Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 18, 2014 8:42 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Biedny Kleszczyk - najwyraźniej malutkiej domek nie pasuje :(
To prawda co mówią że nie my wybieramy zwierzęta tylko one nas - widać ona już wybrała - ciebie :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt kwi 18, 2014 8:55 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 - ja wszelkie przeziębienia, początki kichania, kaszlu leczyłem w tym roku RUTINACOLEM, który kosztuje 10 zł. Masz tam cynk, beta glukan, witaminę C. Trzy dni i po przeziębieniu.

Byłem w szoku.

A wydajne jest bardzo!

natalian

Od: Śro sty 16, 2013 12:04

Post » Pt kwi 18, 2014 9:05 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

No tak, tylko Dorcia już ma swoją Gromadkę. A Kleszczyk jest mikro malutka :?
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt kwi 18, 2014 10:42 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt kwi 18, 2014 12:50 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

natalian pisze:dorcia44 - ja wszelkie przeziębienia, początki kichania, kaszlu leczyłem w tym roku RUTINACOLEM, który kosztuje 10 zł. Masz tam cynk, beta glukan, witaminę C. Trzy dni i po przeziębieniu.

Byłem w szoku.

A wydajne jest bardzo!

Bardzo Ci dziękuję ,kupię i zacznę podawać. :kotek:

Tytek bardzo dzielnie zniósł pobranie krwia :wink: czekamy na wynik.

Byłam na cmentarzu ,oczywiście spłakałam się okropnie ,wyrzucałam mężowi palenie papierochów,może gdyby było inaczej teraz nie borykała bym się ze wszystkim sama. :oops: :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt kwi 18, 2014 13:02 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorciu niestety życie czasem jest okrutne ale musimy iść dalej - łatwo mówić trudniej zastosować :(
Prezes Spółdzielni chyba zaginą na mnie haka - pytał ochroniarza czy karmie koty - z nazwiska, oj ja temu Prezesowi życie utrudnie - kręci sobie dziad jeden sznur na siebie, zamiast się zająć tym co do niego należy to przeszkadza mu karmienie kotów tylko dlaczego akurat teraz a nie rok czy 2 lata temu. Chce wojny będzie miał wojnę :evil: i pytał ochroniarza czy odbywają się pod blokiem jakieś spotkania w większych grupach - a co mu do tego, wygląda że na osiedlu mamy "wielkiego brata" :evil:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt kwi 18, 2014 13:25 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Masz rację . :cry:
a dziadowi nie popuść ,co on za często Alternatywy.. oglądał :x
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 18, 2014 13:42 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko potrzymam

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt kwi 18, 2014 14:27 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Witajcie.Trzeba Dorci nabic 100 to będzie nowy wątek wielkanocny
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pt kwi 18, 2014 15:19 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Nie jestem wstanie opisać Wam jak wyglądał powrót kleszcza,..bardzo mi ich żal,a dziewczynka no cóż ona pokazała ze jest w domu.
Wycalowalam ten szczurzy pysio i mam kleszcza pod bluzka ..cxuje spokój jest już dobrze.

Tytek wyniki morfologii ma ok ,tylko troszkę za niskie płytki.
Wielkie uufffff :ok:
Zajmę się teraz kleszczem która wróciła z imieniem Kuki.
Czas wycofać się z adopcji.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 18, 2014 15:23 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 pisze:Nie jestem wstanie opisać Wam jak wyglądał powrót kleszcza,..bardzo mi ich żal,a dziewczynka no cóż ona pokazała ze jest w domu.
Wycalowalam ten szczurzy pysio i mam kleszcza pod bluzka ..cxuje spokój jest już dobrze.

Zajmę się teraz kleszczem która wróciła z imieniem Kuki.
Czas wycofać się z adopcji.

Dorciu :1luvu:
O czym świadczą zbyt niskie płytki? Gaja też ma :?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt kwi 18, 2014 16:07 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorcia, to ile teraz masz psów?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt kwi 18, 2014 16:11 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

u Kleszcza wyszły za wysokie które mogą podobno :idea: świadczyć o nowotworze ,a psina ma guzka ,twardego niefajnego .Dr. Cetnarowicz mówiła że ona za młoda na guzki w sutkach ,ale przy sterylizacji trzeba wyciąć i sprawdzić.
Za niskie ....moja mama miała niskie i miała białaczkę :cry: :cry: :cry: tyle że resztę wyników też były złe ,a u Tytka są dobre . :!: :roll:
W poniedziałek będę z dziewczynami w lecznicy to wezmę jego wyniki i dopytam,.
Dostałam cynk że na ul. Pianistów w melinie produkują kociaki ,mam dość . :crying:
Jutro tam podejdę ,to koło mnie .
Lecę teraz do pracy już jestem spóźniona. :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt kwi 18, 2014 16:43 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dorcia44 pisze:

Płytki mogły się posklejać. Jeśli inne wyniki są OK, to nie trzeba panikować.
"Składników" morfologii nie ocenia się pojedynczo.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt kwi 18, 2014 18:03 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Biedna ta nasza Dorcia .Tyle na głowie i jeszcze po świętach ten remont .
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

[poprzednia][następna]