Jutro wrzuce filmik jak Happy poznaje sie ze Stefanem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:A propos Happy - proszę mówcie ludziom, którzy chcą podjechać do Chatki, że mamy tylko dyżury 2x dziennie a ich godziny są zmienne, a także, że nie mieścimy się na ul. Dojazdowej
CatAngel pisze:To dlatego nie mogę tam dodac ogłoszenia
mir.ka pisze:Mara S pisze:A propos Happy - proszę mówcie ludziom, którzy chcą podjechać do Chatki, że mamy tylko dyżury 2x dziennie a ich godziny są zmienne, a także, że nie mieścimy się na ul. Dojazdowej
może trzeba gdzieś to wyraźniej napisać, bo ja pierwszy raz do Kociej Chatki też sie wybierałam na Dojazdową
terenia1 pisze:CatAngel pisze:To dlatego nie mogę tam dodac ogłoszenia
Ale dla Śnieżki chciałaś dodać ogłoszenie
Mara S pisze:A propos Happy - proszę mówcie ludziom, którzy chcą podjechać do Chatki, że mamy tylko dyżury 2x dziennie, a ich godziny są zmienne - zależne od danego dyżuranta; a także, że nie mieścimy się na ul. Dojazdowej
CatAngel pisze:Ja prosiłam Panią Olę aby wcześniej zadzwoniła-nr Twój dostała po 10.00. Ja już o 11.00 byłam poza domem więc odpadałam z przekazywaniem informacji. Z tego co pamiętam to Teresa miała kontakt z tą Panią więc w sumie nie wiem czemu do mnie pisałyście
CatAngel pisze:Ale ważne że kotka w domku
The Szops pisze:Gabrysia ma katar, kichała i oczko nadal łzaweBiedulka musi szybko znaleźć domek, który zechce ją doleczyć, bo u nas będzie siedziała miesiącami w boksie, jest nadal bez szczepień,bo co chwilę osłabiona
![]()
Stasio miał klatkę otwartą i biegał sobie po wolierze, z tego co słyszałam, to już nie pierwszy raz chłopak sobie tak biega. Chyba nie ma sensu tak go czasami zamykać w klatce, a czasami nie.
CatAngel pisze:Podajesz swój nr konta-tak jest wygodniejbo wiesz od razu czy wpłata dotarła. A potem tylko całość wysyłasz na Nadzieje
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 120 gości