Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 08, 2014 16:19 Re: Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

Wiesz, hanelko, nie martw sie na zapas. Może nikt go nie będzie chciał? :mrgreen:
A jak zadzwoni jakiś dom to przede wszystkim przepytasz na okoliczność gotowania zupy dyniowej - jak nie lubią, kota nie mogą dostać podobnie jak z siatkami, karmą itp.
Jeśli oczywiście po takim pytaniu jeszcze w ogóle będą chcieli z Tobą rozmawiać...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob lis 08, 2014 16:39 Re: Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

morelowa pisze:Wiesz, hanelko, nie martw sie na zapas. Może nikt go nie będzie chciał? :mrgreen:
A jak zadzwoni jakiś dom to przede wszystkim przepytasz na okoliczność gotowania zupy dyniowej - jak nie lubią, kota nie mogą dostać podobnie jak z siatkami, karmą itp.
Jeśli oczywiście po takim pytaniu jeszcze w ogóle będą chcieli z Tobą rozmawiać...
:ryk:

Niech go ktoś chce i niech mu robi pieczoną dynię... Niech szybko o mnie zapomni i będzie szczęśliwy.
Nie powinni się do mnie przywiązywać, bo ja zła kobieta jestem... :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob lis 08, 2014 18:00 Re: Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

.....bo ja zła kobieta jestem... :mrgreen:

Przyślij zdjecie, proszę. Zdecyduję czy to się uzewnętrznia, czy jednak przywiązanie Twoich ... tymczasów... świadczy o czym innym :lol:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Sob lis 08, 2014 23:07 Re: Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

morelowa pisze:Przyślij zdjecie, proszę. Zdecyduję czy to się uzewnętrznia, czy jednak przywiązanie Twoich ... tymczasów... świadczy o czym innym :lol:
Jestem zła, nie okrutna. Nie życzę nikomu koszmarów nocnych :mrgreen:
Poza tym już kiedyś wrzucałam ;)

Paczka igieł (100 sztuk) starcza mi na tydzień... Uszy Sosera wyglądają jak czarna rozpacz... :(

Z rzeczy bardziej wesołych - pod koniec listopada stadko wzbogaci się o sześć sztuk, czyli rodzinkę Malwiniaków. Dziewczynie, która przyjęła towarzystwo na dt, nagle dosyć dokładnie pozmieniało się w życiu.
I jeśli „po drodze” nie znajdą się domy dla nich, wszystkie wyladują u mnie.
Obrazek

hanelka

Post » Nie lis 09, 2014 8:16 Re: Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

ranyboskie 8O To juz będziesz jak taka na 'z' :mrgreen: . One przynajmniej zdrowe czy będziesz resztkę czasu poświęcała?
Masz jeszcze w ogóle jakiś kawałeczek czasu?

Obrazek

morelowa

Post » Nie lis 09, 2014 8:57 Re: Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

No to jeszcze więcej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za domki dla Twoich tymczasów i dla Malwiniaków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
morelowa - taka na z to będzie leczyła byle czym, byle tani i żywiła byle czym, ale za skarby świata nie odda żadnego (a przynajmniej znacznej większości podopiecznych), bo "nigdzie nie będzie mu tak dobrze". A to hanelce nie grozi.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lis 09, 2014 9:14 Re: Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

Toż ja tylko o ilości :roll: I braku czasu z tegoż powodu..

Obrazek

morelowa

Post » Nie lis 09, 2014 22:32 Re: Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

Uwielbiam, jak się przekomarzacie :D
Jestem na 'z'.
Zdrowe są. Matka i chłopcy już ciachnięci. Zostały dziewczynki. Trzy.
Na 'z' w sensie - zombie? :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Pon lis 10, 2014 6:54 Re: Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

hanelka pisze:Na 'z' w sensie - zombie? :mrgreen:

Tak!! :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Pon lis 10, 2014 10:19 Re: Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

Piąta doba
Zawaliłam pomiary. Spałam od pierwszej do wpół do piątej. Jak zabita :(
Obrazek

hanelka

Post » Pon lis 10, 2014 10:45 Re: Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

hanelka pisze:Piąta doba
Zawaliłam pomiary. Spałam od pierwszej do wpół do piątej. Jak zabita :(

Ale ty pamietasz, ze nie jestes robotem?
Ciastusiu i Haskellku [*]

Discordia

Od: Nie sie 12, 2007 12:34

Post » Pon lis 10, 2014 20:15 Re: Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

Pamięta... Roboty nie śpią tak długo przecież.. :twisted:

Obrazek

morelowa

Post » Pon lis 10, 2014 20:21 Re: Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

Discordia pisze:Ale ty pamietasz, ze nie jestes robotem?
Taki lekko zacinający się półautomat ;)

Normalnie po podaniu insuliny poziom glukozy zaczyna się obniżać, aż do pewnego momentu (mniej więcej w połowie cyklu), potem zaczyna rosnąć, aż osiągnie apogeum przed planowanym kolejnym podaniem.
Gamoń ma dokładnie odwrotnie. Po podaniu insuliny cukier zaczyna mu rosnąć, przybierając wartości zaiste imponujące, by nagle spaść w najmniej oczekiwanym momencie. Każdy pomiar to niespodzianka, schemat, według którego jego organizm reaguje - zagadka...
Obrazek

hanelka

Post » Pon lis 10, 2014 21:14 Re: Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

Haniu, a nie ma kogoś, kto mógłby Cię zastąpić na kilka h, żebyś przespała cięgiem przynajmniej 6 godzin? Bo się wykończysz kobieto. Wiem, że jestem brutalna, ale brak snu powoduje bardzo niefajne rzeczy w organizmie ludzkim a przedłużający się może prowadzić do poważnych zaburzeń, także tych powodujących, że Twoje pomiary będą o kant d..y potrzaść. Tak na wszelki wypadek zaznaczam, bo się o Ciebie martwię.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto lis 11, 2014 9:46 Re: Kardamon i przyjaciele - hanelkowo zaprasza

hanelka pisze:
Discordia pisze:Ale ty pamietasz, ze nie jestes robotem?
Taki lekko zacinający się półautomat ;)

Normalnie po podaniu insuliny poziom glukozy zaczyna się obniżać, aż do pewnego momentu (mniej więcej w połowie cyklu), potem zaczyna rosnąć, aż osiągnie apogeum przed planowanym kolejnym podaniem.
Gamoń ma dokładnie odwrotnie. Po podaniu insuliny cukier zaczyna mu rosnąć, przybierając wartości zaiste imponujące, by nagle spaść w najmniej oczekiwanym momencie. Każdy pomiar to niespodzianka, schemat, według którego jego organizm reaguje - zagadka...

Kurczę, mam podobnie - to znaczy ja nie biorę leków, ale glukoza po posiłku spada mi drastycznie i muszę się ratować czymś słodkim. A muszę oznacza, że jak nie zjem, to zasypiam i ledwo żyję ;) lekarze obstawiają hiperglikemię, a właściwie jej początki. może Soser ma podobnie? :(
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

[poprzednia][następna]