KaleidoStar pisze:Wow, imponujące kwoty![]()
Rudzielec z Dolnego Miasta idzie na TDT do brata mojego znajomego

Marlon gratuluje suuuuuuuuuuuper domku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KaleidoStar pisze:Wow, imponujące kwoty![]()
Rudzielec z Dolnego Miasta idzie na TDT do brata mojego znajomego
magradz pisze:Takiego maila dostałyśmy
Pragnę bardzo serdecznie podziękować Paniom
wolontariuszkom za pomoc jakiej udzieliły
bezdomnej koteczce,która znalazła się w szcze-
gólnej sytuacji.Otóż kotka włożyła główkę do
słoika,której juz nie mogła wyjąć.Rozbiła słój
ale pozostała utłuczona obręcz która była już
bardzo niebezpieczna.Dzięki Pani Kindze P.
dotarłam do Pani Moniki P. Pani Moniki
K.,której klatka-łapka stanowiła pod-
stawę sukcesu ponieważ jest elektronicznie zamykana
na pilot,aby złapać konkretnego kota a nie inne.
Pani Monika K. nie szczędząć własnego
czasu w sobotę jak i w niedzielę przyjeżdżała aby
złapać tego nieszczęśnika atrwało to po kilka
godzin.Wreszcie się udało,okazało sięże to jest kotka
więc Pani Monika odwiozła ją na sterylizację a w tzw.
międzyczasie przywiozła dwie nowe wspaniale budy dla
całej gromady.Po kilku dniach przywiozła również
koteczkę.Jesteśmy wzruszeni postawą Pani Moniki,która
z absolutnym zaangażowaniem oddała się sprawie tego
kotka jak i całe gromadzie,którą karmię z mężem
od wielu już lat.Postawa godna podziwu i naśladownictwa.
Z poważaniem
Elżbieta
W mailu były oczywiście pełne nazwiska, wyedytowałam.
Marlon pisze:Proponuje aby umówic sie do konkretnych marketow, jest bardzo duzo noszenia i bardzo duzo liczenia, dzis jestem wykonczona. np : Monika P oraz Marta - Nowowiczlińska czwartek.
Marlon pisze:Dziewczyny trzeba stanac w zookarinach w ten weekend i sprzedac reszte kalendarzy - 70 sztuk!
Do obstawienia jest: Chełm, Morena, Chylonia, Abrahama centrum Gdyni, Nowowiczlińska, Rumia - PROSZE ABY KAZDA Z WAS STANELA W JEDNYM CENTRUM NA 2-3 GODZINY
Ja na spotkaniu miałam stan kalendarzy 22 szt., ale dziś dałam Waldemarowi T. 10 szt. - bardzo skutecznie pomaga nam rozprowadzać kalendarzeaga marczak pisze:10 kalendarzy poszło w Topolówce,jutro ma tam dojechać kolejnych 20
mpacz78 pisze:Marlon pisze:Proponuje aby umówic sie do konkretnych marketow, jest bardzo duzo noszenia i bardzo duzo liczenia, dzis jestem wykonczona. np : Monika P oraz Marta - Nowowiczlińska czwartek.
Ja mogę z Martą z Nowowiczlińskiej odebrać ale jak jutro to dopiero po 19.30 gdzieś albo bardziej koło 20.00, bardziej dowolnie mogę w weekend, lub od poniedziałku, Marlena wyślij sms jakby co.Marlon pisze:Dziewczyny trzeba stanac w zookarinach w ten weekend i sprzedac reszte kalendarzy - 70 sztuk!
Do obstawienia jest: Chełm, Morena, Chylonia, Abrahama centrum Gdyni, Nowowiczlińska, Rumia - PROSZE ABY KAZDA Z WAS STANELA W JEDNYM CENTRUM NA 2-3 GODZINY
Na Abrahama w centrum Gdyni już nie ma kalendarzy, tam nie szły wcale, ja byłam w sobotę ostatnią ale wogóle nie było klientów więc nic nie sprzedałam - dziś wzięłam te 10 kalendarzy, kasę wyłożyłam w zookarinie i zawiozę je jutro do Topolówki w Gdańsku, gdzie znajoma agi marczak je rozprowadzi.
W międzyczasie sprzedałam też 6 szt. z zookariny na Morenie, ale jest tam teraz jeszcze chyba 16szt. (było 21).Ja na spotkaniu miałam stan kalendarzy 22 szt., ale dziś dałam Waldemarowi T. 10 szt. - bardzo skutecznie pomaga nam rozprowadzać kalendarzeaga marczak pisze:10 kalendarzy poszło w Topolówce,jutro ma tam dojechać kolejnych 20, jest też chętny postać z kimś w jakimś markecie oraz rozprowadzać ulotki o 1%. Zaintesowanym przekażę jego telefon i mail.
Więc dziś miałam 12 szt. - żeby dowieźć jutro do Topolówki 20szt. to wzięłam te z zookariny z abrahama i zostaną mi 2 szt. już.![]()
Jak będa jeszcze jacyś chętni to z zookarin będę rozprowadzać.
No Monia Kwiat. dała radę z kotką - słoik, jestem jej bardzo, bardzo wdzięczna, bo ja raz byłam ale się nie udało, potem już nie miałam możliwości jeździć, a koteczka spędzała mi sen z powiek. Monika - dziękuję![]()
magradz pisze:Mario, dzięki, ale:
- lista wolontariuszy się nie zgadza: brakuje wrednego słonka, doro, mari_z
- nie zgadzają się opisynp. liczby tymczasów, działalność.
Poprawisz?
magradz pisze:eeeeee wysłałam do wszystkich aktualną listę w niedzielę wieczorem.
Dobra, wysłałam przed chwilą jeszcze raz do wszystkich. Jakby były jakieś uwagi - proszę o info.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue i 36 gości