Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izydorka pisze:A ja wczoraj widziałam pana z 6 psami na smyczach. Największy to dog niemiecki, a najmniejszy jamnik był. Widok niezapomniany... Wszystkie grzecznie grupą szły. Dog po jednej stronie, pozostałe po drugiej. Karnie , jednym rytmem. Trzeba zrobić zdjęcie i Fibiemu pokazać
Grosziwo pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Kochane cioteczki właśnie wróciłam z psami ze spaceru, a że byłam z cała czwórka i już nigdy wiecej nie pójde z wszystkimi bo mi sie zgubił Fibi
A zrobił to w niewyjaśniony sposób , byłam juz pod klatką a że sąsiadka właśnie wróciła z pracy to my jeszcze parę słów zamieniłyśmy , psy sie miziały itak przez chwile , a w tym czasie Fibi sie oddalił w nieznanym kierunku a na dodatek miał do obroży przyczepiona smycz , cienka ale dość długą bo go sie nie da i tak wołać i trzeba sobie na te smycz przydepnąć aby go przywołać ... Sara i Lara jak zaczęłam szukać Fibiego to zaczęły szaleć, piszczeć , szczekać , boze to cud że nikt nie wezwał S.M. a jaśnie pan Fibi wrócił sam po ponad godzinie
A teraz psy spią aż chrapią
A ja mam ciśnienie chyba najwyższe z możliwych
![]()
A dziś kupiłam ponad 1.5 kg arbuza i najpierw nakarmiłam nim .... psy , potem troche dostały Leoś , Karolka i Fado no i tez jeszcze dla mnie coś zostało
Pewnie Fibi zobaczył gdzieś cud urody psią emerytkę i sobie z nią spacerek urządził![]()
A tak na poważnie , chyba bym na zawał zeszła na Twoim miejscu Justyś.
Zrób to co radzi Izydorka, na naukę nigdy za późno.
Jak tak rozparcelowałaś arbuza to dla Ciebie chyba tylko skórki zostały
Alienor pisze:Na wszelki wypadek piszę tu - wyjeżdżam na tydzień, będę miała telefon ale mogę nie mieć zasięgu. Jakby był dom chętny to proszę dać znać, PA może odwalić każdy porządny kociarz. A po powrocie byłoby przekazanie kicia. Dla obu i każdego z nich - adopcja w dwupaku lub do drugiego zabawowego kota. Dom niewychodzący, zabezpieczone okna (siatka, zabezpieczenie przed zawiśnięciem), świadomość że basałyki eksplorują np. szuflady, szafy, pralkę i trzeba uważać na nie jak na 2-latka ludzkiego, tylko bardziej. Żyrte oba - chętnie mięcho i podroby, puszki też mogą być, suche w roli przekąski. Potrzebują dużo zabawy i przytulania jak się nieco zmęczą. Lubią (zwłaszcza Miko) spać z człowiekiem.
Miko właśnie schefcił mi się na firankę tuż obok, bo przyniosłam im trawy i koty skorzystały.
phantasmagori pisze:Fibi niby stary, ślepy i głuchy ale doskonale zna teren i wie gdzie mieszka![]()
Fibisiu nie można tak Pańci denerwować![]()
A jak się miewa reszta futerek?
No i czy są grzeczne
Grosziwo pisze:Ja również witam się niedzielnie ! Pozdrówka od byłego "tyszaka" Rudolfa i reszty ekipy
Caragh pisze:Buziaki i mizianka dla psiastychSzczególnie dla kochanego Fibisia
phantasmagori pisze:Jak dobrze że będzie już w poniedziałek Dr Julia![]()
![]()
![]()
za Etnę
Trzymam kciuki za Matyldzię i SzłapusiaAdam na razie przez Niemcy nie jeździ, ale jak tylko będzie jechał to pamięta o ulubionym szłapusiowym jedzonku
![]()
Nie mów, że Wincenty wytarzał się w arbuzie![]()
Jak to dobrze, że znaleźliście przyczynę jego problemów skórnych i wszystko się cofa![]()
Za resztę ekipy też![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 816 gości