Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:I kolejne przenosiny. wyjechały negatywne wawerskie, czyli Szwaja, Sand, Steel i Christie. Dziękuję Dobrej Duszy![]()
Tischner, Teffi i Tuwim dostały we władanie łazienkę. Na razie są nieco przestraszone tą przestrzenią, ale już zaczynają grać w piłkę.
Jakoś kiepski dziś Pawie Oczko, muszę mu się jutro porządnie przyjrzeć.
sylwia1982 pisze:szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty p/a dla kociaka od pinokio_, sprawa bardzo pilna, wizytę trzeba przeprowadzić w Łomiankach, czy znajdzie się jakaś dobra dusza i pomoże?
Agneska pisze:sylwia1982 pisze:szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty p/a dla kociaka od pinokio_, sprawa bardzo pilna, wizytę trzeba przeprowadzić w Łomiankach, czy znajdzie się jakaś dobra dusza i pomoże?
Sylwia, ja wiele razy przeprowadzalam wizyty PA dla innych, wiele razy korzystalam z pomocy innych osob z daleka od Warszawy.
Zostalam poproszona o pomoc dla kotki od Pinokio. Pojechalam, zobaczylam, ze dom jest wychodzacy, w niebezpiecznej okolicy. Pomimo mojej opinii wydano kotke do tego domu - czyli moja wizyta tam byla bezsensowna.
Bede wiec wszystkim odradzac dokonywanie wizyt dla kotow Pinokio, bo opinia wizytujacego nie jest brana przy decyzji o adopcji.
Nie musi. Oczywiscie. Ale po co w takim razie ktos ma tracic czas?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 47 gości