gisha pisze:[...]A na dodatek spalił jej się odkurzacz[...]
czy może ktoś ma zbędny odkurzacz, który mógłby podarować Joli?
---

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gisha pisze:[...]A na dodatek spalił jej się odkurzacz[...]
FunduszImmuno pisze:Mam w FI zgłoszone 7 sztuk do pomocy, gwoli przypomnienia czy dostałam jakieś faktury?czy ewentualnie dostanę?
w tym miesiącu będzie częściowy zwrot kasy
jolabuk5 pisze:FunduszImmuno pisze:Mam w FI zgłoszone 7 sztuk do pomocy, gwoli przypomnienia czy dostałam jakieś faktury?czy ewentualnie dostanę?
Sorry, zaraz zajrzę i doślę faktury! Dzięki!
Czyli rozumem, że mam zgłoszonych 7 kociaków, postaram się wrzucić faktury za szczepienie, ale czy wrzucić wszystkie na raz? Czy tylko te, które mogą być teraz zapłacone?
meg11 pisze:jolabuk5 pisze:FunduszImmuno pisze:Mam w FI zgłoszone 7 sztuk do pomocy, gwoli przypomnienia czy dostałam jakieś faktury?czy ewentualnie dostanę?
Sorry, zaraz zajrzę i doślę faktury! Dzięki!
Czyli rozumem, że mam zgłoszonych 7 kociaków, postaram się wrzucić faktury za szczepienie, ale czy wrzucić wszystkie na raz? Czy tylko te, które mogą być teraz zapłacone?
Tak 7 futrzastych sztukWrzuć wszystkie scany i faktury żeby póżniej nie trzeba było szukać.Muszę wiedzieć ile kasy będzie potrzebne
Duszek686 pisze:Informacyjnie napiszę, że
wpłata 65,- zł od EwaL z bazarku wpłynęła na konto Vivy w dn. 13.01.2016r z przeznaczeniem dla kotów Joli Dworcowej - bardzo wielkie dzięki
Tym samym - w dyspozycji Joli Dworcowej - po ostatnich wpłatach naszych stałych darczyńców i Ewy - pozostaje 530,- zł do wykorzystania na kocie potrzeby
Ewa L. pisze:Duszek686 pisze:Informacyjnie napiszę, że
wpłata 65,- zł od EwaL z bazarku wpłynęła na konto Vivy w dn. 13.01.2016r z przeznaczeniem dla kotów Joli Dworcowej - bardzo wielkie dzięki
Tym samym - w dyspozycji Joli Dworcowej - po ostatnich wpłatach naszych stałych darczyńców i Ewy - pozostaje 530,- zł do wykorzystania na kocie potrzeby
FunduszImmuno pisze:FAKTURY![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], sherab i 107 gości