PODZIĘKUJ KOBICIE

Tylko imiennnie i ewentualnie z pierwsza literką nazwiska.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
herzpl pisze:o to sie ciesze balam sie ze ta klata to bedzie byle co i jeszcze reczniki no prosze. wiem ze kiedys dziewczyny mi mowily zeby nie wyrozniac pojedynczo ludzi wiec pytam moge jej na fejsie podziekowac solo czy dac se siana![]()
![]()
Faflok pisze:Chciałam powiedzieć że dzisiaj mój ukochany Niki pojechał do swojego nowego domu. Na szczęście w ręce znajomych więc będziemy mieli kontakt)
Jutro kończę brać zastrzyki więc będe sie już normalnie na dyżury wpisywała.
Basia jak szczepienie Rudego łobuza?
No i oczywiście gratuluję wszystkim kociambrom które znalazły swoje domki![]()
Postaram sie zaglądać częściej bo już jestem bardziej przytomna
herzpl pisze:no nawet szybciej niz pomaluBASIA co z lekami jutro
![]()
![]()
Faflok pisze:Chciałam powiedzieć że dzisiaj mój ukochany Niki pojechał do swojego nowego domu. Na szczęście w ręce znajomych więc będziemy mieli kontakt)
![]()
Faflok pisze:Jutro kończę brać zastrzyki więc będe sie już normalnie na dyżury wpisywała.
Faflok pisze:No i oczywiście gratuluję wszystkim kociambrom które znalazły swoje domki![]()
mar_tika pisze:Faflok pisze:Chciałam powiedzieć że dzisiaj mój ukochany Niki pojechał do swojego nowego domu. Na szczęście w ręce znajomych więc będziemy mieli kontakt)
Jutro kończę brać zastrzyki więc będe sie już normalnie na dyżury wpisywała.
Bądź szczęśliwy prosiaczku w nowym domu
Ja w tym tyg nie wpiszę się niestety na dyżur .Załatwiam adopcję psa który siedzi w schr 4 lata.Na 99% w piątek jedzie do nowego domu do OLsztyna![]()
Rozmawiałam z Pania od niedowidzącej kotki zadzwoni za dwa tyg.Jak trzeba będzie to zaszczepi ja na grzyba.
Still vel Timon już się czuje jak u siebie na włościach.Jak tylko wyrobię czasowo to zrobię mu parę fotekStil trafil dobrze u mnie cała rodzina jest prozwierzęca
mar_tika pisze:Ja w tym tyg nie wpiszę się niestety na dyżur .Załatwiam adopcję psa który siedzi w schr 4 lata.Na 99% w piątek jedzie do nowego domu do OLsztyna![]()
mar_tika pisze: Rozmawiałam z Pania od niedowidzącej kotki zadzwoni za dwa tyg.Jak trzeba będzie to zaszczepi ja na grzyba.
mar_tika pisze:Still vel Timon już się czuje jak u siebie na włościach.Jak tylko wyrobię czasowo to zrobię mu parę fotekStil trafil dobrze u mnie cała rodzina jest prozwierzęca
MIKUŚ pisze:
No czekmay na Ciebie Ulka. Wolne dyżury to sobota i niedziela rano![]()
A kociamberkom życzę Naszym kochanym wszystkiego co najlepsze w nowych domkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 112 gości