Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 10, 2012 19:38 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Ooooo!Gratulujemy!!!
Wreszcie coś fajnego na tym forum!!! :D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto kwi 10, 2012 20:51 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Przyszłam specjalnie złożyć życzenia wspaniałego życia dla Najmłodszej Kociary:-)

Ezzme i Tzezzmowy - nooo to się zaczęło :ryk:
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto kwi 10, 2012 21:10 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

A kto zakłada nowy wątek?

KOTY Z NARNII

Od: Sob lut 06, 2010 20:34

Post » Wto kwi 10, 2012 21:50 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Na bank nie ja:-) Ja tradycyjnie pod koniec........kurna coś w tym jest.
Mam syndrom przemijania. W sensie Neigh na tym forum. Ale coś czy raczej ktoś mnie zatrzymał:-). I przepraszam Cię Ezzme - ale to nie tylko Najmłodsza Kociara:-) - aleś enigmatycznie pojechała swoją drogą.......

jak sie pozbierasz to napisz - ile w skali Apgar, jaki kolor włosów i do kogo podobna;-) I ogólnie pisz........( nooo jak będziesz miec chwile..........)

Prozaicznie - pojawiła się 7 Księżyc i chciałam się dowiedzieć jak się mają devony.........

Nostalgicznie dziś mam.........ale psio jakoś tak. Przypomniało mi się, jak chciałam zamordowac faceta.......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto kwi 10, 2012 22:27 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Ty Neigh to tak od razu :palić i gwałcić...te Tatarskie geny chyba?

Ezzme napisz o Młodej.Koniecznie.
I jakoś tak z nagła się urodziła?!A ja jestem z 5 kwietnia, niedaleko...też Baran.
Tylko nie wiem,czy jest się z czego cieszyć:))

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto kwi 10, 2012 22:35 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Oczywiscie ze tak........

Jak nie ciupaga ( po mieczu gorale nie zapominaj) to zakrzywionym zelastwem

Mocne uczucia ! To jest to!

KzN dawaj zdjecie Dodo:-)

Obrazek

Neigh

Post » Śro kwi 11, 2012 6:42 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

kotkins pisze:Ty Neigh to tak od razu :palić i gwałcić...te Tatarskie geny chyba?

Ezzme napisz o Młodej.Koniecznie.
I jakoś tak z nagła się urodziła?!A ja jestem z 5 kwietnia, niedaleko...też Baran.
Tylko nie wiem,czy jest się z czego cieszyć:))

Kotkins :D
teraz już wiem dlaczego tak doskonale rozumiem o czym piszesz ...... np. ta eskapada po zaniedbaną persiczkę .....
ja jestem z 4 kwietnia .....
Barany som dobre znaki - ja Ci to mówię baran, może zbyt emocjonalnie podchodzimy do życia, ale nie jestem przekonana czy to na pewno wada. Takie stoickie znaki to maja chyba okropnie nudno .....
Baran nie może się nudzić, ma dużo zainteresowań, lubi ruch i nie znosi marazmu, a że często zmienia zainteresowania - no, cóż, dzięki temu jest bardziej wszechstronny :wink: Są bystre, żywiołowe i lekko (albo bardzo) narwane. Do tego barany nie dają sobie "dmuchać w kaszę" :P - dla mnie to zaleta. Kochają wszystkie zwierzęta (rośliny - też, w ogóle przyrodę), ale najbardziej koty ....

Ezzme - dziewczynka z pod znaku barana - to żywe srebro, ADHD ma pewnie do druga, ale jak zapewnisz jej dużo zajęć (sport), to właściwie nie będzie z nią kłopotów - tego Ci życzę .... Ciekawa jestem jak na pojawienie się malutkiej zareagują koty. Mogę Ci dziecko rozpieszczać :wink:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Śro kwi 11, 2012 9:11 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Dziekujemy. No przepraszam,ze tak krotko, ale z tel źle się pisze;) 10pkt i taka kruszynka jest, wloski ciemne takie mysie. Podobna chyba do taty, ale zdania sa podzielone. Cudaczek:) Teraz spi, stara sie ssac, wiec chybasobie poradzimy.
Wyjde chyba w poniedzialek to wrzuce zdjecie:)
Zaczelo sie nagle w poniedzialek mama mnie przywiozla, a po 23 zaczeły mi wody odchodzic i skorcze. O 1:35 juz byla na swiecie, dwa razy owinieta pepowina.
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Śro kwi 11, 2012 16:51 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Jam baran :mrgreen: z 14 i córkę też barana mam :D Ze sobą się raczej nie nudzę a dziecię baran podwaja emocje :ryk:
BARANY FAJNE SOM :D
Acha ezzme wielkością się nie martw - moja też miała 2650 a na dużą babkę wyrosła, większą ode mnie :mrgreen: , małe szybciej rosną :ok: Nie dodam, ze ja do obecnych gabarytów startowałam z 1900 - kto mnie widział wie, żem kawał baby :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro kwi 11, 2012 18:31 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Gratulacje Ezzme :) Ciesz się bo czas szybko leci i za chwilę 18-tka...Przecież pamiętam jak trzymając maleństwo zastanawiałam się jak będzie wyglądał za 10 lat, ile przede mną, a tu masz-pełnoletni, wyższy odemnie, co u diabła 8O się stało???Gdzie te lata?!
Jeszcze raz NAJLEPSZEGO,dziewczyny!!!
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Śro kwi 11, 2012 18:44 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Dzizas Agnieszka ale masz zajefajny podpis:-)))))))))

Obrazek

Neigh

Post » Śro kwi 11, 2012 18:48 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

A tego po środku poznajesz? :) Prawie sześć kilo jegomościa spod Warszawy :)
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Post » Śro kwi 11, 2012 18:50 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

agnieszka.mer pisze:A tego po środku poznajesz? :) Prawie sześć kilo jegomościa spod Warszawy :)

Czekaj - 6 kg? to nie pamiętam takiego:-) Podmieniłas:-). Tamten miał byc taki teges .........chory:-)

ps bardzo proszę o opinię, który stwór bardziej do mnie pasuje........w sensie podpisu rzecz jasna.
Ostatnio edytowano Śro kwi 11, 2012 18:55 przez Neigh, łącznie edytowano 1 raz

Obrazek

Neigh

Post » Śro kwi 11, 2012 18:55 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Trochę był ale to już przeszłość-teraz rodowodowy szlachcic ma trzy potrzeby życiowe:jeść,spać i sr...więc taką wagę łatwo uzyskać :)
Fajny gość choć zdystansowany :)
Ps.

Neigh,myślę i myślę i nie mogę się zdecydować,oba jakieś takie wyraziste,przekonywujące,hmm...sama nie wiem,może dwa w jednym?
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Post » Śro kwi 11, 2012 19:33 Re: Koty generalnie acz nie zawsze normalnie III

Jakby ktoś nie wiedział, to ten po środku, to jest ISZTAR:-)

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]