Moderator: Estraven
alab108 pisze:zaczęłam już pisać jasno i klarownie o działalności Lidki, zaraz wkleję to co mam, brakuje mi danych na pewno liczbowych, ale może razem coś wymyślimy

meg11 pisze:Może ktoś kto ma z nią kontakt telefoniczny zadzwoni do niej i namówi do powrotu. Cho..ra jeszcze tylko kilka godzin zostało
mgj pisze:
EDIT: No własnie, tylko jak Lidka sie nie zdeklaruje do północy, to ta cała praca Ali na darmo.
O zawodzie nie wspominając.
alab108 pisze:wpłaty myślicie od początku roku wstawić ? bo napisałam tylko "ostatnia aktualizacja-lipiec" żeby było widać, że na bieżąco Lidka informuje o wpłatach
aburacze pisze:A tu podaję linki do innych wątków kotów, którymi Lidka się zajmuje:Łukaszek, obecnie w Fundacji KOT w Toruniu, czeka na Dom po rekonwalescencji łapki:
viewtopic.php?f=1&t=129016
http://www.facebook.com/events/209780632409915/Ślepy Kubuś, obecnie próbuje swoich sił w nowym DS
![]()
viewtopic.php?f=1&t=129326Marcelek, ma problemy neurologiczne ale poza tym jest super kotkiem
![]()
viewtopic.php?f=1&t=134382Koty z ośrodka wczasowego - trzeba pomóc im przetrwać zimę:
viewtopic.php?f=1&t=134759
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości