IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 10, 2012 21:22 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

a rób jak uważasz herz.
PODZIĘKUJ KOBICIE :)
Tylko imiennnie i ewentualnie z pierwsza literką nazwiska. :wink:
MIKUŚ

Post » Wto sty 10, 2012 21:29 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

No to chyba czas zakładać nowy wątek pomalutku :p
MIKUŚ

Post » Wto sty 10, 2012 21:32 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

no nawet szybciej niz pomalu 8) BASIA co z lekami jutro :?: :?: :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto sty 10, 2012 21:47 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Chciałam powiedzieć że dzisiaj mój ukochany Niki pojechał do swojego nowego domu. Na szczęście w ręce znajomych więc będziemy mieli kontakt :))

Obrazek

Jutro kończę brać zastrzyki więc będe sie już normalnie na dyżury wpisywała.
Basia jak szczepienie Rudego łobuza?

No i oczywiście gratuluję wszystkim kociambrom które znalazły swoje domki :ok:
Postaram sie zaglądać częściej bo już jestem bardziej przytomna :roll:
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Wto sty 10, 2012 21:50 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

herzpl pisze:o to sie ciesze balam sie ze ta klata to bedzie byle co i jeszcze reczniki no prosze. wiem ze kiedys dziewczyny mi mowily zeby nie wyrozniac pojedynczo ludzi wiec pytam moge jej na fejsie podziekowac solo czy dac se siana :?: :?: :?:

Klata jest super .Ja też myślałam że tylko jedno kociątko do niej wejdzie ale co ty .Nawet dorosłego można tam wsadzić .Klatka jest większa niż boks.Tak więc wielkie dzięki dla ofiarodawcy :1luvu:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto sty 10, 2012 21:55 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Faflok pisze:Chciałam powiedzieć że dzisiaj mój ukochany Niki pojechał do swojego nowego domu. Na szczęście w ręce znajomych więc będziemy mieli kontakt :))

Obrazek

Bądź szczęśliwy prosiaczku w nowym domu :ok:

Ja w tym tyg nie wpiszę się niestety na dyżur .Załatwiam adopcję psa który siedzi w schr 4 lata.Na 99% w piątek jedzie do nowego domu do OLsztyna :D

Rozmawiałam z Pania od niedowidzącej kotki zadzwoni za dwa tyg.Jak trzeba będzie to zaszczepi ja na grzyba.

Still vel Timon już się czuje jak u siebie na włościach.Jak tylko wyrobię czasowo to zrobię mu parę fotek :)Stil trafil dobrze u mnie cała rodzina jest prozwierzęca :kotek:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto sty 10, 2012 22:02 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

herzpl pisze:no nawet szybciej niz pomalu 8) BASIA co z lekami jutro :?: :?: :?:

Ja podam, to zastrzyki z iwermektyny na świerzbowca :wink:
MIKUŚ

Post » Wto sty 10, 2012 22:06 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Faflok pisze:Chciałam powiedzieć że dzisiaj mój ukochany Niki pojechał do swojego nowego domu. Na szczęście w ręce znajomych więc będziemy mieli kontakt :))

Obrazek

Kochany dziabąg ma już domek :1luvu: :1luvu: Brawo Ula. :ok:

Faflok pisze:Jutro kończę brać zastrzyki więc będe sie już normalnie na dyżury wpisywała.

Akcja będzie taka że na nowo trzeb ago szczepić. :roll:

Faflok pisze:No i oczywiście gratuluję wszystkim kociambrom które znalazły swoje domki :ok:

No czekmay na Ciebie Ulka. Wolne dyżury to sobota i niedziela rano :mrgreen:
A kociamberkom życzę Naszym kochanym wszystkiego co najlepsze w nowych domkach :1luvu:
MIKUŚ

Post » Wto sty 10, 2012 22:07 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

mar_tika pisze:

Obrazek

Bądź szczęśliwy prosiaczku w nowym domu :ok:

Ja w tym tyg nie wpiszę się niestety na dyżur .Załatwiam adopcję psa który siedzi w schr 4 lata.Na 99% w piątek jedzie do nowego domu do OLsztyna :D

Rozmawiałam z Pania od niedowidzącej kotki zadzwoni za dwa tyg.Jak trzeba będzie to zaszczepi ja na grzyba.

Still vel Timon już się czuje jak u siebie na włościach.Jak tylko wyrobię czasowo to zrobię mu parę fotek :)Stil trafil dobrze u mnie cała rodzina jest prozwierzęca :kotek:

ale ma fajne imie :!:tak marta ja blagam o fotki mojego stillusia.szybko sie przestawil :kotek: a prosiak ma strasznie fajny pyszczek no slodziak.

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto sty 10, 2012 22:09 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

mar_tika pisze:Ja w tym tyg nie wpiszę się niestety na dyżur .Załatwiam adopcję psa który siedzi w schr 4 lata.Na 99% w piątek jedzie do nowego domu do OLsztyna :D

W tej sytuacji wszystko jest jasne i jesteś usprawiedliwiona :mrgreen: Kciuki dla Huga :ok:
On musi już mieć dom!!!

mar_tika pisze: Rozmawiałam z Pania od niedowidzącej kotki zadzwoni za dwa tyg.Jak trzeba będzie to zaszczepi ja na grzyba.

Ok. Dzięki. No niestety sytuacja jest podbramkowa :roll:

mar_tika pisze:Still vel Timon już się czuje jak u siebie na włościach.Jak tylko wyrobię czasowo to zrobię mu parę fotek :)Stil trafil dobrze u mnie cała rodzina jest prozwierzęca :kotek:

I to jest powód dla którego działamy i istniejemy :ok:
MIKUŚ

Post » Wto sty 10, 2012 22:22 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Ja oczywiście przeczytałam, że życzysz kombinatorkom :mrgreen: Ale też życzę ;)

Kurcze, znajoma się wyprowadza do innego miasta, a w domu, który wynajmowali, był kot po zmarłym właścicielu - jak się nie znajdzie mu dom do końca miesiąca to chyba tam zostanie :? Ma 10 lat i powinien być jedynakiem :(
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto sty 10, 2012 22:48 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Byleby nie został sam :? Straszne to.....że na starość są osamotnione kociaki 8O
MIKUŚ

Post » Wto sty 10, 2012 22:50 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Victor pisze:MIKUŚ będą szczotki jutro ;)

Jesteś genialny chłopie :mrgreen:
To nasza tajemnica. :wink:
MIKUŚ

Post » Wto sty 10, 2012 22:54 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

MIKUŚ pisze:
No czekmay na Ciebie Ulka. Wolne dyżury to sobota i niedziela rano :mrgreen:
A kociamberkom życzę Naszym kochanym wszystkiego co najlepsze w nowych domkach :1luvu:

Biere oba dyżury w ciemno!
Tylko... Czy ten mój rudy dzięcioł nie złapie czegoś? Da się jakoś ustrzec przed grzybicą i świeżbem? Zwykłą higiena zda egzamin? Ja się trzęsę o tego upierdliwca jak o jajko, chyba jestem przeczulona :ryk:
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Wto sty 10, 2012 23:16 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Oki, oba dyżury Twoje.
Musisz dbać o higienę, rzeczy najlepiej do pralki. To jest cholerstwo, ale spokojnie da się tego ustrzec. Tylko podstawy higieny :oops:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]