Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 12, 2012 17:00 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

aange pisze:a ma ktoś kontakt z babką od tych 4 kotów do sterylek? bo miejsce jest, darmowe chyba nadal też ale konkretów kto/gdzie/kiedy ma je łapać nie ma więc póki co to jest takie puste gadanie o wolnych boksach

Basia ma. A reszta zalezy do nas z tego co mowila.
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Śro wrz 12, 2012 18:32 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Chciałam poinformować, że Princeska pojechała właśnie do nowego domu. Będzie mieszkać w Tychach razem z Kebabem :ok: Powodzenia maluszku :1luvu:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro wrz 12, 2012 18:42 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

hidi pisze:Chciałam poinformować, że Princeska pojechała właśnie do nowego domu. Będzie mieszkać w Tychach razem z Kebabem :ok: Powodzenia maluszku :1luvu:

Staś pomachał łapką?
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro wrz 12, 2012 18:44 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Axa76 pisze:
hidi pisze:Chciałam poinformować, że Princeska pojechała właśnie do nowego domu. Będzie mieszkać w Tychach razem z Kebabem :ok: Powodzenia maluszku :1luvu:

Staś pomachał łapką?

Nyan Princeska koffana! :D

LadyStardust

Post » Śro wrz 12, 2012 19:02 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Axa76 pisze:

Staś pomachał łapką?

nie... ucieszył się, że kolacja tylko dla niego :P

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Śro wrz 12, 2012 19:23 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

hidi pisze:
Axa76 pisze:

Staś pomachał łapką?

nie... ucieszył się, że kolacja tylko dla niego :P

Pierdoła Stasiek :D Powodzenia na nowej drodze dla Pirinceski :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro wrz 12, 2012 19:32 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Witam wszystkich.
Marzenka tutaj.
byłam we wtorek w kociarni po pranie i zapytałam Panią która mieszka zaraz koło wejścia czy coś czuć bo jak weszłam to mnie aż cofło! Pani odpowiedziała że tak i że jak bardzo śmierdzi to zamyka okno bo nie da się wytrzymać! Więc PROSZĘ WSZYSTKICH żeby WIETRZYLI!!!!!

Pulpetia

Od: Śro wrz 12, 2012 19:00

Post » Śro wrz 12, 2012 20:11 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

LadyStardust pisze:
aange pisze:a ma ktoś kontakt z babką od tych 4 kotów do sterylek? bo miejsce jest, darmowe chyba nadal też ale konkretów kto/gdzie/kiedy ma je łapać nie ma więc póki co to jest takie puste gadanie o wolnych boksach

Basia ma. A reszta zalezy do nas z tego co mowila.

Tyle że potrzebne jest więcej informacji
Teraz wiemy, że kotów jest 4, są na ulicy chemicznej i jakaś osoba zapłaci za sterylki
Ale musimy wiedzieć gdzie dokładnie na chemicznej, czy mają jakieś "domki" lub stałe miejsce, czy są to koty totalnie dzikie czy oswojone czyli jak łatwo/trudno będzie je zlapać i czy ta Pani dalej tam mieszka, bo Basia mówiła, że się będzie wyprowadzać i w końcu kto się pisze na łapankę a musi byc to min. 2 osoby, bo to nieciekawe okolica i nie jest tam zbyt bezpiecznie więc wchodzi tylko wczesna pora a nie wieczór.
A co z Klarą? Odezwali się Ci ludzie, którzy ją oglądali?
Super, że Princeska znalazła dom :1luvu:
Czy Dori I Didi zostały zaszczepione?

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Śro wrz 12, 2012 20:26 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Ala - to dziewczyna, ktora ogladala Klare. Stanelo na tym, ze sie podobaja sobie, mysle ze to adoracja wzajemna ;) ewentualna adopcja bedzie mozliwa za dwa tygodnie. Ala by chciala nam pomagac, idzie ze mna na dyzur w sobote. Mam nadzieje ze dopisze sie do forum by byc na bierzaco.
Rozmawialam z Basia, info o kotach dostaniemy.

LadyStardust

Post » Śro wrz 12, 2012 20:48 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Jeśli chodzi o łapanki kotów to jeśli nie będzie mnie poza miastem, to się piszę - jeśli tylko jestem w sosnowcu, to rankami do końca września jestem dyspozycyjna.

W kwestii boksów- wiedziałam, że ma przyjść kotek, więc liczyłam na niego jeden boks, ale wolne były 2. Nie wiedziałam o żadnych sterylkowych kotach... :roll:

A jeśli wszystko dobrze pójdzie, to 1 października ruszy bazarek z piękną biżuterią vintage-retro- relikty PRL-u :1luvu: .
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Śro wrz 12, 2012 20:51 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

A i Princeska!!! :ryk: :ok: Powodzenia kochanie :1luvu:

http://www.youtube.com/watch?v=QH2-TGUlwu4 :mrgreen:
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Śro wrz 12, 2012 21:09 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Nyan Princeska! :ok: :ok:
Cześć Marzenka! :ok:
Mam fajne fanty do sprzedania też i chyba zacznę od piątku dziergać wreszcie filce.
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Śro wrz 12, 2012 22:01 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

W wielkim telegraficznym skrócie.

Mam jedynie telefon do Pani zainteresowanej sterylkami, jutro go zdobędę , bo gdzieś jest w Sosnowcu. Musze wtajemniczyć matkę.

Bardzo się ciesze że Princeska już u siebie :ok:

Witaj Marzenko - widzę że działa net :mrgreen:

I co do niedzieli, przestawiła sobie wszystko do góry nogami, ale cóż........ważniejszy los KP niż jakieś tam inne rzeczy. Mogę być o 15:30 jeżeli tylko tak większości pasuje .
MIKUŚ

Post » Śro wrz 12, 2012 22:07 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Generalnie to już wszystko wiem, apropos tego co się działo ostatnimi dniami i godzinami.
Myślę że to tak naprawdę wszystkim udzielił się potworny stres który Ja mam. Tak psychologicznie chcąc do tego podejść, ale w tym najlepsza jest Evik75.

Zatem chcę przeprosić wszystkich za narażenie na takie stresy które tu ostatnio mieliśmy.

Myślę że wszyscy tu są cholernie empatyczni i wszystko odbierają mimo tych 90 km jak radary.
Napiszę jeszcze tylko że naprawdę miałam stresa do kwadratu ze zmianą miejsca zamieszkania, pracy, otoczenia etc. I właśnie leżę w łóżku bo mnie dopadło coś. Osłabiony organizm stresem i jestem właśnie chora. Świetnie jak na początek "nowej drogi życia".
MIKUŚ

Post » Czw wrz 13, 2012 5:48 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Super, jestem z Nas dumna.
Zatem oficjalnie ogłaszam, że spotykamy się na naszej naradzie dnia 16.09.2012 r.
o godzinie 15.30.

Chcecie pod KP, czy traficie pod szkołę?
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

[poprzednia][następna]