy/chwila-dla-pupila Akurat kamizelek nie sfocili.
pwpw

Post » Pon wrz 29, 2014 17:56 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Cudne fotki, szczególnie rozkładówy :)

Bezdomniaczków też mi żal, ale co zrobić, kiedy tylu ludzi jest tępych i podłych?
Mnie też jest bardzo ciężko z tą myślą, szczególnie w Święta. Ale jesteśmy tylko ludźmi.
Robimy, co możemy. A niektórzy to prawdziwe :aniolek: Że już palcem nie pokażę, KTO 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon wrz 29, 2014 18:25 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Erin pisze:Cudne fotki, szczególnie rozkładówy :)

Bezdomniaczków też mi żal, ale co zrobić, kiedy tylu ludzi jest tępych i podłych?
Mnie też jest bardzo ciężko z tą myślą, szczególnie w Święta. Ale jesteśmy tylko ludźmi.
Robimy, co możemy. A niektórzy to prawdziwe :aniolek: Że już palcem nie pokażę, KTO 8)[/quot
<3
Erin, Ty też jesteś :aniolek: :D

pwpw pisze:Nie znam się na tak małych psiach, ale napiszę:
Dziś w biedronce widziałam kamizelki po 9,90 zł Na górze nieprzemakalny, w środku troszkę watoliny, od środka polarek. Długość ok 25 cm; szerokość 2 x ok 20 cm - tak jakoś na góra 6 kg kota. Nawet ładne: szare, czarne. Nie wiem, czy psia nie za mały.
Ogólnie sporo dla zwierząt, zabawki oki, smaczki, ale już transporterek po jedyne 29,90 zł, torba transportowa nie wzbudził mojego zaufania - dziwnie miał wszyty zamek, no ryzyko, mimo ze tanio.
Tak wpadłam, bo może namiar sie przyda.
Edit: W ogóle z obrazka wyglądało, że ubranek więcej po 9,90 (kurteczki, bluzy z bawełny, kamizelki), tylko u mnie albo nie dowieźli, albo już wykupione prawie wszytko. Były tylko dwie kamizelki z czego jedna już brudna :?
Edit2: Tu można zobaczyć (cała oferta dla psa): http://www.biedronka.pl/pl/karmy/chwila-dla-pupila Akurat kamizelek nie sfocili.

Dziękuję Ci za informacje :) Misiu waży 4kg, wymierzę gi dokładnie i wybiorę się do biedronki, cena jest fajna jak na ubranko dla pieska (zazwyczaj są duzo drozsze) :kotek: :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 29, 2014 18:25 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Kochani więc tak...dzisiaj byłam z Guciem u weta, jest lepiej, ale jeszcze antybiotyk przez dwa tygodnie i kolejna wizyta plus zdjęcie RTG...staruszek będzie dostawał witaminy i ImmunoDol Cat, żeby już wyzdrowiał biedak :( tak bym chciała...
Nasłuchałam się dziś jak to pewna pani uratowała potrąconą koteczkę przed śmiercią, bo gospodarz nie chciał kotki zanieść do lecznicy obok, tylko najpierw chciał wrzucić wijącą się z bólu do gnojówki, a potem zabić łopatą :cry:
Potem inna pani przyszła z kocią malutką dziewczyneczką, bardzo rozgorączkowaną i chorą...jej mama od 9 lat!!! rodzi maluchy dwa razy w roku...straszne...straszne :cry:
Inna pani znowu znalazła potrąconego małego jeża, który nie umiał zejść sam z jezdni, potrzebował pomocy...pani zdjęła jeżusia, ale zamiast zabrać...położyła w krzaki, napewno umarł w mękach :cry:
Siedzę i myślę... ile biedów cierpi gdzieś, a my nawet o tym nie wiemy...może przechodzimy, nawet nie zauważając, a one
cierpią w ciszy...samotnie... :cry: nie umiem słuchać takich rzeczy, to jest takie niesprawiedliwe...
Bardzo dziękuję kochanej forumowiczce,która chce pozostać anonimowa za wpłatę 100 zł :1luvu:
Dziękuję z całego serca :201465
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 29, 2014 18:47 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Pon wrz 29, 2014 18:57 Re: MOJE KOCIE BIEDY.Kto podaruje...buty,czapki i herbatki..

Czy ja dobrze widzę, czy wszystko idzie w dobrą stronę? :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

[poprzednia][następna]