*KSO-Kociarnia Schroniska Opole*Coś się skończyło...*

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 13, 2012 12:19 Re: *KSO-Kociarnia Schr. Opo. Ogromna prośba o wsparcie str.

jaguska pisze:Dziwna ta licytacja, chciałam wpisać 50zł a wskoczyło 22,50 dlaczego?? Proszę o wytłumaczenie bo ja niezbyt biegła w tym jestem.

Allegro zawsze przyjmuje najniższą kwotę przebijającą obecną ofertę. W praktyce wygląda to tak, że widnieje kwota o 50 groszy wyższa od ostatniej. Ale jeśli teraz ktoś będzie chciał przebić Ciebie musi dać więcej niż 50zł bo Twoja najwyższa oferta jest zapamiętywana, choć nie widoczna na pierwszy rzut oka. Czy jakoś tak :mrgreen:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Czw gru 13, 2012 12:20 Re: *KSO-Kociarnia Schr. Opo. Ogromna prośba o wsparcie str.

Jaguska, bo ktoś wcześniej dał maksymalnie 22 zł.
Żeby Cię przelicytować, ktoś inny musiałby wylicytować 51 zł.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw gru 13, 2012 12:59 Re: *KSO-Kociarnia Schr. Opo. Ogromna prośba o wsparcie str.

Dziękuję pięknie za szybką odpowiedź :D, ja kupuję w opcji "kup teraz" i nie wiedziałam jak działa licytacja :oops:
No to podbiłam dwa flakoniki, i przelałam grosik na konto (PK).
Czy pamiętacie znajdka o którym wcześniej pisałam? Został z nami, ale teraz to już mam szlaban na amen (trzy psy i trzy koty).
A to jest Myszkin, nowy domownik który wprowadził totalny chaos w naszym domu.
Obrazek

jaguska

Od: Wto wrz 13, 2011 8:36

Post » Czw gru 13, 2012 13:01 Re: *KSO-Kociarnia Schr. Opo. Ogromna prośba o wsparcie str.

Bardzo, bardzo dziękuję! Za wszystko, za Myszkina też :)

I od razu proszę nam tu pisać o tym chaosie!
Obrazek

Boo

Post » Czw gru 13, 2012 13:26 Re: *KSO-Kociarnia Schr. Opo. Ogromna prośba o wsparcie str.

Ooo zbyt dużo by było pisania, Myszkin jest wszędzie, bije się ze wszystkimi, czasem muszę interweniować żeby małego złośliwca Biszkopt nie pożarł, codziennie rano próbuje mi zrobić operację plastyczną nosa, ambitnie próbuje mi go odgryźć, i w ogóle zanim dorośnie to chyba nas wszystkich wykończy. Biszkopt ma najgorzej bo potworek upatrzył go sobie i nie daje mu spokoju.
Jak już pisałam w domu mam szlaban, ale jest tyle biedaków dzikunków że jest co robić, a to moja duma - ślepaczek który był w strasznym stanie kiedy się tu sprowadziłam, przeżył i teraz udaje z kumplem że jest sikorką, i czeka na pergoli na słoninkę.
Obrazek

A to również dzikusek z tegorocznego miotu
Obrazek

jaguska

Post » Czw gru 13, 2012 13:51 Re: *KSO-Kociarnia Schr. Opo. Ogromna prośba o wsparcie str.

A Myszkin już ciachnięty?

Znowu allegro usunęło aukcje perfum :(
Obrazek

Boo

Post » Czw gru 13, 2012 16:35 Re: *KSO-Kociarnia Schr. Opo. Ogromna prośba o wsparcie str.

Jeszcze nie jest ciachnięty ale go ta przyjemność nie minie po nowym roku.
I co teraz będzie z tą aukcją?

jaguska

Post » Czw gru 13, 2012 16:38 Re: *KSO-Kociarnia Schr. Opo. Ogromna prośba o wsparcie str.

jaguska pisze:Jeszcze nie jest ciachnięty ale go ta przyjemność nie minie po nowym roku.
I co teraz będzie z tą aukcją?

Powinien spuścić z tonu po kastracji.

Aukcje wrócą wieczorem ale już bez nawiązania do pomocy kotom. Bo dalej je będą nam wyrzucać :?
Obrazek

Boo

Post » Czw gru 13, 2012 20:04 Re: *KSO-Kociarnia Schr. Opo. Ogromna prośba o wsparcie str.

Perfumy wystawione ponownie :? Już bez żadnych nawiązań do pomocy kotom :( Ale mam nadzieję, że większość chętnych do nas wróci :oops:
Obrazek

Boo

Post » Wto gru 18, 2012 13:06 Re: *KSO-Kociarnia Schr. Opo. Ogromna prośba o wsparcie str.

Boo pisze:To jest nasz Budrys:

http://kociarnia.opole.pl/koty-adopcje/ ... cji-budrys

Gdyby tylko ktokolwiek z Was słyszał, że ktoś chce kociaka adoptować pamiętajcie o Budrysiątku, mamy tylko 3 tygodnie!

Budrys wczoraj pojechał do domu.

Rok dobiega końca, wątek dobiega końca. Taki czas na zakańczanie wszystkiego.

Na to wygląda, że mojej działalności także.
Obrazek

Boo

Post » Wto gru 18, 2012 19:29 Re: *KSO-Kociarnia Schr. Opo. Ogromna prośba o wsparcie str.

Coś się kończy, coś zaczyna :)
Gdy jedne drzwi się zamykają, otwierają się inne.
Może to nowe będzie lepsze, a za nowymi drzwiami znajdzie się coś dobrego?
Trzeba w to wierzyć. :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon gru 24, 2012 14:35 Re: *KSO-Kociarnia Schr. Opo. Ogromna prośba o wsparcie str.

Zdrowych, spokojnych Świąt!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt gru 28, 2012 13:47 Re: *KSO-Kociarnia Schr. Opo. Ogromna prośba o wsparcie str.

Kochani, jeśli jeszcze nie głosowaliście na Radomsko w KrakVecie to bardzo, bardzo proszę - zróbcie to TERAZ! Jeszcze jest troszkę czasu i jeszcze wciąż tli się nadzieja!

Radomczańskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami bierze udział w konkursie KRAKVET. RTOZ Radomsko to Kocia Arka Noego obecna forum miau.

viewtopic.php?f=1&t=143656

Instrukcja do głosowania

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, dwa razy e-mail, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz zadanie - potwierdzenie rejestracji
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8.wybierasz wątek "Poznajmy się"
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 51ee6e7637
i wpisujesz jeden post uprawniający do głosowania w ankiecie, wystarczy zwykłe 'witam'
9.dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - grudzień 2012”
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16076
10.wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję nr 1 (pierwsze miejsce w ankiecie) - Radomszczańskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami (Radomsko) klikasz pod ankietą „wyślij”
11.Podajesz nr telefonu komórkowego ( dziewięciocyfrowy), smsem dostajesz kod weryfikacyjny, który wpisujesz i zatwierdzasz oddanie głosu.

DLA CIEBIE TYLKO CHWILA DLA ZWIERZĄT SZANSA NA PRZEŻYCIE!

Jeśli kiedyś już głosowałeś i jesteś zarejestrowany w KRAKVECIE i pamiętasz nick oraz hasło zaczynasz od punktu nr 6!

UWAGA!

W przypadku trudności z zagłosowaniem ( np informacji "Oddano już głos z Twojego komputera") NIE PODDAWAJ SIĘ ! Spróbuj głosowania przez przeglądarkę Internet Explorer lub Opera.

W imieniu radomszczańskich kotów DZIEKUJEMY
Obrazek

Boo

Post » Pon gru 31, 2012 18:54 Re: *KSO-Kociarnia Schr. Opo. Ogromna prośba o wsparcie str.

Szczęśliwego Nowego Roku 2013!

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pon gru 31, 2012 19:24 Re: *KSO-Kociarnia Schr. Opo. Ogromna prośba o wsparcie str.

Tylko dobrych rzeczy w Nowym Roku! :partygirl:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]