kotkins pisze:Ty Neigh to tak od razu :palić i gwałcić...te Tatarskie geny chyba?
Ezzme napisz o Młodej.Koniecznie.
I jakoś tak z nagła się urodziła?!A ja jestem z 5 kwietnia, niedaleko...też Baran.
Tylko nie wiem,czy jest się z czego cieszyć:))
Kotkins
teraz już wiem dlaczego tak doskonale rozumiem o czym piszesz ...... np. ta eskapada po zaniedbaną persiczkę .....
ja jestem z 4 kwietnia .....
Barany
som dobre znaki - ja Ci to mówię baran, może zbyt emocjonalnie podchodzimy do życia, ale nie jestem przekonana czy to na pewno wada. Takie stoickie znaki to maja chyba okropnie nudno .....
Baran nie może się nudzić, ma dużo zainteresowań, lubi ruch i nie znosi marazmu, a że często zmienia zainteresowania - no, cóż, dzięki temu jest bardziej wszechstronny

Są bystre, żywiołowe i lekko (albo bardzo) narwane. Do tego barany nie dają sobie "dmuchać w kaszę"

- dla mnie to zaleta. Kochają wszystkie zwierzęta (rośliny - też, w ogóle przyrodę), ale najbardziej koty ....
Ezzme - dziewczynka z pod znaku barana - to żywe srebro, ADHD ma pewnie do druga, ale jak zapewnisz jej dużo zajęć (sport), to właściwie nie będzie z nią kłopotów - tego Ci życzę .... Ciekawa jestem jak na pojawienie się malutkiej zareagują koty. Mogę Ci dziecko rozpieszczać